Zapařené miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
21.10.09 19:40

přesně jak tu psali, je potřeba nechat pořádně vyvěrat a až potom namazat. Zvlášť, když už zapařený je. Lukyho nechávám po každém rozbalení nějakou dobu hanbatého a zatím jsme nebyli ani trošku zarudlí. Používali jsme ze začátku weledu, teď sudocrem a na večer po koupání nám doktorka napsala imazol - takový tekutý pudr. suché pudry nám nedoporučovala, právě proto, že jak se namočí, tak to udělá blátíčko a zapařenina je hned na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.12 19:47

Poraďte mi, čím ošetřit 3 týdennímu synovi pindíka…Při přebalení ho měl nalepeného na pytlíku a od té doby má na něm zespoda..přijde mi, že zapařeninu. Sudocream ani kalciovka nepomáhá. Radši už mu ho dávám směrem nahoru, aby se zase nepřilepil. :roll: Radši anonym… :oops:

• Citovat
  • Upravit
959
11.11.12 20:00
@Anonymní píše:
Poraďte mi, čím ošetřit 3 týdennímu synovi pindíka…Při přebalení ho měl nalepeného na pytlíku a od té doby má na něm zespoda..přijde mi, že zapařeninu. Sudocream ani kalciovka nepomáhá. Radši už mu ho dávám směrem nahoru, aby se zase nepřilepil. :roll: Radši anonym… :oops:

Kup LAVARIZIN-dělaná mast, mám 3 děti a z toho 2 kluky, toto funguje doteď. A nenech si namluvit, že to je Rybylka :cert: není!!!Funguje na 1 namazání, udělá takový sametový potah :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
11.11.12 20:05
@Anonymní píše:
Poraďte mi, čím ošetřit 3 týdennímu synovi pindíka…Při přebalení ho měl nalepeného na pytlíku a od té doby má na něm zespoda..přijde mi, že zapařeninu. Sudocream ani kalciovka nepomáhá. Radši už mu ho dávám směrem nahoru, aby se zase nepřilepil. :roll: Radši anonym… :oops:

Nedávej mu pindíka nahoru, ale normálně dolů… a vlož mezi něj a „pytlík“ gázový čtvereček. Nepřilepí se a ještě to bude trošku dýchat.

Pokud už je tam klasická opruzenina, zkus Imazol nebo obyčejnou, čistou vazelínu - jestli je to jen trochu podrážděné, stačí trpělivě promazávat čímkoli plus ten čtvereček, ono se to srovná.

Jinak, anonym je v téhle věci celkem vtipný :mrgreen: To nemyslím rýpavě, je mi fuk, kdo jsi a není to důležité - ale tohle je celkem normální problém miminek, to bychom tady mohli registrace zrušit, kdybychom se za tyhle starosti měly stydět :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3619
11.11.12 20:19

Tak já jsem zastáncem pytiolu http://www.lekarna.cz/shop.php?… jak dcera, tak syn když byly opruzení tak jedině do krve. Trpěli na to strašně moc, takže už mám spoustu mastí vyzkoušeno a většina krémů na bolavých místech nedržela. Takže to používám už když je známka opruzenin. Dceři to dávám do dnes na bolavou " prcku ", kolikrát se ani nemohla vyčůrat a po namazání už to bylo snenitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
11.11.12 21:58

Ahojky!
Malej mi na opruzeniny taky dost trpěl. Bepanthen, Sudocrem atd. atd. nezabíral, jediné, co nám zabralo, byl Pytiol, vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí