Zapáchající pračka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Zkousela jsi hledat v diskuzich? Smrdici pracka tu uz urcite parkrat byla.
Cistit filtr, cistit suplicek, ednou ta cas mutes pustit pracku prazdnou na vyvarku a misto prasku nasypat kyselinu citronovou. Nechavat ji vetrat, vytirat hadrikem ten ohyb za gumou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsem řešila nedávno. koupila jsem v drogerii teta čistič pračky nevzpomenu si jak se to jmenovalo
ale byla to modrá lahvička jinou tam neměli. A opravdu to zabralo ![]()
- Citovat
- Upravit
Mě nezapáchla nějak drasticky a prádlo vonělo, ale když jsme ho tam dávala, tak jsem cítila, že to není „ono“. Ač ocet používám na hodně věcí, tak do pračky, nevím proč, mám strach ho pustit. Koupila jsem v DM čistič pračky, projela tím a je to dobrý. Asi to chce sem tam. Jako myčku, tu taky člověk čistí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pouzivas calgon nebo cistic pracky? Taky nam smrdela a ted kupuji cistic pracky v DM, je to i zmekcovac vody a od te doby ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kromě přípravků doporučuji nenechávat pračku zavřenou mezi praními (beru v řádu dnů, ne hodin) - u mě stačilo nechat zavřenou třeba den a už smrděla. Jo a jestli máte speciální program na vypouštění vody, tak po vyndání prádla (když už nebudete nic dalšího prát) pustit. Vypustí se voda, která by tam jinak zůstala a zahnívala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně funguje jednou za čas vyprat s octem. Naprázdno, jen ocet. Plus vyčistit sítko a gumu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smrdici pracku jsem vycistila tak, ze jsem do ni dala par lzic kyseliny citronove a spustila vyvarku. Pak jsem pozadala sousedy (ziju v Anglii a je nas nekolik na jednu pracku), aby po vyprani vzdy vyndavali suplik a nechali pracku otevrenou a od te doby je klid a zadny smrad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evelynka82 píše:
Já kromě přípravků doporučuji nenechávat pračku zavřenou mezi praními
Já tohle beru třeba jako naprostou samozřejmost. A dokonce bylo v návodu u pračky psáno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 Právě proto to píšu, přeci jen ne každého napadne, že to může být z toho
u nás tedy většinou pračku zavře manžel, aby mu mohla při pranní hygieně asistovat kočka, já si toho občas nevšimnu a už to je
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evelynka82 Tak já chápu, že ty dvířka můžou třeba v koupelně překážet… trochu jsem chtěla poukázat taky na to, že velká většina Čechů nečte návody
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den maminky mám dotaz stalo se Vám někdy že Vám zapáchala pračka? co jste na to používaly? Děkuji předem za odpovědi