Co na smradlavou pracku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@KalamityJohn píše:
Jo vono je tam „a“Jsem to čet blbě, potřebuju víc kafe.
Jesli ty nepotřebuješ něco jiného… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petulinaxx
Neomlouvej se (jasně, že ne ze všeho se dá psát s háčky), prodloužila jsi mi život
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petulinaxx píše:
Nejaky tip jak odsmraditpracku? Zkousela jsem ocet, cistic pracky, vetrat, ruzne typy prasku/gelu a pracka je porad tak trochu zatuchle citit a jde mi to i do pradla pokud nedam avivaz. Diky
tuhle jsem četla na konkurenčním serveru pro matky radu, kterou dostala dotyčná přímo od opraváře praček. Kyselina citronová a savo perex a pustit na prázdno na nejteplejší program
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam pracku snad ani ne pul roku novou, a stalo se mi to samy. Pradlo mi strasne smrdelo, pak jsem zjistila, ze to bylo asi tim, ze jsem tam hodila fakt spinavej hadr (a doost smradlavej). No a nekolikrat jsem tam nechala pradlo par dni. Tak jsem to pustila na 90 s cistejma hadrama a stejne to pachlo. Pomohlo az dukladny vetrani, kazdej den je otevrena + jsem tam vylila celou lahev octa, dala to na 90° a uz nesmrdi. Nevim jestli to bylo i praskem, ja mela tablety, tak jestli to na tu pracku nebylo malo.. ted mam prasek z DM, hodne si ho zensky chvalily a fakt je dobrej, krasne voni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mn se to stavalo taky a prolila jsem to litrem octu a dala na vyvarku super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa píše:
tuhle jsem četla na konkurenčním serveru pro matky radu, kterou dostala dotyčná přímo od opraváře praček. Kyselina citronová a savo perex a pustit na prázdno na nejteplejší program
A nejlépe vyndat šuplíček, aby koncentrace plynného Cl2 byla i mimo pračku, skvělý nápad
Ale ono stačí pak tu pračku otevřít a strčit do ní hlavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys mno já nasypala citronku do šuplíku a savo nalila do bubnu
a zapla větrák, udělala průvan v koupelně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa A pomohlo to? Ona se zřejmě část chloru bude rozpouštět ve vodě a vznikat kyselina chlorná, ta má desinfekční účinky, likviduje i bakterie. Ale zas je to silný oxidant a za určitých podmínek může vytvářet i výbušné směsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys no ano po prvním kápnutí toho sava na citronku jsem pochopila, že pokud nechci za svou pračku položit život, musím to nalít do toho bubnu. Jako jo, pomohlo to, pračka nesmrdí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa píše:
@Amys no ano po prvním kápnutí toho sava na citronku jsem pochopila, že pokud nechci za svou pračku položit život, musím to nalít do toho bubnu. Jako jo, pomohlo to, pračka nesmrdí.
On ten chlor to asi pěkně protáhnul, každý i ten nejmenší záhyb a tak. Ale nepřijde mi to úplně bezpečné něco takového doma dělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys píše:
On ten chlor to asi pěkně protáhnul, každý i ten nejmenší záhyb a tak. Ale nepřijde mi to úplně bezpečné něco takového doma dělat
hele nad tím jsem fakt nepřemýšlela. Jak jsem nakoupila, tak prodávám
No a až se tu delší dobu neukážu, tak je jasný, že se mi to vymstilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KalamityJohn píše:
Jo vono je tam „a“Jsem to čet blbě, potřebuju víc kafe.
To bylo zklamání co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja davam jednou za cas do pracky sklenici octa a vyperu to na 90stupnu…