Co na smradlavou pracku?

2282
31.7.15 12:13

Co na smradlavou pracku?

Nejaky tip jak odsmradit :lol: pracku? Zkousela jsem ocet, cistic pracky, vetrat, ruzne typy prasku/gelu a pracka je porad tak trochu zatuchle citit a jde mi to i do pradla pokud nedam avivaz. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
31.7.15 12:14

Pročistit filtr a trubky do odpadu… Jak ji máš dlouho?
A koukala jsi jestli tam nemáš plíseň? Myslím v té nálevce a okolo ní, jak se sype prášek a lije aviváž…

• Citovat
  • Upravit
1231
31.7.15 12:16

Necháváte jí otevřenou? Já po praní vždy, pokud jí máte někde ve starém domě tak bych jí nechávala otevřenou pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
31.7.15 12:22

@Krasavicaa na plisen jsem taky myslela, vsechno jsem vystrikala savem a zmena zadna. Zkusim ten filtr. Diky

@Raddkka otevrenou ji mam 90% casu a nepomaha to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
31.7.15 12:27

@Petulinaxx Zkus po vyprání pračku nejen větrat, ale nasyp do bubnu sáček jedlé sody, normálně nech pootevřená dvířka. Ona je schopna pachy pohlcovat. Můžeš to dělat pokaždé, když budeš vědět, že nebudeš delší dobu prát. Samozřejmě tím celý pytlík nemyslím, abys tam nasypala nějaké obrovské množství, prodávají se i malé pytlíčky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
31.7.15 12:28
@Petulinaxx píše:
@Krasavicaa na plisen jsem taky myslela, vsechno jsem vystrikala savem a zmena zadna. Zkusim ten filtr. Diky@Raddkka otevrenou ji mam 90% casu a nepomaha to

Savo do pračky? 8o Já teda dávám ocet a sodu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5455
31.7.15 12:29

Jéééžiš, já myslela pracku jako od kočky nebo škaredě řečeno i lidskou ruku. Jako, že někomu smrdí pracka (běž si umýt pracky se u nás říká běžně) :oops: :lol: :lol:

Pardon za OT. Já pračku čistím tak, že tam dám podlahové hadry, naliju ocet do bubnu i do přihrádek a dám vyvářku. Jo, k tomu vyčistím filtr (skoro nikdy tam nic není) a starým zubním kartáčkem projedu těsnění kolem dvířek, vnitřek díry, když vytáhnu ven celý šuplíček na prášek apod. Prostě všude, kam se dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
31.7.15 12:31

Jsem četla nadpis a divila se proč jako kdo řeší smradlavou pracku ( psí či kočičí tlapku) jak tam nebyl háček :mrgreen:

Jinak ocet, soda, větrat a hlavně čistit filtr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
31.7.15 12:31

@Apaji koukám že nejsem jediná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
31.7.15 12:32
@kamiŠ píše:
Jsem četla nadpis a divila se proč jako kdo řeší smradlavou pracku ( psí či kočičí tlapku) jak tam nebyl háček :mrgreen:Jinak ocet, soda, větrat a hlavně čistit filtr!

Já taky! :mrgreen: „Jde mi to i do prádla“ - čekala jsem, jak zakladatelka dostane ceres, že pouští zvíře do skříně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
31.7.15 12:34
@Ukulina píše:
Já taky! :mrgreen: „Jde mi to i do prádla“ - čekala jsem, jak zakladatelka dostane ceres, že pouští zvíře do skříně

přesně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
31.7.15 12:34

Mě vyhovuje čistič na pračku z DM. Ta jejich značka. Ocet trochu pomohl, ale já ho pak pořád cítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21339
31.7.15 12:37

Jo vono je tam „a“ :mrgreen:

Jsem to čet blbě, potřebuju víc kafe. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
31.7.15 12:38

@kamiŠ
A já to rozklikla ze zvědavosti, proč ji smrdí jenom jedna - kočce, psovi nebo zakladatelce :lol: :lol:
Ale jasně, chápu, že moderní technika má určitá omezení co se háčků týče. Jak je ale ta čeština kouzelná, stačí háček a už je to vtipná záležitost :mrgreen: Pardon zakladatelce, už nebudu plevelit :kytka:, mizím vařit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
31.7.15 12:38

Ja davam jednou za cas do pracky sklenici octa a vyperu to na 90stupnu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max