Nemáme plot! Kdo tu nemá taky plot?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
23.6.16 06:44

:mavam: Chci se zeptat, zda někdo řešil problém, že si chtěl postavit zídku, ale plot byl majetek města? My máme plot hned vedle chodníku, kde všichni chodí a čumí nám do zahrady. Díky. Jestliže je zahrada naše, ale plot města, potřebuji stavební povolení na zídku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.16 06:46

Jestli se nepletu tak na každý plot který má pevný základ je potřeba jak povolení tak i souhlas majitelů sousedních pozemků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.6.16 06:49
@sedmikráska70 píše:
Jestli se nepletu tak na každý plot který má pevný základ je potřeba jak povolení tak i souhlas majitelů sousedních pozemků.

Já jsem zahrádku zdědila. Na jakém úřadě se dá prosím zjistit, jak to s tím plotem vlastně je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.6.16 06:52

Včera jsem se o té zídce bavila se sousedy a oni mě upozornili na to, že plot může být majetek města. Mě vůbec nenapadlo, že by mohly být takové komplikace s tím, že si chci na svém pozemku postavit zídku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.16 06:52

Na stavebním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.16 06:54

Nebo myslíš stavbu plotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.6.16 06:55
@sedmikráska70 píše:
Nebo myslíš stavbu plotu?

Plot tady stojí asi 40 let i se sloupky. Ale už je starý a ke všemu sem čumí celá ulic. Chci udělat pořádnou zídku, abych měla na zahradě konečně soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.16 06:58

@chipsa No tak to bych zašla na stavební oni ti řeknou co a jak a snad ti tam zjistí z katastrální mapy jestli ten plot spadá už pod město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
23.6.16 07:51

Vzdycky se da postavil vedle plot na vlastnim pozemku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
23.6.16 08:28

@chipsa Prostě si vytiskni výpis z katastru, udělej 2,3 fotky a zajdi na stavební úřad se zeptat. Je to nejrychlejší způsob jak získat informace, které hledáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
23.6.16 08:29
@Pudloslava píše:

Přesně - tohle jsem chtěla taky napsat :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31475
24.6.16 00:19
@Pudloslava píše:

Mám takový pocit, že to v současné době nestačí. Sousedi (a potenciálně i město) si může stěžovat na zastínění a já nevím co všechno, nebo to už neplatí? :think: Nehledě teda na to, že to bude vypadat asi dost hloupě a zbytečně se tím zmenšuje prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.6.16 08:36

Chci se pochlubit, že po několika letech už plot máme :pankac: :mrgreen: Sice teda ve dvou polích chybí plaňky, ale za pár dalších let i ty budou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný