Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Russet mám intimní gel od chilly, takový ten modrý antibacterial
@Vojtova píše:
@Russet mám intimní gel od chilly, takový ten modrý antibacterial
Zkus obyčejnou teplou vodu a větrat. Doma choď v sukni bez.
@Russet tak jsem byla na gyndě znovu a dostala jsem prokanazol a krém imacort plus furolin( ze kterého mi je zle takže ho neberu). Během léčby prokanazolem mi pálení a výtok opustil, ale už ho mám asi týden dobraný a opět se vrátilo pálení…
Výtěr mi dělali a že prý nic velkyho tam nebylo. Tak já nevím už co…
Ahoj, od dnešního rána mě pálí v pochvě a občas lehce bolí podbřišek. Všimla jsem si na kalhotkách hnědého, růžového a místy lehce do žluta výtoku. Asi před 3 dny jsem byla asi hodinu v mokrých plavkách, tak si říkám, jestli jsem nenastydla. Jsem mladá a nemám zkušenosti se záněty nebo problémy tam dole, ale děsí mě ten výtok. Před pár dny jsem měla pohlavní styk bez kondomu, s tím, že beru antikoncepci. Co by to tedy mohlo být? Děkuji ![]()
@Sofinka015 píše: Více
být tebou jdu zítra na gyndu, aby dle diagnózy byla nasazena adekvátní léčba. Ať se nic nezanedbá.
@teroonka zítra to bohužel časově nezvládnu, ale zajdu tam nejspíše ve středu, tak uvidím ![]()
Zitra je středa ne?
Jako prvni pomoc si můžeš koupit v lékárně čípky, vypadá to na běžnou mykózu.
Ale pokud by potíže přetrvávaly, tak určitě vyhledat gynekologa.
@Markéta188 Pardoon, myslela jsem ve čtvrtek. Dnes zkusím Flor Femina tablety a zítra zavolám na gynekologii.
no plavkami to nebude, to spíš ten styk bez kondomu
Ahoj, asi 14 dní se trápím s pálením a picháním dole. + mám zelený výtok. U gynekologa jsem byla a predepsal mi maxmiror complex vaginální tablety a laktobacily. Žádný výtěr a jiné vyšetření neproběhlo. Jenže maxmiror dobraný a trápí mě to dál, možná i víc. Už si nevím rady
. Chci se toho zbavit, je to opravdu nepříjemné. Zapomněla jsem napsat, že měsíc zpět jsem měla zánět močáku, tak jestli to nesouvisí i s tím? Celkově dole si nepřijdu v pohodě a v komfortu.