Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nadopuj se apsoň brusinkama, a pokud to nepřejde, někam bych zašla
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju poradit.
V prosinci jsem byla v nemocnici kvůli zánětu močového měchyře. Ze své blbosti jsem antibiotika nedobrala (musela jsem jet za dcerou) a prášky jsem nechala doma. Brala jsem je asi jen čtyři dny.Od té doby byl klid. Teď v pátek mě ale začalo po močení pálit dole, střídalo se to s opravdu nehoráznými stavy kdy se mi zatmívalo před očima. Trvalo to dva dny a pak už přetrvával jen nepříjemný pocit. Teď mě to jen svědí. Přitom co si pamatuju, tak mám jiný příznaky než posledně. Mám opravdu jen to pálení a svědění. Předtím jsem pořád chodila na záchod s plným močákem a nic. Před týdnem jsem byla na gynekologii a tam mi řekli, že jsem v pořádku. S přítelem nám praskl kondom, možná je to z toho.Nejhorší na tom je, že ve městě kde bydlím neberou akutní případy. Já mám lékařku ještě dětskou a ta mě neošetří. Máte někdo zkušenosti? Není to třeba nějaká pohlavní choroba?
může to být cokoliv, řekne Ti to dr, takže naklusat na gyn znovu ![]()
Bohužel jsem takovém stavu, kdy je nepříjemné chodit a gynekologii mám hodně daleko (40km).Piju urologický čaj s brusinkami a myslím, že mi trochu pomáhá. Jenom mám prostě probvlém najít lékaře je to težké a na pohotovost jim nebudu říkat, že mě pálí tam dole. Budou tam mít asi závažnější případy.
@Anonymní píše:
Bohužel jsem takovém stavu, kdy je nepříjemné chodit a gynekologii mám hodně daleko (40km).Piju urologický čaj s brusinkami a myslím, že mi trochu pomáhá. Jenom mám prostě probvlém najít lékaře je to težké a na pohotovost jim nebudu říkat, že mě pálí tam dole. Budou tam mít asi závažnější případy.
tak potom trp, co na to říct.. pokud myslíš, že Ti pomůže urol. čaj, popř jen brusinky, tak jsi dost mimo
koleduješ si o mnohem horší problémy, on zánět ledvin je fakt chuťovka…
Ahoj, potřebuju poradit.
.Nejhorší na tom je, že ve městě kde bydlím neberou akutní případy. Já mám lékařku ještě dětskou a ta mě neošetří. Máte někdo zkušenosti? Není to třeba nějaká pohlavní choroba?
V prosinci jsem byla v nemocnici kvůli zánětu močového měchyře. Ze své blbosti jsem antibiotika nedobrala (musela jsem jet za dcerou) a prášky jsem nechala doma. Brala jsem je asi jen čtyři dny.Od té doby byl klid. Teď v pátek mě ale začalo po močení pálit dole, střídalo se to s opravdu nehoráznými stavy kdy se mi zatmívalo před očima. Trvalo to dva dny a pak už přetrvával jen nepříjemný pocit. Teď mě to jen svědí. Přitom co si pamatuju, tak mám jiný příznaky než posledně. Mám opravdu jen to pálení a svědění. Předtím jsem pořád chodila na záchod s plným močákem a nic. Před týdnem jsem byla na gynekologii a tam mi řekli, že jsem v pořádku. S přítelem nám praskl kondom, možná je to z toho