zuby

3194
20.10.09 14:31

zuby

Dobry den, potrebovala bych od vas radu, mame doma skoro ctyrmesicni miminko, ted posledni tyden hodne kadi, ublinkava a dneska porad breci, coz u ni neni normalni, jinak sama spinka v postylce nebo si hraje, dneska cely den breci, kdyz ji strcim prst do pusy, tak desne vyvadi, muzou to byt zuby? dekuji Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
616
20.10.09 14:41

My jsme měli zuby ve 4. měsících a poznali jsme to tak, že malý asi měsíc předem strašně slintal a vztekle kousal na co přišel. Když se prožezávaly, byl nevrlý, pořád pobrekával, chtěl se nosit na rukou, málo jedl a moc nespal. Některé děti můžou mít průjem a teploty.
To jsem ti asi moc nepomohla co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
20.10.09 14:54

no aja prave uz tak mesic hrozne slinta, ale fakt silene, rve si vecne ruce do pusy,tak doufam, ze ji to chudacka brzo prejde, protoze dneska cely den knoura, tak mi ji je lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.10.09 14:58

My měli první zoubek taky v necelém 5. měsíci. Takže je to klidně možné. Koukni mu do pusinky, jestli nemá dásničku oteklou. Jinak nám se na bolesti při prořezávání zoubků osvědčil calgel. V noci jsem namazala, pohoupala a chrupkal.

• Citovat
  • Upravit
616
20.10.09 15:01

Tak to by fakt mohly být zuby. Ještě ti poradím gel na dásně Calgel. Ono to mrňouskům trochu pomůže přebolet.
Zkus ji strčit do pusy prst (jestli se nechá) a přejet po dásních, možná už tam mršku ucítíš.
Nám trval jeden zub asi tak týden a pak hned lezl druhý, takže tak 2-3 týdny kňourání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.10.09 18:03

Taky myslím, že to budou zoubky. Náš Myšák šíleně slintal od 3. měsíce, cucal si palec, já si myslela, že na zuby je ještě brzo, tak jsem koumala, jak ho to cucání odnaučím a ve 4. měsíci se objevil zoubek ráno a veřer tam měl druhý :lol: a s cucáním palce přestal a slintá jen lehce. Tak jestli má ty příznaky měsíc, už by se zubisko mohlo každým dnem vyklubat. Dej vědět, až ho objevíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí