Zánět zubu a výplň

77
14.3.13 12:40

Zánět zubu a výpln

Ahoj všem. Mám už dlouhotrvající problém ze zubem :x Je to přední dvojka nahoře. Zub byl kdysi vrtaný a byla mi tam dána plomba. Před rokem byl ten zub citlivý na teplý a studený a pak se ta plmba odštípla. Zubař mi ten zub vyvrtal a zdělal-prý ta, byl hluboký kaz.Zub pak bolel po tom zíkroku a za pár dní to přešlo. A furt v tom jako pulsovalo, byl citlivý na zkus..asi pár měsícu na to začal pekelně bolet..myslela jsem že vyskočím z okna :( na pohotovosti mi tam udelali dírku a hned se valil hnis. Okamžitá uleva.Pak sjem jela ke svému zubaři ten vyčistil kanálky a provizrně zadělal. Za 14 dní zase čistění. Na další kontrole na rengenu váček, zase čištění, provizorně zadělal, dal nějakou vložku. A uděl mi tam malou dírku kdyby náhodou aby hnis vytékal. Já pořád cítila tu pachut a zápach stoho zubu :( těd jsem byla na zaplnění kanálku. zubařovi jsem to ríkala že to stále cítím. Že je to prý jak se mi tam dostalo jídlo. Jenže já mám ten zub zaplněný a stejnak to cítím když si tak kolem něj zastourám prstem, cítím zápach :roll: Už si připadám jak blázen fakt…zub je trošku citlivej jinak dobrý. moc se bojím tona že tam je stále ten zánět..jinak nechápu ten zápach. snad mi někdo poradí, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6971
14.3.13 13:46

Páni.. no tak to ti nezávidím.. zubaře k smrti nesnáším..
Přítel měl podobný problém, ale taky se nic nevyřešilo..momentálně ho zub nebolí, ale to ho přestal bolet až minulý týden a bolel ho 1 měsíc… předtím taky nic a asi před půl rokem to začalo…
Tak už jen čekáme, kdy se zas zub objeví:/.. nevím, ale připadá mi, že ty zubaři jsou divný, tvrdí že je to v pořádku, ale není..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
14.3.13 14:16

A to ti ten zánět nepřeléčil antibiotiky??? asi teď nic jiného nevymyslíš než vyčkávat. buď si to samo sedne a nebo ještě víc rozjede a bude vrtat zánět znova… akorát by se zub fakt neměl uzavírat, dokud není 100% vyléčený od zánětu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
14.3.13 15:03

No já už jsem stoho fakt na nervy :x chtěla jsem si ho nechat vytrhnout ale to prej ne, že by jsme to vzdali moc rychle. Takže se to potáhne třeba několik let nebo nevím jak to myslel!!!Atb jsem dostat nemohla páč kojím a měli to bejt nějaký silný, slabý by byli na nic.Tak budu muset čekat no 8o :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
14.3.13 15:03

Ale tak si říkám že snad ví co dělá..včude ho chválej tak snad doufám že to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.