Vodicka na supinky na hlavicce

809
14.10.09 19:05

Vodicka na supinky na hlavicce

Nevzpomenete si prosim nekdo na nazev vodicky, ktera se vtira miminkum na hlavicku na „supinateni“? Predem diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
14.10.09 19:06

Simono, netuším, ale já malému mazala hlavičku obyč olivovým olejem, nechala dvě hodky a vyčesala a od tý doby máme pokoj.

• Citovat
  • Upravit
992
14.10.09 19:17

Tak já malému taky namažu hlavičku nějakým dětským olejíčkem, co mám po ruce, nechám hoďku dvě půsovit a pak vyčešu. Objevilo se nám to asi zatím dvakrát a vždy toto pomohlo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
14.10.09 19:27

Ahoj, tak jestli se nepletu, tk je to 3% salicilový olej … myslím, že když zajdeš do lékárny a zeptáš se, tak ti poradí :wink: … obyčejný olejíček nám nepomohl, tento olej po dvou vetřeních vyřešil problém :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
14.10.09 20:17

Další možnost je Holtova mast, Excipial nebo mastička s ureou (nevím, jestli má nějaký název, je dělaná v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4086
14.10.09 20:22

Ahojky, my měli doma pořádnýho vlasáče a vetřela jsem mu do vlásku olejíček, co jsem měla zrovna i na tělíčko, pak vyčesala a byl taky pokoj. Zkus napřed co máš doma, ať nemusíš zbytečně vyhazovat peníze kvůli jednomu použití :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
14.10.09 20:24

Doporučuju excipial, třikrát jsme namazali a byl pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.10.09 20:29

švagrová mi poradila, abych vtírala obyč.kopřivovou vodu. Vždy po koupání vmasírovat do pokožky hlavičky. Pravdou je, že nám do čtyř dnů zmizeli i opravdu velké mapy lupů. Samo, že jsem je musela postupně vyčesat, ale od té doby používám vodičku po každém koupání a od lupů máme ŤUK ŤUK klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
14.10.09 20:37

Doktorka mi radila hodinu před koupaním namazat hlavičku olejem a promasírovat. Potom se to snažit vyčesat a umýt šampónem. Malý měl dost vlasů, tak vyčesávání byl problém, ale i tak to rychle zmizlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
14.10.09 20:39

simčo
my též olejíčkem. Malé se to dělalo hodně, žluté šupinky.
Pak jsem je vyčesala takovým tím „kartáčkem“ (zmenšenina kartáče na vlasy s takovými jemňoulínkými štětinkami) - a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
14.10.09 21:22

Já bych řekla, že se to jmenuje Jarischův roztok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
14.10.09 23:21

Hojda, tak my meli zase ondrejovku, ja to namazala a pak po hodce jsem ji „cesala“ hlavicku takovym tim vsivackem pro deti (nemyslim kartacek) a slo to dolu fakt lehce. Co jsem nevycesala takhle, tak pak k veceru manzel strnictem na brade:) a mala mela supr hlavu. Uz se ji to neobjevilo:) klep klep, delali jsme to snad nekdy v cervenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5000
14.10.09 23:22

Jo a kamaradce v Praze pry rekli, ze to ma nechat byt a vubec na to nesahat:) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
15.10.09 08:15

Ahoj,mě taky řekla mudra nechat být a nesahat,že se to většinou dělá v místě fontanely,že to tak příroda zařídila dobře,jako ochranu právě té fontanely :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
15.10.09 08:31

Já na to měla od doktorky salicilový olej s kapkou slunečnicového. Pomáhá to okamžitě. Hodinu před koupáním se to nanese, pak seškrábe nebo vyčeše a dobrý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí