Nemáme plot! Kdo tu nemá taky plot?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
4.8.11 08:48

urcite bych to netolerovala, ale zase proc tak besnit - podle me pro zacatek uplne staci cedulka „soukromy pozemek, prosim nevstupovat“, pripadne provazek

jinak taky nemame plot, ne ze bychom nechteli, spis neni cas, takze jsem myslela, ze bude diskutovat na tema „utika mi dite, manzelovi je to sumak“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1810
4.8.11 11:04

Ahoj,tak o zahradě bez plotu bych mohla vyprávět tři dny v kuse. Koupili jsme pozemek,kde si byli lidi zvyklí krátit cestu a chodit na procházky.Takže i přesto že dům už 9let stojí a na námi vybudované cestě je závora a na ní cedule SOUKROMÝ POZEMEK VSTUP ZAKÁZÁN,tak to nikdo nerespektuje. Prostě vždycky tady chodili,tak tady budou chodit dál. Bohužel to oplotit kvůli terénu úplně nejde :zed: . Pokud se někdo slušně zeptá,jestli může projít,tak je nechám,ale takových je málo. Většina má ještě kecy o tom,jak si naplaveniny,zbohatlíci… přivlastňují jejich cestu a nedej bože,že na ně štěkne pes,to jsou pak i sprostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.8.11 11:57
Pudloslava píše:
urcite bych to netolerovala, ale zase proc tak besnit - podle me pro zacatek uplne staci cedulka „soukromy pozemek, prosim nevstupovat“, pripadne provazekjinak taky nemame plot, ne ze bychom nechteli, spis neni cas, takze jsem myslela, ze bude diskutovat na tema „utika mi dite, manzelovi je to sumak“ :-)

Toto téma budu zakládat já tak za rok a půl :mrgreen: MM opět tvrdí, že děti se prostě vychovají a utíkat nebudou :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.8.11 12:01
Angua píše:
Pudloslava píše:
urcite bych to netolerovala, ale zase proc tak besnit - podle me pro zacatek uplne staci cedulka „soukromy pozemek, prosim nevstupovat“, pripadne provazekjinak taky nemame plot, ne ze bychom nechteli, spis neni cas, takze jsem myslela, ze bude diskutovat na tema „utika mi dite, manzelovi je to sumak“ :-)
Toto téma budu zakládat já tak za rok a půl :mrgreen: MM opět tvrdí, že děti se prostě vychovají a utíkat nebudou :roll: :lol:

My taky nemáme plot (ale už se pomalu buduje, juhůůů) a s dětma je to děs - zdrhají. Chce to nonstop dozor, i když bych klidně mohla malou na chvíli vypustit na zahradu a občas na ni zavolat z okna, kde je, tak nemůžu.
Nevěřím, že lze vychovat tak, aby nechtěli prozkoumat, co je „za plotem“ 8-)

Naštěstí tady není žádný problém se sousedy nebo tak, max. občas nějaký pes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.8.11 12:15

Pipet, já tomu taky nevěřím, ale MM zjevně ano :roll: :nevim: On teda argumentuje i tím, že když bude nízký plot, jak navrhuju já (třeba 50-80 cm - vyloženě plot „tudy ne, přátelé“ :lol: , který nebude kazit výhled), tak ho dítě v pohodě přeleze nebo kdokoli překročí a třeba dvouleté dítě si bez problémů otevře branku (což je pravda) - a na zamykání prý budem stejně zapomínat :lol:

On má odpověď na všecko :cert: :lol: A mně pak dochází rozumné argumenty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
4.8.11 13:57
Angua píše:
Pudloslava píše:
Toto téma budu zakládat já tak za rok a půl :mrgreen: MM opět tvrdí, že děti se prostě vychovají a utíkat nebudou :roll: :lol:

ale to je pravda :wink: chvili to trva, parkrat za nima letis ale nauci se, nas leti jak das ale na kraji u silnice proste stoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
4.8.11 20:49

angu a hele, my mame pozemek na prisernym svahu, zahradu mame 1,5 metru pod urovni silnice, pak mame jednu operku (1,5-3 metry) a pozemek konci u druhe operky (asi 1,2 metru) - takze 3 velky diry, sousedi co vencej deti se bojej, ze jim jejich deti zahuci k nam… ale ne,plot neni na poradu dne. ne ze by nemel byt vubec, ale v nejbliuzsich letech asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
7.8.11 21:36
beruska2× píše:
Angua píše:
Pudloslava píše:
ale to je pravda :wink: chvili to trva, parkrat za nima letis ale nauci se, nas leti jak das ale na kraji u silnice proste stoji…

Tak náš jenom, když jede auto :roll: Kdysi už mi prchl dost daleko - vzal kolca a nazdar :lol: Ale byl menší a je fakt, že rozumu bude přibývat… Každopádně s tím plotem je to takové jistější. Leda pak ještě vodní příkop :mrgreen: Navíc kousek bude babička, tak už ho vidím živě, jak zahlásí „radši za babičkou“ a jde :lol: :lol: :lol:

Pudlo, tak nasaďte nějaké měkké keře, aby se děti kdyžtak nepotloukly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vermit
12.7.13 22:01

plot

Ono holky i kdyz se zda, ze je to jen kus pletiva (v tom levnejsim pripade) tak to stoji docela dost!
Nas pozemek (cca 700 m2) vyjde na nejakych 160 tis!

musím se zúčastnit diskuze, jelikož kvůli sousedovým slepicím a kravám našeho místního jzd, který nám pořád chodily na zahradu jsme si udělali plot a to máme skoro 2000m2 plot stál okolo 10 tisic. poplastované pletivo a vlastní práce. Slepice stejne porád chodí, plot prý máme nanic, slepice pod ním podlezou (před barákem mám neoploceno a to mi taky rozhrabujou) se sousedy se nedá hnout, navíc mi chodí na zahradu jak domů - pro ty slepice a to jim můzu rikat co chci :-(

• Citovat
  • Upravit
vermit
12.7.13 22:06

plot I.

Ta predchozi zprava je reakci na Barcu12345, nevím, jak se do zprávy vkládají jiz napsané zprávy, jak na ne reagujete :-(

• Citovat
  • Upravit
2397
13.7.13 21:28
@vermit píše:
Ta predchozi zprava je reakci na Barcu12345, nevím, jak se do zprávy vkládají jiz napsané zprávy, jak na ne reagujete :-(
…musíš dát citovat… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.4.14 12:11

My také nemáme ploty a zatím je bohužel ani nemůžeme udělat kvůli nedodělané přístupové cestě k pozemku sousedů-manželova kamaráda-tudíž každá jejich návštěva, kamarádi, známí, řemeslníci si to vykračují kolem našeho domu a jelikož máme francouzská okna všichni nám vidí až do ložnice. Několikrát jsme je žádali, aby tedy chodili zadem okolo kotelny, abychom měli alespon nějaké soukromí, bohužel marně a můžu říct, že po více než roce kdy tento stav trvá už mě to pěkně začíná štvát, a to jsem hodně slušná. Takže vím jak se cítíte :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.14 18:01

Obnovují diskuzi a prosím o anonymitu:( je to asi měsíc co máme Nove sousedy.jsou mi naprosto putna pozdravim je a tím to jasné. bohužel si začali zkracovat cestu pres nás pozemek a to tak, ze se ani nezeotaji mám pislapanou zahrádku..plot nemáme ale už je naštěstí v řešení. soused vyhrožoval policii když plot postavíme protože on by přeci nemohl navštěvovat kamaráda. mohl ale musel by to obejít oodotykam ze asi dvě minuty zachazka. jednou se tak koupele v bazene a metr od něj peticlena rodina si to smaruje. holky je to denně, UT nemám sílu se hádat oba sousedé nás maji za nejhorší..když oostavim plot bude hrozné peklo.je mi z toho už fakt zle. Minulém týden mi sousedka vlezla večer az do ložnice jestli nemám cukr. můžete mi poradit nějaké řešení, nebo spise jak s takovými lidmi jednat?

• Citovat
  • Upravit
20767
24.6.14 18:07

A on by s tím plotem byl nějaký problém? Právní myslím. Jestli ne, tak prostě plot a nazdar :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30910
24.6.14 18:08
@Anonymní píše:
Obnovují diskuzi a prosím o anonymitu:( je to asi měsíc co máme Nove sousedy.jsou mi naprosto putna pozdravim je a tím to jasné. bohužel si začali zkracovat cestu pres nás pozemek a to tak, ze se ani nezeotaji mám pislapanou zahrádku..plot nemáme ale už je naštěstí v řešení. soused vyhrožoval policii když plot postavíme protože on by přeci nemohl navštěvovat kamaráda. mohl ale musel by to obejít oodotykam ze asi dvě minuty zachazka. jednou se tak koupele v bazene a metr od něj peticlena rodina si to smaruje. holky je to denně, UT nemám sílu se hádat oba sousedé nás maji za nejhorší..když oostavim plot bude hrozné peklo.je mi z toho už fakt zle. Minulém týden mi sousedka vlezla večer az do ložnice jestli nemám cukr. můžete mi poradit nějaké řešení, nebo spise jak s takovými lidmi jednat?

No a ze ti vleze az do loznice je problem chybejiciho plotu? JInak si dojdi na stavebni urad zeptat se na podminky plotu a pak konej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný