Stolice

12735
17.10.09 21:54

Stolice

Ahojte holky, mám 3 měsíční holčičku, 5.10. měla 3 měsíce. Do tří měsíců mi kakala jednou za tyden dokonce i za 14 dní, kojím plně, takže mi řekli že je to normální. Jenomže teď začala kakat i dvakrát denně. Nepřijde mi to nijak divné, ptala jsem se na to i doktorky říkala že je to normální. Malá se totiž už chvíli otačí na bok a teď zkouší i na bříško, takže se více hýbe. Třeba když si prdne tak má pak v plence takový malý flíček a jednou nebo dvakrát denně mi kaká normalně. Jenomže když kakala jednou za čas tak to bylo napěněné a hustější ale teď je to řídké. Malá je klidná bez teplot je v pohodě stolička je uplně žlutá jako obvykle akorát dost řídká. Nevím jestli je to normální. Mám z toho docela obavy. Kojím plně, koliky u malé zmizly a je zlatá ve stoličce není krev nic jen je prostě dost řídká, ale né uplně vodnatá a maximálně 2× denně…máte s tím někdo zkušenosti???Mám z toho docela strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
17.10.09 22:01

Tak téměř to samé jsme měli taky - plně kojený, stolice jednou za několik dnů a pak během 3 dnů jsme se dostali na 6 stoliček děnně, řídké, vodové, předtím kadil hořčici.

Když jsem to popsala dr, tak řekla, ať zkusím smectu a lactobacila. Akorát se ucpal a furt tlačil. Takže jsem se na to vykašlala a kadil tak cca měsíc, pak to pomalu ustávalo a teď, co je na příkrmech, tak kadí zas jen jednou denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
18.10.09 15:20

Rebeko, myslím, že to moc řešíš. U Markétky je to stejné - na střídačku stavy, že se kaká třeba týden 2× denně a pak zas 1× týdně. To, že stolička v každé z těchhle fází vypadá jinak, mi připadá normální, při 1× týdně se má ta voda holt kdy vsáknout. Pokud dítě přibývá a je spokojené, není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.09 18:01

Také si myslím že je to normální, mala to mněla taky na střídačku, chvyli tak a pak zase naopak. Jen mně napadlo si pohlídat co jíš, vym že mala mněla častější stolici když jsem vypila vyce mleka, nebo po vajíčkach. Tak se skus zaměřit i na to co jsi baštila. Ale pokut je spokojená tak to neřeš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure