Zánět zubů nahoře

Anonymní
13.9.20 10:26

Zánět zubů nahoře

Ahojj chci se zeptat… Měla jsem kaz hluboký
Byl to můj první kaz na 1 nahoře byl hluboký dostala jsem vložku ta pak vypadla jenže pak jsem otěhotněla a byla jsem často v nemocnicí měla jsem rizikové takže se na to zapomnělo… A měla jsem jít v dubnu jenže začal covid 19 takže strach… Ale zub se ozval včera bolí na dotek na skus a dotknuti jazyka… Zítra jdu k zubarce… Chci se zeptat co mě čeká?
Chápu byla jsem nezodpovědná to vím a taky bych si nafackovala…
Jen teď bych chtěla vědět na co se připravit…
Bude to bolet když si dám injekci? Nebo nic neucítim?
Děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
13.9.20 10:28

Zřejmě čištění kanálku. A ano, bude to bolet i přes injekci když je zub v zánětu. Daň za nezodpovědnost.

• Citovat
  • Upravit
9148
13.9.20 10:56

@mackA159 nojo, to ji fakt pomuze, tyhle kecy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
13.9.20 11:04

@mackA159 a neni to pravda, u me si nedavno zubar nedal pokoj, dokud jsem nic necitila. Furt to pripichoval. Takze kdyz je dobrej zubar, bolet nemusi ani cisteni kanalku.

Příspěvek upraven 13.09.20 v 11:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.20 11:05

@mackA159 já to vše vím ale to by jsi pochopila kdyby jsi měla malého narozeného ve 31 tt k tomu furt navštěvovat doktory…
A jen jsem chtěla vědět na čem jsem a co mě čeká
Ale i tak díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.9.20 11:22

Lokální anestezie v těhotenství nevadí, ale zkusila bych, aby těch injekci bylo co nejméně, radeji trošku bolesti vydrzet.

• Citovat
  • Upravit
21566
13.9.20 12:42

I zub pod zánětem se dá umrtvit tak, že ošetření nebolí. Mě u jednoho hodně špatného zubu dávala doktorka injekci i dovnitř do kanálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.