Klub nespavců:o)

5255
15.10.09 08:17

Klub nespavců:o)

Ahoj holky,máme doma druhé dítko,holčičku,čekala jsem,že bude hodňoučká,spavá,jak by se to k roztomilé holčičce hodilo a ouha,už jí bude půl roku a pořád v noci kojím nejméně 3krát,ale například dnešní noc byla vzhůru co hodinu.Vím,že recept neexistuje,na vyřvávací metodu nemám povahu,tak se chci jen ujistit,že opravdu nejsem sama a že to fakt jednou zkončí! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
15.10.09 08:28

Ahoj :)
No jisteze to skonci, u nas to skoncilo uz dvakrat :D A trikrat je docela v pohode, tak jsem kojila prostrednacku jeste loni v lete ;) Ted muze mit rustovy spurt, proto mozna chce po hodine…u nas to bylo vcera a prevcirem a to spurtik nemame.
I presto bych ten cas chtela obcas spis zastavit, tak strasne to utika!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
15.10.09 08:50

ahoj

tak já kojím někdy i víckrát. Dneska to bylo 4×
Z toho se někdy staneže, že se v noci probere a je tak hodinu vzhůru. Leží po tmě v postýlce, brebentí. Samo že já nespím taky.

Na vyřvávací metodu taky sílu nemám.

Stejné to bylo i u syna. Jenže ten v 9 měsících odmítal prso a já lítala dělat Sunar. Budit v noci se přestal až tak ve dvou letech.

Takže vyhlídky nic moc.

A já už si na nespaní tak nějak zvykla. V poledne uléhám s dětma, stačí mi i 20 min a jsem fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.10.09 09:52

Hlásím se do klubu.
Bára spí přes den tak 3-4× po 30min.( a to přesně, má v sobě snad budíka nebo co…) a v noci to ani nepočítám. Do půlnoci, kdy si ji beru k sobě, abych se trochu vyspala se budí cca každou hodinu, aby zkontrolovala situaci a pak u nás v posteli po 2-3 hodinách. Začne se mlet a pomůže jedině prso…
Vyřvávací metodui jsem zkoušela s vypětím sil asi 2×, ale ona vydrží i 1,5 hodiny, což je na mě teda dost. Prostě asi budu čekat, až to přejde samo.
U syna to trvalo rok a půl… :roll:
Spíš mám poslední dobou pocit, že jsem vyčerpala zásoby energie a padáím před den na hubu. Tak se snažím s ní zdřímnout aspoň přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
15.10.09 10:06

No u mě spaní přes den nehrozí,starší vojtík už bohužel po obědě nespí a do školky letos nenastoupil,takže když usne malá,tak stejně „skáču“ kolem něho.

asha:tak pro mě jsou to přesto všechno taky ty nejkrásnější chvíle,ale občas už mě tak bolí z únavy hlava,že se nemůžu dočkat 6 hodin,kdy začíná koupání a spaní dítek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
15.10.09 10:46

davmi Libča taky nespí, ale pouští si povinně dvd s pohádkou, aby nebudil Lindu a máma mohla vedle něho v obýváku spát… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
15.10.09 12:45

mava:no to jsem na Vojtu taky zkoušela,ale on se sice dívá,ale mezitím co 5 minut chodí a hlásí,co tam právě v tv bylo :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
15.10.09 12:56

no my sjíždíme Spidermana 3 furt dokola :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6973
15.10.09 12:56

Ahoj,
taky se hlásíme do klubu! Teda, přihlašuju sem synka
(7 měs). Ač nekojím, v noci vstávám nejméně 3× a přes den spí tak 2×20 minut. Výjimečně dá i hodinu. Někdy je už úplně hotovej, ale nezabere. Akorát se vzteká, když ho dám do postýlky. V kočárku je to trošinku lepší, ale zase, když se vzbudí, tak se tam otáčí, odkopává- dneska se vykopal z fusaku i nánožníku… Nevím proš zkrátka v klidu nečučí :lol: Záchrana je manduca, tam je hodnej…Zatím :roll:

Starší syn je dobrej spáč, stejně jako já i manžel.Tak nevím po kom
to Honzík má… :roll:

Nechápu, kde tu energii berou. Já bych si kolikrát po obědě schrupla, ale mám smůlu.

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
15.10.09 13:03

Linda naštěstí přes den spí 3× po hodince. Je to noční kojení by si mohla ubrat tak na 2×, no ať nežeru 3× :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
15.10.09 13:06

Já vás nepotěším. Vstávám pořád 5 - 6 x za noc, syn má skoro 21 měsíců a nekojím … Jednou chce pití, jednou dudlík, pak prostě brečí jen tak … Když si ho dám do postele, tak to o moc lepší není … Každý den čekám, kdy to přejde.
Taky si chodím po obědě s ním lehnout, alespoň na 30 min, to mi pak stačí. Když mám doma staršího syna, ten už samozřejmě nespí, ale „odpočívá“ u pohádky ve svém pokojíku. Ví, že si potřebuju odpočinout a neruší. Když byl menší a vylízal mi sdělovat průběh pohádky, tak v nouzi největší pomohly úplatky v podobě sladkostí. Když vydržel nevylézt z pokojíku, něco pak dostal. Výchovné to moc není, ale odpočinula jsem si a mohla fungovat …

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky