Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mně při propouštění říkali, že při zápachu, silných bolestech apod. mám kontaktovat gynekologa.
Okamzite na gyndu a na kontrolu! Zapach znamena bakterie a to vetsinou neni dobre… V pondeli naklusni ke gyndari a nech se vysetrit!
Pokud je to v šestinedělí tak může klidně i do porodky kde rodila jestli se nemílím? Já bych do pondělí nečekala-může to být zánět.
Jako co si budem povidat, takovy očistky nic vonavyho nejsou. ![]()
Já před 10 dny na gyndě byla, to už jsem se zápachem problém měla, na spodek se mi díval a nic neřekl… to by poznal, kdyby byl problém, ne? a já myslela, že v šestinedělí je zápach normální, když to vše z těla odchází…
@baaruunkaa Samozrejme ze muze a asi taky bude… Ovsem pokud se jinak citi ok a nema horecky, tak mi prijde vlastni gyndar jako lepsi varianta nez kdovi jak dlouho cekat o vikendu na vysetreni v porodce…
@Agrion po operaci jsem mela 14 dní antibiotika, tak by to zánet asi být neměl, nE?
Já myslím že normální to není. Moje mamka to měla po porodu taky a zjistili, že jí zůstal kousek placenty v děloze. Jinak žádné příznaky neměla. Pokud to nepřejde zajdi na gyndu znovu. U mě se žádný zápach neobjevil po porodu.
To ze jsi mela ATB neznamena ze nemuzes mit infekci… Dosla bych si v pondeli na kontrolu a hlavne musis rict co te trapi - nestydet se, hezky na rovinu
At mas klid.
Do ted si pamatuju ten smrad ocistku, utrpeni pri kazdy navsteve zachoda. Zanet jsem nemela.
@Verun83 píše:
Do ted si pamatuju ten smrad ocistku, utrpeni pri kazdy navsteve zachoda. Zanet jsem nemela.
i po 5tt?
@KackaDoup píše:
i po 5tt?
celou větou: i po 5. týdnu těhotenství?
![]()
Ahoj, mám dosti intimní dotaz, proto anonymně.
Po porodu jsem měla komplikace, byla jsem na revizi dělohy, měla jsem infekci hráze a přešívali mi jí. To nevydrželo, takže šití ještě jednou.
Stále ještě se mi to hojí, jsem 5 týdnů po porodu a trápí mě zápach z vagíny. Někdy je lehký, jindy dost silný. Je to v šestinedělí normální, nebo se mám znepokojovat?
Díky.