Zápach z úst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Melody
30.9.08 21:35

Zápach z úst

Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli někdo nemáte podobnou zkušennost. U dcery (5 let) už asi týden cítím celkem nepříjemný zápach z úst. Podotýkám, že jenom já, manželovi ani babičce to tak nepřipadá. Zrovna dneska jsme byly u pediatričky, ale dcera byla na odběrech, nebylo jí to dvakrát příjemný, zapomněla jsem se zeptat. Co myslíte, že to může být? Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
30.9.08 21:38

Melody, kdyz se to stane synkovi, tak vim, ze na nej neco leze. Treba bude nemocna- staci viroza
Alespon u nas to tak funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melody
30.9.08 21:46

Je, nestraš. Právě řešíme žloutenku, ve školce maj karanténu, na těch odběrech byla kvůli tomu…

• Citovat
  • Upravit
9867
30.9.08 23:17

Žloutenky bych se nebála, spíš nějaká viróza cest dýchacích. Tam je zápach z úst celkem normální…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
30.9.08 23:23

Ahoj.
Kamarádka u svého syna taky cítí zápach z úst před nemocí.Většinou před virózou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
30.9.08 23:23

souhlas s tím, co už bylo napsáno.
U nás jak začne být cosi cítit z pusinky, tak už jdu kupovat kapky do nosu. Například.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.10.08 00:10

Ahoj..mé skoro 6 leté dceři je také cítit z pusy, bohužel to není žádná krátkodobá záležitost, už tak od 3 let tuším, podle dr to nic není, udělala výtěr a vše ok…ale je to podle mě „děsný smrad“, ráno se musím až odklánět, aby na mě nemluvila přímo a i přes den to je prostě znát..je mi jí moc líto a nevím, co s tím, zoubky zkažené nemá, chodíme pravidelně k zubaři..

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.10.08 09:13

Zatím nevypadá, že by na ní něco lezlo… Zoubky si čistí, sice má jeden opravenej kazík, k zubařce chodíme (musím se teď po půl roce zase objednat)… Včera jsem jí poslala si zuby v poledne vyčistit, strašně jí táhlo z pusy, ale nepomohlo to… No, zeptám se tý zubařky…

• Citovat
  • Upravit
Melody
1.10.08 09:15

Nějak se mi nepodařilo se předtím přihlásit. Tak druhý pokus :oops:

• Citovat
  • Upravit
483
1.10.08 14:23

Ahoj,
zápach z úst může být také problémem žaludku. Nestěžuje si třeba na bolest bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melody
1.10.08 20:03

Adriane, ne, nic jí jinak není. Nebolí ani břicho ani zuby ani nic v puse. Jen já po ní chci, aby na mě každou hodinu dejchala (jaký jsem to masochista) a pak si zacpávám nos. Dneska to bylo chvíli lepší jen po obědě, fakt ani vyčistit zuby nepomáhá. Za týden jdem k zubařce…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML