Baby inzerce

P.
2302
19.10.09 10:39

Baby inzerce

Ahoj holky,
mozna sem pisu blbe, ale potrebovala bych poradit. Prosim vas, kde prodat nejake veci po prckovi, kocarek atd. a nevim, kde na internetu najit nejaky portal, kde to lze zdarma. Jsem registrovana na mimobazaru, ale zdarma, takze se moje inzeraty nezobrazuji. Je to na vsech portalech stejne? Kde prodavate veci vy?dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
19.10.09 10:52

Ahoj!

Na mimibazaru se ti ty inzeráty zobrazují, ale protože rychle přibývají nové a nové, tak se posunují na další stránky.
Myslím, že normálně na sbazaru jde zadat inzerát zdarma, když máš na seznamu mail.
A taky tady na emiminu je inzerce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.10.09 11:55

Já jsem celkem dost věcí (krom oblečení) prodala na bazos.cz
Je to zdarma.
Nepřihlášená Ave - máte také problém, že se dnes nemůžete přihlásit?
 Díky

• Citovat
  • Upravit
13503
19.10.09 12:05

ja inzeruji na mimibazaru a nebo na bazos..tam prodam vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
19.10.09 13:12

V nové verzi je dobrý bazárek i u nás - jenže baby, moc plkáme, přesun nebude snadný :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.10.09 13:18

Já také prodávám na mmb členství na rok stojí 590,– Kč + máš plno aukcí a myslim že největší šance prodat vše je tam,tam se opravdu prodá vše.

Zkoušela jsem i neplacené inzerce a nikdy jsem nic neprodala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.10.09 13:42

Kamco na rok?co mas v tom pripade za clenstvi kdyz jen to nejnizsi kde je jedna aukce za tyden,nemuzes inzerovat nove zbozi atd stoji 49kc na mesic :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
19.10.09 13:45
Lesina píše:
V nové verzi je dobrý bazárek i u nás - jenže baby, moc plkáme, přesun nebude snadný :o

Je to docela těžký porod co? No komplikace můžou nastat kdykoli, hlavně aby se emimino narodilo zdravé :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
19.10.09 13:47

a k tématu, já mám na MMB neplacené členství a podařilo se mi tam prodat ledacos za docela slušný peníze, takže nemožný to není, je to prostě o štěstí…
Jinak mám odzkoušený bazoš.cz a tuším že aukro sice není úplně bezplatný, ale inzeruje se tam za pakatel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
19.10.09 14:21

Nabízím na Bazoši i mimibazaru a z Bazoše lidi kupujou rychleji. Ale prodám tam i tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
19.10.09 14:44

Dekuju vam!!!!zkusim stetsti, doma jsme uz zavaleny odrostlejma vecma..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.10.09 16:38
Taminka píše:
Kamco na rok?co mas v tom pripade za clenstvi kdyz jen to nejnizsi kde je jedna aukce za tyden,nemuzes inzerovat nove zbozi atd stoji 49kc na mesic :! :!
Tami já mám 3 hvězdy,ale proto že prodávám nové zboží to je 339 na měsíc.Zakladatelka al nepotřebuje drahé,stačí jí s aktualizací a s 1 hvězdou!

Zde kopíruju členství
Je to členství amestys.Jedna hvězda,300fotografii ,10 aktualizací denně,1aukce týdně.
Když dáš http://www.mimibazar.cz/hvezdy.php + objednat členství tak to uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
19.10.09 16:43

ale to ja vim,jen jsem u tebe nevidela zadne hvezdy a navic jsi zakladatelce poradila clenstvi za 590kc ktere je uplne to zakldani coz ty urcite nemas.
Jinak clenstvi mam prostudovane dukladne ale me vyhovuje to zadarmo a kdyz chci tak si aukce dokoupim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.10.09 16:52

Tami já tet nemám ani jednu,včera mi vypršelo členství a i když jsem peníze poslala už ve středu stále je nemaj :twisted: ,tak doufám že zítra naskočí,alespon jsem měla dva dny volno.

Když jsem psala
Já také prodávám na mmb členství na rok stojí 590,– Kč + máš plno aukcí a myslim že největší šance prodat vše je tam,tam se opravdu prodá vše.

Tak jsem tím nemyslela že mám jen základní členství,ale o že nejlevnější členství je za pakatel.

To nejnižší členství jsem měla rok a prodala jsem vše po malém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
19.10.09 16:53

Ahoj, tak já jsem 100% spokojená s MMB. Mám nejnižší členství s jednou aukcí týdně a přikupuju si balíčky aukcí a prodávám docela slušne. Můžu říct, že to co kupuju se mi tak ze 3/4 zaplatí tím co prodám. Ostatní inzerce jsem nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí