Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj, chci se zeptat jestli se nic nestane když dám dohromady bilé trička+bílé ručníky ..
![]()
Nic, vypere se to. Já se to snažím třídit jen kvůli sušičce, protože ručníky se suší dýl než trička.
nic by se s tím stát nemělo, taky to tak občas peru, když mám poloprázdnou pračku
![]()
Lenka988 píše:
ahoj, chci se zeptat jestli se nic nestane když dám dohromady bilé trička+bílé ručníky ..![]()
co by se mohlo stát…?
Já teda peru zvlášť…trička na 40 a ručníky na 60
No nejhůř bych čekala, že trička budou od ručníků chlupatá…nebo nevyprané ručníky, pokud to dáš na 40.. ![]()
MMartina1 píše:
já to i suším dohromady
Já taky, ale kvůli úspoře energie se snažím je prát extra. Ale když je málo prádla dám to dohromady a dlabu na to.
Taky bych se spíš bála jen blbě vypraných ručníků. Ručníky peru na 60 a trička na 40 ![]()
a co by se stalo?? já peru trička na 90 protože většinou jsou zakydaný od jídla zvlášť od malé a ručníky na 60 ale nejednou jsem to dala na 90 st. všechno, nepřišlo mi že by se jim něco závažného stalo, naopak mi přišlo že bílé ručníky tím prokoukli a oživila se barva
martulkasloník píše:
a co by se stalo?? já peru trička na 90 protože většinou jsou zakydaný od jídla zvlášť od malé a ručníky na 60 ale nejednou jsem to dala na 90 st. všechno, nepřišlo mi že by se jim něco závažného stalo, naopak mi přišlo že bílé ručníky tím prokoukli a oživila se barva
leda že by ti ručníky sežraly trika,či naopak
![]()
taky je peru spolu a zatim žijou ![]()
Brambůrka10 píše:martulkasloník píše:leda že by ti ručníky sežraly trika,či naopak
a co by se stalo?? já peru trička na 90 protože většinou jsou zakydaný od jídla zvlášť od malé a ručníky na 60 ale nejednou jsem to dala na 90 st. všechno, nepřišlo mi že by se jim něco závažného stalo, naopak mi přišlo že bílé ručníky tím prokoukli a oživila se barva![]()
![]()
taky je peru spolu a zatim žijou
Peru oboje na šedesát a ještě tam dávám i plenky a nic, nikdo si zatím nestěžoval
![]()
Brambůrka10 píše:martulkasloník píše:leda že by ti ručníky sežraly trika,či naopak
a co by se stalo?? já peru trička na 90 protože většinou jsou zakydaný od jídla zvlášť od malé a ručníky na 60 ale nejednou jsem to dala na 90 st. všechno, nepřišlo mi že by se jim něco závažného stalo, naopak mi přišlo že bílé ručníky tím prokoukli a oživila se barva![]()
![]()
taky je peru spolu a zatim žijou
jo, maximálně to bude ještě bělejší než bílé