Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
mozna sem pisu blbe, ale potrebovala bych poradit. Prosim vas, kde prodat nejake veci po prckovi, kocarek atd. a nevim, kde na internetu najit nejaky portal, kde to lze zdarma. Jsem registrovana na mimobazaru, ale zdarma, takze se moje inzeraty nezobrazuji. Je to na vsech portalech stejne? Kde prodavate veci vy?dekuju!
Ahoj!
Na mimibazaru se ti ty inzeráty zobrazují, ale protože rychle přibývají nové a nové, tak se posunují na další stránky.
Myslím, že normálně na sbazaru jde zadat inzerát zdarma, když máš na seznamu mail.
A taky tady na emiminu je inzerce…
Já jsem celkem dost věcí (krom oblečení) prodala na bazos.cz
Je to zdarma.
Nepřihlášená Ave - máte také problém, že se dnes nemůžete přihlásit?
Díky
ja inzeruji na mimibazaru a nebo na bazos..tam prodam vsechno
V nové verzi je dobrý bazárek i u nás - jenže baby, moc plkáme, přesun nebude snadný ![]()
Já také prodávám na mmb členství na rok stojí 590,– Kč + máš plno aukcí a myslim že největší šance prodat vše je tam,tam se opravdu prodá vše.
Zkoušela jsem i neplacené inzerce a nikdy jsem nic neprodala
Kamco na rok?co mas v tom pripade za clenstvi kdyz jen to nejnizsi kde je jedna aukce za tyden,nemuzes inzerovat nove zbozi atd stoji 49kc na mesic
![]()
Lesina píše:
V nové verzi je dobrý bazárek i u nás - jenže baby, moc plkáme, přesun nebude snadný
Je to docela těžký porod co? No komplikace můžou nastat kdykoli, hlavně aby se emimino narodilo zdravé
![]()
a k tématu, já mám na MMB neplacené členství a podařilo se mi tam prodat ledacos za docela slušný peníze, takže nemožný to není, je to prostě o štěstí…
Jinak mám odzkoušený bazoš.cz a tuším že aukro sice není úplně bezplatný, ale inzeruje se tam za pakatel…
Nabízím na Bazoši i mimibazaru a z Bazoše lidi kupujou rychleji. Ale prodám tam i tam.
Dekuju vam!!!!zkusim stetsti, doma jsme uz zavaleny odrostlejma vecma..:-)
Taminka píše:Tami já mám 3 hvězdy,ale proto že prodávám nové zboží to je 339 na měsíc.Zakladatelka al nepotřebuje drahé,stačí jí s aktualizací a s 1 hvězdou!
Kamco na rok?co mas v tom pripade za clenstvi kdyz jen to nejnizsi kde je jedna aukce za tyden,nemuzes inzerovat nove zbozi atd stoji 49kc na mesic![]()
Zde kopíruju členství
Je to členství amestys.Jedna hvězda,300fotografii ,10 aktualizací denně,1aukce týdně.
Když dáš http://www.mimibazar.cz/hvezdy.php + objednat členství tak to uvidíš
ale to ja vim,jen jsem u tebe nevidela zadne hvezdy a navic jsi zakladatelce poradila clenstvi za 590kc ktere je uplne to zakldani coz ty urcite nemas.
Jinak clenstvi mam prostudovane dukladne ale me vyhovuje to zadarmo a kdyz chci tak si aukce dokoupim.
Tami já tet nemám ani jednu,včera mi vypršelo členství a i když jsem peníze poslala už ve středu stále je nemaj
,tak doufám že zítra naskočí,alespon jsem měla dva dny volno.
Když jsem psala
Já také prodávám na mmb členství na rok stojí 590,– Kč + máš plno aukcí a myslim že největší šance prodat vše je tam,tam se opravdu prodá vše.
Tak jsem tím nemyslela že mám jen základní členství,ale o že nejlevnější členství je za pakatel.
To nejnižší členství jsem měla rok a prodala jsem vše po malém ![]()
Ahoj, tak já jsem 100% spokojená s MMB. Mám nejnižší členství s jednou aukcí týdně a přikupuju si balíčky aukcí a prodávám docela slušne. Můžu říct, že to co kupuju se mi tak ze 3/4 zaplatí tím co prodám. Ostatní inzerce jsem nezkoušela.