Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky nevim zda pisu do spravne poradny.Mam 4leteho chlapce a mame nejspis zanet spojivek spojeny se zanetem ousek.Zanet v ocickach je opravdu veliky az mne nahani strach,s ocicek nam neustale tece zluty hnis ani nestacim utirat je mi s toho do breku.Ziju v zahranici ,dostala jsme kapicky a mast na noc Gentax,s malym je ale boj nenecha si kapnout do oka nic.Jaky ma vliv takovy zanet na samotne ocicko nemuze ho poskodit?.Jsem zoufala.. ![]()
Nevím sice, jak daleké následky takový zánět může mít, ale měli jsme před časem něco podobného. Prcek taky kapičky nechtěl, tak jsem na to musela vždycky hrubou silou. Sedla jsem si na zem, jeho si položila mezi nohy, hlavu mu držela koleny, aby se nemohl hýbat a kapala jsem. Je to hrozné, brutální, ale jinak to u nás nešlo.
Ahoj,
zánět spojivek už jsem u dětí zažila, současně prodělávaly virózu… Nic hezkýho
Hele, jako u nás neexistuje, že si nenechá nakapat, zalehněte na kluka doma s manželem a kapat, kapat, kapat a na noc mastičku, jinak se toho nezbavíte. Přece jen to nakapání do očí je nejmenší zlo, neděláš to přece pro svou radost, ale abys synovi pomohla. A ve 4 letech už by tohle měl pochopit, ne? Neléčený zánět spojivek asi pro oko nebude to pravé ořechové, dočetla jsem se, že může oko poškodit, jak nevím
Jinak každý den měň ručníky, ať to nemotáte pořád dokola a nebo mezi sebou, bacha, je to nakažlivý ![]()
Ať jste brzo fit ![]()
dekuji moc tak vidim, budu muset pouzit nasili,uz ted mam s toho hruzu,ale at je vse hlavne brzy za nama.Vzdycky prozivam ty detske nemoce s hruzou vcetne obycejne virozy a tentokrat mne to zase dostalo.Mame take jeste zanet i v ouskach a ohromnou rymu.Nejspise se nakazil n bazene.Cekame takovou dobu na lepsi pocasi a ted toto ![]()
jeste bych se chtela zeptat ,kdyz u toho nasilneho kapani breci,nevyplavi mne zas ty kapicky ven,pochybuju ze to bez place pujde.Sice jsou mu uz 4 roky ale je to chlap,domluvte mu…rict si neda ![]()
Nejmladší syn z toho nebyl taky moc nadšený a kapičky fungovaly
Neboj, něco v očkách určitě zůstane…
U nas to taky funguje tak, ze spis to nakapu na zavreny oko, do toho rve a stejne se to pokazdy vylecilo. Muze byt z toho treba zanet rohovky a dal to postupovat, takze opravdu kapat, co to jde. Nebud z toho vystresla, my uz to mame mame za sebou nekolikrat s mladsi i starsi, to bych spis mela strach z tech usi.
tak jsme bojovali a nejak to snad pujde,s ocicek prestalo uz trochu tect..diky moc za rady hned je cloveku lepe ,kdyz uz se tu nemam s kym jinym poradit ![]()
Ahoj holky, dcera 4 roky se ráno vzbudila s pláčem že nevidí měla zalepené očička asi hnisem něco z nich teče i dneska utírám z koutku včera měla jedno očičko nateklé trochu jinak říká že očičko nebolí-co to může být? Se chystám zítra k dr ale jestli dostane kapky tak to bude horor cpu do ní násilím isirupy, kapky atd ![]()