Zápach v šestinedělí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
16.8.14 16:31

@jessikka jj,omyl, po Peti tydnech po porodu

• Citovat
  • Upravit
Verun83
16.8.14 16:31
@KackaDoup píše:
i po 5tt?

uz si presne nepamatuji, ja krvacela vic jak 6 tydnu

• Citovat
  • Upravit
12651
16.8.14 16:33
@KackaDoup píše:
@jessikka jj,omyl, po Peti tydnech po porodu

Mně to pobavilo, je to úplně mor tahle zkratka a všímám si, jak je občas automaticky, ale blbě použitá.
Se těším, až mi třeba kámoška, která se má k večeru stavit, napíše, že přijde po 5tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
16.8.14 16:35
@jessikka píše:
Mně to pobavilo, je to úplně mor tahle zkratka a všímám si, jak je občas automaticky, ale blbě použitá.
Se těším, až mi třeba kámoška, která se má k večeru stavit, napíše, že přijde po 5tt :mrgreen:

jo jo, dobra je i pri pouziti u veku ditete v podpisu - 5tt 5,5 kg :)

• Citovat
  • Upravit
4624
16.8.14 16:36

Normální to podle mě není. Já měla stejný problém v 6nedělí a musela jsem na revizi, příčinou byly zbytky placenty. Tys na revizi už byla, ale možná něco „zapomněli“. Šla bych určo na gyndu. Jinak jsem si to vysvětlovala tak, že ty zbytky se mají vyloučit a když ne, tak třeba hnijí a jak psaly holky, to je živná půda pro bakterie. Určitě bych šla v pondělí k lékaři, ať se z toho nevyvrbí nic závažného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
16.8.14 16:38
@jessikka píše:
Se těším, až mi třeba kámoška, která se má k večeru stavit, napíše, že přijde po 5tt :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
12651
16.8.14 16:38
@Verun83 píše:
jo jo, dobra je i pri pouziti u veku ditete v podpisu - 5tt 5,5 kg :)
:palec:
Jo, to už jsem taky viděla. Nebo „jsem v 5tt těhotenství“ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
16.8.14 16:39
@jessikka píše: :palec:
Jo, to už jsem taky viděla. Nebo „jsem v 5tt těhotenství“ :mrgreen:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
72725
16.8.14 16:49
@Anonymní píše:
Ahoj, mám dosti intimní dotaz, proto anonymně.

Po porodu jsem měla komplikace, byla jsem na revizi dělohy, měla jsem infekci hráze a přešívali mi jí. To nevydrželo, takže šití ještě jednou.

Stále ještě se mi to hojí, jsem 5 týdnů po porodu a trápí mě zápach z vagíny. Někdy je lehký, jindy dost silný. Je to v šestinedělí normální, nebo se mám znepokojovat?

Díky.

hned ke gyndaři. Mi říkali, že jakýkoliv zápach není dobrý, takže se mám hned ukázat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
16.8.14 16:51

Mně očistky cítit nebyly. Bylo to jen jako silnější MS. Zápach asi není v pořádku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
16.8.14 17:04

Taky bych se sla nekam ukazat a asi bych necekala az na pondeli. Zkus si zavolat do nemocnice kde jsi rodila a rict, jaky mas problem, jestli by se na tebe nekoukli… Zapach podle me v poradku neni a i me bylo receno, ze kdyby se neco objevilo, mam se radeji hned ozvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
16.8.14 17:12

Me teda taky ocistky nejak jooo nesmrdely :nevim: asi normal teba jako MS horsi urcite ne a trvaly par dnu, mozna necelych 14dni max. takze normalni to nebude…
Po 2.5tydnech po porodu jsme s manzelem i sexovali a tim skoncilo moje sestinedeli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.14 17:19

U prvního dítěte normální očistky, u druhého jsem myslela, že padnu..každá návštěva záchoda hrůza, pořád jsem se sprchovala..Dr.mi pověděl, že jsem naprosto v pořádku, že jsou to očistky..měl pravdu pátý týden jako když utne, prostě do konce šestinedělí to bylo pryč..otázkou je, jestli to tak ukrutně smrdělo, nebo jestli to bylo zblázněnýma hormonama, protože já pořád že to cítím a manžel, že necítí nic :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2616
16.8.14 18:24

Do konce šestinedělí jsi v péči porodnice, kde jsi rodila, ale to ti jistě řekli a napsali do propouštěcí zprávy. Zavolej si tam a zeptej se. Kde máš jistotu, že pokud ti diskutující řeknou, že to je ok, je to opravdu ok a neumřeš do týdne na sepsi?

Proč zbytečná diskuze tady? Často mi připadá, že než aby ženská zapojila mozek, raději se vypisuje na internetu s věcma, který jde vyřešit rychleji a efektivněji jinde. :roll: A očistky by zapáchat neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
16.8.14 20:27

@Lana222 jako promin, ale normal MS smrdi jak prase. :mrgreen: Nebo holt mam citlivejsi nosanek. Ja to nesnasim. A ty ocistky byli tak 3× normal MS. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí