Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem tu na to zvědavě kliknul, že se budou řešit hromadné nedostatky v dentální hygieně a ono je to zase o jídle ![]()
Co to bylo za houby ty jo? A co je to za lednici? Nějaká starší? Měla sem teď v září v lednici houby každou chvíli a nic sem vymyvat nemusela do druhého dne to cítit nebylo… ![]()
Pohlcovač pachů bych si pořídila, kupuji v dm, jinou drogerii tu nemám.
Než ho koupíš, tak umísti do ledničky talířek s vysypaným kypřícím práškem.
Běžně používám sodu, normálně trochu do malé nádobky a zápach téměř jakýkoliv to pohltí
@dedrichov píše:
Běžně používám sodu, normálně trochu do malé nádobky a zápach téměř jakýkoliv to pohltí
Ano, jedlá soda je poklad. ![]()
@lucad77 píše:
Ano, jedlá soda je poklad.
jojo, odsmradí koše, když nemám čas umýt, jen vyměním sáček, trochu sody sypnu dovnitř a většinou ten smrad zmizí
@rmot píše:
Jsem tu na to zvědavě kliknul, že se budou řešit hromadné nedostatky v dentální hygieně a ono je to zase o jídle
to se nevylučuje ![]()
@Vladusxx houby jsem dostala hřiby byli už namočené ja jsem je dala do lednice suché ale přesto to smrdí myslím tu vůní těch hub lednici mám novou americkou eta
Ahoj prosím, Jak se mám zbavit zápachu z hub v lednici. Přes noc jsem nechala houby v lednici a tet mi lednička smrdí už jsem jí dvakrát vymývala a pořád to smrdí od těch hub. Nechala jsem je tam v míse otevřené. Nenapadlo mě že to tak dopadne