Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj Maminky, Dcera 8.měsíců Má odedneška zvýšenou teplotu 37,7 pak to klesne na 36,6 za hodku zase 37,7 a tak dokola je plačtivá, rýmu nemá kašel taky ne..Manžel má rýmu, starší dcera také…Nevíte co by to mohlo být..Dva přední dolní zoubky má vylezlé..Můžou to být i zuby co myslíte??Díky Všem za reakce
@Inka85 můžou to být zuby. ale pokud jsi teplotu měřila v zadečku, tak 37,7 není teplota. tam se půl stupně odečítá. a navíc u dětí do jednoho roku je normální teplota až 37,5. takže i kdyby jsi v zadečku naměřila 38, tak pořád to není teplota ![]()
@Adduše Mám čelní teploměr, a měřila jsem i v zadečku a po odečtu 37,7..Ale je divné že chvili má 36,6 a za pul hodky hodku 37,7 a tak se to střídá..
@Inka85 tak to ji má zvýšenou no
…ale divný to teda je, nemůže být rozbitý teploměr?
@Inka85 tak je možný, že jí teplota stoupne, jak to začne bolet. naše malá to taky někdy má, ale já měřím jenom ráno a večer většinou. můžeš se zeptat doktorky.
@Adduše U dr.jsme byli dneska na 8.měsíční prohlidce.. ale protivná byla už od včera..až dnes ty zvýšené teploty..
@Inka85
Ahoj, taky bych se přikláněla k zoubkům, uvidíš zítra jestli se z toho vyklube i něco víc.