Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den chtěl jsem se jenom zeptat kdy mě přestane téct hnis když mám zánět středního ucha . Zánět středního ucha mam od 18.2.2011 a na kontrolu mám přijít 23.2.2011. Kdy mě přestane téct hnis když mám zejtra kontrolu a ráno se vzbudím a mam ucho od hnisu. Děkuji s pozdravem Michal Kohút
ahoj,nepíšeš jaké máš léky,co ti na orl dělali,zda ti to prasklo samo nebo ti ucho píchali,pokud ještě teče,tak to dobré ještě není
uvidíš zítra na kontrole co vymyslí.hlavně at se brzo uzdravíš ![]()
tak amoksiklav jsou antibiotika,ty většinou zabírají až třetí den,takže ti tak včera začly zabírat asi,do zítra se to určo neuzdraví,s tím nepočítej,důležité je aby už to nebolelo,možná ti to zítra nějak vyčistí a antibiotika budeš stejně muset dobrat.
pokud máš chycené i nosní dutiny,tak to potrvá třeba ještě i týden.hlavně seď doma v teple ,a když už budeš muset ven,tak čepici na hlavu ![]()
Aha taka z treti den .. tak to jo taky jsem sylsel ze mi to doktorka vycisti a budu brat este ATB… no ono to ani pred tim nebolelo kdyby me nevytekla krev z ucha tak to ani nevim ze s tim neco mam a nebo ze mam zanet stredniho ucha… jsem jenom doma takze mi zhorseni nenastane .. akorat si jdu zakourit z okna ale to v bunde s vatou v usich a cepici ![]()
tak to se divím žes neměl bolesti,většinou to fakt hnusně bolí,že člověk ani neusne a jede na pohotovost ![]()
nu kontrola probehla celkem v poradku …:) kouknul jse mi do ucha a rikal ze to je v poradku .. ale ze to este neni 100% tak me nechal dobrat ATB a nechal me do patka doma …:)
Jdu si pro radu. Synovi v pátek pichali ucho s tím, že máme za týden přijet na kontrolu. Léky žádné nedostal, jen máme léčit rýmu. Jak dlouho je ještě v normě, že vytéká hnis. Zatím vytiram několikrát denně ucho plné hnisu. Jinak ho to asi nijak moc nebolí, teplotu nemá.
Zánět měl už loni, ale to mu ucho prasklo a už dál nic neteklo.