Nemáme plot! Kdo tu nemá taky plot?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
QQQQ
3.8.11 17:13

Nemáme plot! Kdo tu nemá taky plot????

Nemáme kolem pozemku plot a sousedi si přes nás udělali kontejnerovou trasu, chodí přes nás s petkama. Úplně úžasný pocit, když jsme s rodinkou v bazénu a jde kolem sousedka s pytlem petek a ještě se zeptá „NENÍ TO STUDENÉ?“ :zed: Nebo když grilujeme „TAKY BYCH SI DALA!“ A teď, právě teď, jsem si uvařila puding, že si ho vychutnám na lavičce v zahradě. A tam SOUSEDKA, ALE DRUHÁ!!! s děckem na našem písku!!!! A asi 100× mu zopakovala „TAK POJĎ“ a ono nic a ona taky nic. Hned jsem měla po chuti! Odešla jsem… Nemám na to ji říct ať vypadne. Pozemek máme jasně ohraničený tujemi, jen nám chybí posledních 15 metrů. Ale no a co??? Dřív tam plot byl a oni to všichni vědí!!! A když přítel řekl sousedovi, že chodí přes náš pozemek(manžel od té petkařky) tak mu na to odpověděl, že jsme neměli sundávat plot!!!! Kuva fix :cert: :cert: :cert: A už je mi líp :hug:

Tak se ptám těch, co nemají plot. Máte to taky tak???? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15924
3.8.11 17:19

no ja bych byla jak 7mi hlava san!tohle si dop**e nemuze preci nikdo dovolit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
3.8.11 17:20

My už jsme z toho zoufalí :cry: Když se ozveme, teda přítel si stěžuje, tak to nikdo nebere vážně! My jsme totiž jen mladí cucáci a důchodci nás nebudou přeci brát vážně! :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
aleachimka
3.8.11 17:23

a plánujete si tam ten plot udělat? Možná byste k nim mohli zajít třeba na jablja, že když máte tak dobré vztahy, tak si jdete pro úrodu.

Já bych se teda určitě ozvala a bábu s dítětem bych z pískoviště určitě vyhodila s tím, že jsou na našem pozemku.

• Citovat
  • Upravit
15995
3.8.11 17:23

Plot jeste nemame (novostavba) a nikdo k nam neleze, jenom kocky :lol: …a mam pocit ze mozna mistni predpubertalni mladez, pac minule jsme prijizdeli autem domu a nejak podezrele utikali smerem od naseho baraku…nicmene to, co popisujes, neni rozhodne normalni, s plotem nebo bez plotu je to porad vas pozemek a oni tam nemaji co delat. Razne bych si s nimi promluvila (pripadne se jich zeptej, jestli se jim muzes prochazet po baraku, kdyz nezamknou, to mi prijde uplne stejny princip :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
3.8.11 17:24

Jo holka to ti nezavidim…asi budete muset byt trosku hnusnejsi,jinak jak si nechate otevrene dvere od domu,tak vam bude chodit sousedka kontrolovat i obyvak…to vsichni chodi tam jak vam chybi ty tuje? nestacilo by je dosadit? my jsme se sousedama meli taky problem,dokonce jsme se dohadali,ale uvedomili si ze si nemuzou delat co chteji…uklidnilo se to a je to ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
3.8.11 17:25

jinak moji rodiče a sousedi momentálně mezi sebou taky plot nemají a ani děti si nedovolí k nám lézt, když je sami nepozveme. Je to o vzájemné ohleduplnosti. Já se snažím tam ani nedívat, protože bez plotu jim je vidět až do kuchyně.

• Citovat
  • Upravit
35545
3.8.11 17:29

Tedy, že by to nepoznal pes, to bych pochopila, ale dospělý lidi 8-o 8-o Lidská drzost nezná mezí. :cert: Radím rychle dodělat, protože to se spíš rozštěkáte než oni začnou respektovat nějaké hranice. :nevim: :think: Navíc by vám mohli ještě provést něco na truc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
3.8.11 17:33
alchien píše:
Jo holka to ti nezavidim…asi budete muset byt trosku hnusnejsi,jinak jak si nechate otevrene dvere od domu,tak vam bude chodit sousedka kontrolovat i obyvak…to vsichni chodi tam jak vam chybi ty tuje? nestacilo by je dosadit? my jsme se sousedama meli taky problem,dokonce jsme se dohadali,ale uvedomili si ze si nemuzou delat co chteji…uklidnilo se to a je to ok…

Už se tak děje, přečti si můj deníček „SOUSED“ :zed: :zed: :zed: My jsme pro ně mladí a oni nás vůbec neberou vážně! Už jsme z toho zoufalí!!!

• Citovat
  • Upravit
15924
3.8.11 17:39
ww píše:
alchien píše:
Jo holka to ti nezavidim…asi budete muset byt trosku hnusnejsi,jinak jak si nechate otevrene dvere od domu,tak vam bude chodit sousedka kontrolovat i obyvak…to vsichni chodi tam jak vam chybi ty tuje? nestacilo by je dosadit? my jsme se sousedama meli taky problem,dokonce jsme se dohadali,ale uvedomili si ze si nemuzou delat co chteji…uklidnilo se to a je to ok…
Už se tak děje, přečti si můj deníček „SOUSED“ :zed: :zed: :zed: My jsme pro ně mladí a oni nás vůbec neberou vážně! Už jsme z toho zoufalí!!!

no prectu…je to naprd,nekteri lidi jsou takovi magori,ze jim to proste nevysvetlis :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
3.8.11 17:41
alchien píše:
ww píše:
alchien píše:
no prectu…je to naprd,nekteri lidi jsou takovi magori,ze jim to proste nevysvetlis :cert:

joooo tenhle :mrgreen: ten jsem cetla minuly tyden…sado :cert: to chce s tim vsim rychle zkoncovat,to si nemuzou dovolovat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5270
3.8.11 17:41

Taky nemáme plot, a přes zahradu nám jezdili cyklisti, když si všimli, že jsme rohoví. Ale co bylo horší, tak nám několikrát přes pozemek hnali stádo krav :-? …v trávníku jámy jako blázen. Pak jsme pozvali geodeta a ten nám pozemek vytyčil, a my jsme jen na zkoušku, abysme viděli kudy vlastně půjde plot, natáhli ve výšce prsou provázek a nechali ho tam. Psychologicky to zafungovalo dostatečně. Od té doby máme zase zahradu jen pro sebe :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
3.8.11 17:42

Přítel se snaží ozývat sebevíc, já ne-nemám na to povahu, ale nepomáhá to. Sousedi nám chodí i přes ty tuje takže dosazením se nic nevyřeší :-?

• Citovat
  • Upravit
20296
3.8.11 17:45

No když ani túje nezabírají, tak nejspíš bude jediným řešením fakt ten plot :nevim:

Boha ale to bych se hádala teda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
3.8.11 17:46

natáhněte si tam ostnatý drát, aby vám nakonec nelezli mezi tůjemi. Ale vážně, tohle se musí seknout hned na začátku. Táta kdysi povolil sousedovi (z druhé strany), aby si přes náš pozemek navezl dříví a chvíli potom se dozvěděl od jiného souseda (rodiče žijí na vesnici), že plánuje tamtudy navážet stavební materiál. Tak táta zamknul zadní vrata na řetěz a nebudete tomu věřit, ale soused, když tam ten materiál vezl a zjistil, že je zamčeno, tak řval na mamku, že jako kudy to tam má dovést. Táto ho pak srovnal a byl konec- bohužel i s dobrými sousedskými vztahy.

ww píše:
alchien píše:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný