Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@danus67 Psa máte? Pokud nepomáhá cedule na plotě a přítomnost psa, tak pak už mě napadá jedině přidělat na plot ostnatý drát.
Pripadne fotopast a policie a verejna ostuda… Ale priznavam, netusim jestli se fotopast da treba
pujcit
@danus67 Prťavý pes je lepší než žádný.
To jsou většinou dobří hlásiči, když už nic jiného. Ale fakt jen ten drát mě napadl, přidělat na vršek plotu a když to nezabere, tak elektrický ohradník. Pokud ani to ne, tak už jedině odstřel ( ale to je bohužel u nás zakázané
).
O tom jsem přemýšlela, ale fotopasti jsou šíleně drahé
Nakonec ti jí ukradnou také
Ale chce to foto a dát do nástěnky. Na to jsem myslela také. Nejlepší by bylo obehnat plot elektriko, ale je to prý proti zákonům.
Je to ale zahrada v zahr. kolonii a jezdíme domů mimo a psa tam fakt nenechám, teda toho prťavého.
Kdyby šel půjčit nějaký žravý pes, jako výstraha pro příště by to stačilo. ![]()
@danus67 Na vyvěšení na nástěnku pozor - to je nezákonné. Nevím přesně, jak je to pojmenované, ale řešili jsme to také a právník nám řekl, že to bohužel nemůžeme, že by nás za to mohli popotahovat. Protože zloděj se přeci pak může chtít polepšit a bylo by něj stále pak pohlíženo jako na zloděje.
U nás zákony fungují na ochranu zločinců a ne poctivých lidí.
Jinak elektrika - pokud dáte upozornění na plot, že je tam elek. ohradník, nemělo by to vadit.
@danus67 píše:
Je to ale zahrada v zahr. kolonii a jezdíme domů mimo a psa tam fakt nenechám, teda toho prťavého.
Jo takhle, tak to je blbé. Nikdo z okolních tam teď nezůstává přes léto? Že by na ně udělal bububu.
@danus67 Jo, já bych ho také chtěla vidět. Ale bohužel je to tak. Chudáček by při tom polepšování byl strašně znevýhodněn. ![]()
To je to stejné, jako když jsou v baráku dlužníci neplatící nájem a kdysi šlo je vypsat na nástěnku. Teď už to nejde.
Chodí tam policie na obhlídku, ale logicky nemůžou obsáhnout celou kolonii naráz.
No, ale ostáč je dobrý nápad.
Koukám, že bychom mohli kecat dlouhé hodiny, ale jindy. Teď už musím. A ostnáč navrhnu manžílkovi. ![]()
@danus67 Pokud to jsou obyčejní zlodějíčci, co si jdou lehce pro úrodu, tak ostnáč by mohl zabrat.
A není to snad ani tak nákladná záležitost. ![]()
Hezký den.