Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, teď řeším s Whirlpoolkou.
Musím aviváž, jinak prádlo smrdí zvlhlinou až zatuchlinou.
Mám ji 3 r a peru cca 4 pračky do týdne.
momi33 píše:Eva B. píše:a co to je?
Já jsem koupila od Dedry přípravek na čištění vnitřku pračky a je úžasnej, kam se na něj hrabe ocet, citrón a další. Doporučuji!
Jo a cena je do 100,–
Dedra je česká distribuční firma (domů, jako Avon), myslím, že fungujou i na netu, pokud nemáš kolem sebe dealera. U nás to dělá moje mami a nedám na jejich výrobky dopustit, jejich dětská aviváž byla dokonce označena jako nej na trhu ![]()
Eva B. píše:momi33 píše:Dedra je česká distribuční firma (domů, jako Avon), myslím, že fungujou i na netu, pokud nemáš kolem sebe dealera. U nás to dělá moje mami a nedám na jejich výrobky dopustit, jejich dětská aviváž byla dokonce označena jako nej na trhuEva B. píše:a co to je?
Já jsem koupila od Dedry přípravek na čištění vnitřku pračky a je úžasnej, kam se na něj hrabe ocet, citrón a další. Doporučuji!
Jo a cena je do 100,–
jj,Dedru znám,ale jak se jmenuje ten čistič?
jsem se blbě vyjádřila ![]()
D-liquidator (myslím); má fialovou krabičku s vírem uprostřed…do pračky mají jen jeden…
Ahojky rádcové moji!
Tak hlásím, že máme vypráno a nic nesmrdí - ani prádlo ani pračka. Nechali jsme jí běžet bez prádla se Savem a zatím dobrý. Ani nám moc daleko neutekla!
Ještě jednou díky za pomoc. ![]()
Taky mi začla smrdět pračka a to jsem ji před 3 týdny čistila 1l octa ![]()
zkusím savo.
přihrádku nerozebírám.vemu kýbl,naplním vodou,přidám savo a celou nádržku na 24h ponořím.A je bílá ![]()
stačí si koupit romo R190.1nebo jine tipy staci si sednout k pocitaci a tam si s tim poradite jsem s tim spokojen mam to bez starosti a ktomo si musite koupit zdimacku ale romo kombi ma uz zdimacku zabudovane