Zápal plic u dvouměsíčního miminka

miselinek
7.6.14 10:52

zapal plic u dvouměsíčního miminka

Prosím maminky mate někdo zkušenost se zapalem plic u dítěte malí ma necelé dva měsíce a od staršího syna dostal kašel z kterého dostal zapal plic musela jsem ho odvest až do havířova do nemocnice je na jip nevíte jak dlouho trvá lečba mate někdo zkušenosti děkuji moc :,( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1573
7.6.14 11:02

Ahoj. V rodine mam zkusenost. Svagrova ma chlapecka. Kdyz mu bylo 14dni, tak prodelal zapal plic :( V nemocnici byli cca tri tydny. Nasledovala rada vysetreni, neb mel spatne testy krve. Vse je zatim ok, jen bere malej zelezo ;) Musim to zatukat, tuk tuk tuk. Ted je mu 11m. Drzim palecky, at je malej brzy fit a tobe at to psychicky zvladas co nejlepe!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
7.6.14 11:10

Tak moje starší holka, když jí bylo 2,5 roku, tak někdo chytla pneumokoka. Měla z toho zápal plic a zánět středního ucha. No a mladší, tehdy jí bylo tři a půl měsíce, to chytla od ní. Ležela jsem s nima týden v nemocnici a dostávaly jenom antibiotika, jinak jedný ucho píchly, druhý prasklo samo a byly teda na rentgenu plic. Jinak nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25240
7.6.14 11:33

Ježiši… zkušenost nemám, jen se třepu, aby to teď nechytly naše holky… ale takové malé miminko, to je mi moc líto.
Můžu se zeptat, jak to vypadalo, jak jste to poznali - nebo doktorka? Tady teď „lítá“ nějaký virový zápal plic… :zed:
Přeji moc sil a ať je brzy zase miminko zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
7.6.14 11:42

Můj chlapeček měl zápal plic bezprostředně po narození, kdy se nadechl už smolkou znečištěné plodové vody. Spravila to antibiotika. V podstatě jsem na něm žádné příznaky ani nepozorovala, byl novorozeně a pořád spal, myslím, že antibiotika tehdy brzy zabraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselinek
7.6.14 11:53

jen kašel

U nas to začlo jen blbim kašlem trval asy tyden a zhoršoval se v takový dusivy kašel začlo ho natahovat do toho rýma začal ublinkavat a cely den i noc prospal horečky vůbec neměl no a včera jsem sla na kontrolu stím že se kašel zhoršil tak okamžitě rychlou od doktorky do nemocnice a na fifejdach malujou v karvine neberou tak sme museli az do haviřova hruzaaa

• Citovat
  • Upravit
1967
7.6.14 13:41

Znám, skončili jsme znova na neonatologii v inkubátoru, ale ty malí clovicci to zvládají dobre u nas to byl týden v inkubátoru a týden na postýlce a pak konečně domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miselinek
7.6.14 18:09

ach jo

No ja doufam že tam nebude dlouho je to hruza nemužu tam s nim byt protože starši syn kterymu je skoro 3 je taky nemocnej snad tam nebude dlouho

• Citovat
  • Upravit
Kuzu
24.8.19 14:41

Ahoj, a jak to probíhá po zaléčení antibiotiky, co se týká režimu dítěte? Chodili jste ven, cestovali?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA