Nemáme plot! Kdo tu nemá taky plot?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2401
3.8.11 19:18
Angua píše:
Já bych nastražila pasti :mrgreen:

Já to říkám furt, že obdivuju ten zákon, kdy můžeš cizího člověka, který ti vleze bez dovolení na pozemek, beztrestně zastřelit :lol: :lol: :lol:

Co třeba tam dát ceduli „zákaz vstupu, soukromý pozemek“? Pak už se dá argumentovat s nějakým focením a tak… :think: Nebo mezi tújema natáhnout elektrický ohradník :-P Zas nevidím jediný důvod, proč investovat kopec peněz do plotu, který nechcete, kvůli pár blbečkům…

Jinak se zájmem čtu, MM je rezolutně proti plotu, z mnoha důvodů a na moje argumenty, že nám tam budou courat lidi a kálet psi mi odpovídá, že „prostě nebudou“ :nevim: Že to půjde poznat, že to patří k baráku a nikdo tam nepůjde. Nechce ani živý, třeba habrový, který by se tam hodil, trvá na otevřeném prostoru (nemáme tam žádné přímé sousedy).

Tak jsem zvědavá, jak to zařídí :mrgreen: Vydupala jsem teda plot kolem zahrádky, protože jsme u lesa a bez plotu bych se na to mohla s prominutím zrovna vyvíteco :lol:

Naprosto souhlasim, ta cedule me taky napadla, ale je jasny, ze tyhle lidi nezastavi ani to. Oni moc dobre vedi, ze se jedna o cizi pozemek a presto tam drze lezou…Takze fakt asi jedina sance jsou policajti, ale kdovi jak se k tomu postavi…Ja uz bych se nedivila nicemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.8.11 19:20

Ahoj, třeba to už někdo psal, ale soukromý pozemek musíš mít buď oplocený nebo označený cedulí. Jinak, pokud vám ho sousedi neničí, máš..jak bych to řekla :-) ..smůlu. Je to stejně jako když např.vlastníš kus lesa, nemůžeš jen tak odtamtuď vykopat turisty nebo houbaře. Buď si to musíš oplotit nebo označit tou cedulí. No a pokud dáš ceduli a sousedi budou lézt dál, buď je vykopej doslova (od čeho máš chlapa) nebo nemá cenu si stěžovat. Snad nezním moc urážlivě, spíš tě jen nechápu, jak si to můžete nechat líbit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.8.11 19:21
BaraDolezal píše:
RyBANA píše:
BohunkaP píše:
A proč vlastně nemáte plot? 8-o 8-o To by byla jedna z prvních věcí, které bych si na pozemku udělala… 8-oČímž nechci rýpat - sousedi nemají žádné právo tam lézt a upřímně obdivuju, že to snášíš a ventiluješ jen takto… Já bych byla nepříčetná. Proto bych bez plotu existovat nemohla … :-D
Asi tak :palec:
Mě stačí, když vidím co mají naši za nervy s předzahrádkou - co jsou sousedi a kolemjdoucí schopni na ní vymyslet :lol:
Ono holky i kdyz se zda, ze je to jen kus pletiva (v tom levnejsim pripade) tak to stoji docela dost!
Nas pozemek (cca 700 m2) vyjde na nejakych 160 tis! :nevim:

No ty brďo :roll: My máme 980 m2, asi začnu souhlasit s mužem :lol:

Ale naši dělali plot nedávno (dřevěný) a nemyslím, že tolik platili - a taky je to kus. Ale kupovali jenom desky, hranoly, takové ty zápichy do země a barvu, všecko jsme to vlastníma silama natírali, zatloukali, sešroubovávali a vůbec, brácha svařoval sám brány a branky a tak…

No ale aj kdyby to byla polovina, tak je to ranec peněz :roll: Elektrický ohradník vyjde jistě levněji :mrgreen: A když se naučí krávy a ovce, že tama nemají lozit,to by bylo, aby se to nenaučili i sousedi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
3.8.11 19:24

My plot máme a se sousedy (přes ulici) máme jediný problém a to jejich psa. Ten ho jaksi nerespektuje a naši zahradu považuje a své teritorium. Kdyby chodil jen na návštěvy, tak bych to zvládla, ale on si z nás udělal wc, vyhrabává nám tu díry a krade vejce od slepic, kromě toho má noci, kdy vyje pod oknem naší ložnice. Sousedka to ví, všechno uznává a nic se nemění…
I když ani plot není záruka, že nikdo nevstoupí na pozemek. Nedávno nám jedna ženská vlezla skoro až do obýváku. (Na malou chvíli jsem nechala odemčeno v domění, že pes odradí. Navíc se nám to za celé roky, co tu bydlíme nestalo.) Chtěla si popovídat se sousedkou!!! :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
50725
3.8.11 19:25

Ještě jeden soused má 2 pitbuly (většinou jsou teda zavření, ale jeden neví) a má ze všech možných přístupových stran vylepený jejich obrázek s nápisem „pozor, soukromý pozemek, volný pohyb psů“ :mrgreen: A má svatý pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
3.8.11 19:31

Příspěvek upraven 03.03.14 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.8.11 19:32
BaraDolezal píše:
RyBANA píše:
BohunkaP píše:
A proč vlastně nemáte plot? 8-o 8-o To by byla jedna z prvních věcí, které bych si na pozemku udělala… 8-oČímž nechci rýpat - sousedi nemají žádné právo tam lézt a upřímně obdivuju, že to snášíš a ventiluješ jen takto… Já bych byla nepříčetná. Proto bych bez plotu existovat nemohla … :-D
Mě stačí, když vidím co mají naši za nervy s předzahrádkou - co jsou sousedi a kolemjdoucí schopni na ní vymyslet :lol:
Ono holky i kdyz se zda, ze je to jen kus pletiva (v tom levnejsim pripade) tak to stoji docela dost!

Mě je jasný, že to není nejlevnější záležitost, ale zase to ušetří spoustu nervů a ty jsou myslím důležitější než peníze 8-)

Ale jako chápu, že třeba plot opravdu nechtějí - já to jen píšu ze svého pohledu, jaké nejlepší řešení vidím já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.8.11 20:07
Angua píše:
Já bych nastražila pasti :mrgreen:

Já to říkám furt, že obdivuju ten zákon, kdy můžeš cizího člověka, který ti vleze bez dovolení na pozemek, beztrestně zastřelit :lol: :lol: :lol:

Co třeba tam dát ceduli „zákaz vstupu, soukromý pozemek“? Pak už se dá argumentovat s nějakým focením a tak… :think: Nebo mezi tújema natáhnout elektrický ohradník :-P Zas nevidím jediný důvod, proč investovat kopec peněz do plotu, který nechcete, kvůli pár blbečkům…

Jinak se zájmem čtu, MM je rezolutně proti plotu, z mnoha důvodů a na moje argumenty, že nám tam budou courat lidi a kálet psi mi odpovídá, že „prostě nebudou“ :nevim: Že to půjde poznat, že to patří k baráku a nikdo tam nepůjde. Nechce ani živý, třeba habrový, který by se tam hodil, trvá na otevřeném prostoru (nemáme tam žádné přímé sousedy).

Tak jsem zvědavá, jak to zařídí :mrgreen: Vydupala jsem teda plot kolem zahrádky, protože jsme u lesa a bez plotu bych se na to mohla s prominutím zrovna vyvíteco :lol:

Vím. Zrovna letos se ty mrchy srny přemnožily. A kuna nám zakousla kotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.8.11 20:39
jitule_b píše:
Angue- my jsme na plot nejdřív moc nespěchali,ale jednou se mi stalo, že jsem ležela večer na pohovce v obýváku a někdo mi začal mlátit na okna, myslela jsem, že se strachy po… Pak jsem jen slyšela nějaký puboše jak utíkají pryč. Další víkend už jsme kopali základy na plot :-D

MM tvrdí, že plot je malá překážka a kdo bude chtít, přeleze nebo projde brankou. Vzhledem k tomu, že jsem odpůrce dvoumetrových zdí, má asi částečně pravdu… Ale asi to trochu odradí takové ty, co zas tak moc nechcou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.8.11 20:44

My ještě nemáme pozemek oplocený, ale lidi nám tam takhle okatě nelezou. Leda soused tudy jezdil, ale to jsme tolerovali, páč měl svůj pozemek blbě přístupný pro stavební úpravy a za to je teď, když už jezdit nepotřebuje, je na nás příjemný jak vřed na prdeli. :poblion:
Nicméně, jelikož jsme taky stavěli a je to samý bordel a samá díra ten pozemek, tak jsme tam dali pásky ze zákazem vstupu už jen proto, aby si tam někdo nerozbil hubu a nechtěl odškodné. Tudíž aspoň tu pásku doporučuji a posílat vytrvale do prdele. Takhle to má další soused - policajt louku ohraničenou jen policejní páskou a vytrvale tam huláká na lidi, co mu tam pouští venčit čokly a docela je už naučil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.8.11 20:49
BaraDolezal píše:
RyBANA píše:
BohunkaP píše:

No neblázni, teď jsem dělala „výběrové řízení“ a obyč pletivo se sloupky na 1000 m no dobře, ať nežeru, jen ze 3 stran - vyšlo na 25 000,– tedy bez práce, to si odmakáme sami :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.8.11 20:59
Gina108 píše:
BaraDolezal píše:
RyBANA píše:
BohunkaP píše:
No neblázni, teď jsem dělala „výběrové řízení“ a obyč pletivo se sloupky na 1000 m no dobře, ať nežeru, jen ze 3 stran - vyšlo na 25 000,– tedy bez práce, to si odmakáme sami :roll:

Prozatim je to odhad, je to tedy i s praci ostatnich… :nevim: moc tomu ale nerozumim, pisu co jsem vycetla z papiru… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.8.11 21:01
BaraDolezal píše:
Gina108 píše:
BaraDolezal píše:
RyBANA píše:
BohunkaP píše:
No neblázni, teď jsem dělala „výběrové řízení“ a obyč pletivo se sloupky na 1000 m no dobře, ať nežeru, jen ze 3 stran - vyšlo na 25 000,– tedy bez práce, to si odmakáme sami :roll:
Prozatim je to odhad, je to tedy i s praci ostatnich… :nevim: moc tomu ale nerozumim, pisu co jsem vycetla z papiru… :roll:

No tak aby vás nenatáhli :think: ale jestli budete mít třeba z přední strany plot zděný nebo nějaké jiné efekty, tak by to odpovídalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.8.11 21:04

Plot je podezdeny ze dvou stran… a ma vice vymozenosti :oops: jen jsem tim jako chtela rict, ze kdyz se rekne plot, neni to jen o zavrtani sloupku a obtazeni pletivem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
3.8.11 21:56

Plot bych dodělala co nejdřív, takoví drzí sousedi :cert: . Není možné co už lidem není blbé… Za mě je plot dobrá věc a pro nás i důležitá. Jednak vymezuje hranice, kam si nepřejeme, aby ostatní chodili a jednak pro naše bezpečí. Využíváme s dětmi zahradu denně a zrovna minulý týden přiběhli k naší bráně dva psi jako vrata, co utekli jedněm z okolí a nepříjemně se doštěkávali na naše. Já venku s dvěma děckama, no nevím, kdybychom byli na zahradě bez oplocení :think: Samozřejmě se to mohlo stát i kdyby jsme byli mimo náš pozemek, ale celkově mi přidává plot na klidu a bezpečí. Hlavně když za ním hlídají naši hafíci. O tom, že bez plotu bychom tu měli denně nakvartýrované hejno sousedových slepic už ani nemluvím :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný