Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Melody, kdyz se to stane synkovi, tak vim, ze na nej neco leze. Treba bude nemocna- staci viroza
Alespon u nas to tak funguje
Je, nestraš. Právě řešíme žloutenku, ve školce maj karanténu, na těch odběrech byla kvůli tomu…
Žloutenky bych se nebála, spíš nějaká viróza cest dýchacích. Tam je zápach z úst celkem normální…
L.
Ahoj.
Kamarádka u svého syna taky cítí zápach z úst před nemocí.Většinou před virózou.
souhlas s tím, co už bylo napsáno.
U nás jak začne být cosi cítit z pusinky, tak už jdu kupovat kapky do nosu. Například.
Ahoj..mé skoro 6 leté dceři je také cítit z pusy, bohužel to není žádná krátkodobá záležitost, už tak od 3 let tuším, podle dr to nic není, udělala výtěr a vše ok…ale je to podle mě „děsný smrad“, ráno se musím až odklánět, aby na mě nemluvila přímo a i přes den to je prostě znát..je mi jí moc líto a nevím, co s tím, zoubky zkažené nemá, chodíme pravidelně k zubaři..
Zatím nevypadá, že by na ní něco lezlo… Zoubky si čistí, sice má jeden opravenej kazík, k zubařce chodíme (musím se teď po půl roce zase objednat)… Včera jsem jí poslala si zuby v poledne vyčistit, strašně jí táhlo z pusy, ale nepomohlo to… No, zeptám se tý zubařky…
Nějak se mi nepodařilo se předtím přihlásit. Tak druhý pokus ![]()
Ahoj,
zápach z úst může být také problémem žaludku. Nestěžuje si třeba na bolest bříška?
Adriane, ne, nic jí jinak není. Nebolí ani břicho ani zuby ani nic v puse. Jen já po ní chci, aby na mě každou hodinu dejchala (jaký jsem to masochista) a pak si zacpávám nos. Dneska to bylo chvíli lepší jen po obědě, fakt ani vyčistit zuby nepomáhá. Za týden jdem k zubařce…
Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli někdo nemáte podobnou zkušennost. U dcery (5 let) už asi týden cítím celkem nepříjemný zápach z úst. Podotýkám, že jenom já, manželovi ani babičce to tak nepřipadá. Zrovna dneska jsme byly u pediatričky, ale dcera byla na odběrech, nebylo jí to dvakrát příjemný, zapomněla jsem se zeptat. Co myslíte, že to může být? Díky.