Zapíjení jogurtu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zapíjení jogurtu
Ahojky maminy!
Jsem asi hloupá a otázka ještě hloupější, ale přesto se zeptám. Mám téměř 7měs. raubíře a k odpolední sváče mu dávám buď kaši nebo jogurt. Jenže je to většinou po spánku v kočárku a malý má hlavně žízeň. Chci se tedy zeptat-čím zapíjet svačinku - jogurt? A dávat tedy nejdřív napít UM a na to pak jogurt nebo naopak? A ještě mi vrtá hlavou jedna věc. Pokud dáváte prckům sušenky, jak je baští, když ještě nemjí zoubky? Dokážou je „rozžužlat?“ Moc díky za rady a přeji hezké odpoledne všem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
dětské sušenky jsem si ráda kupovala i pro sebe, zkus to, když to namočíš nebo zapiješ, rozpadne se to v puse samo a není ani pomalu co žužlat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme od 5 měsíců pily vodu - čaj nechtěla. zapíjíme i v průběhu jídla. Je dobré naučit je pít ještě než přijdou vedra…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, svačinku zapíjíme čajem, štávičkama a i jogurt.
A se sušenkama- ty jsme dávaly až jsme měli zoubky tak to
.
Tak jsem moc neporadila asi
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jogurt a vůbec všechno zapíjí Dany vodou nebo čajem.Ne hned, ale po chvilce.
Sušenky nedávám, rozpustí se, takže není co kousat, takže jako kousací trénink to moc není. A ve většině je cukr, pšeničná mouka - tak co z toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A můžu ještě poprosit o tip na nějaký dobrý čajík bez cukru? Pijeme Bebivita čajík, ale v něm je hroznový cukr a i obyč.cukr. Díky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pampalin píše:
A můžu ještě poprosit o tip na nějaký dobrý čajík bez cukru? Pijeme Bebivita čajík, ale v něm je hroznový cukr a i obyč.cukr. Díky za rady.
My pijem od Lerosu dětský bylinkový čaj:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušenky jsem dávala až když měla malá zoubky - sice jen ty spodní, ale měla. Ale užužlají to i bez zoubků (vím od synovce a neteře)- jogurtík zapíjíme čajíkem, ostatně jako všechno jídlo. Mám strašně žíznivý děti ![]()
Jinak na noc dávám vodu, ale přes den čaj. UM počítám jako dávku jídla, takže tím se u nás nezapíjí nic ![]()
OMLOUVÁM SE, ŽE JE TO 2×
![]()
Příspěvek upraven 24.03.11 v 18:04
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušenky jsem dávala až když měla malá zoubky - sice jen ty spodní, ale měla. Ale užužlají to i bez zoubků (vím od synovce a neteře), pokud to teda nebude tvé dítko rovnou jíst celý i s rukama jako ty moje. Snaží se jí spolknout celou, aby dostala další - bohužel ještě nepochopila, že má daný denní limit
- jogurtík zapíjíme čajíkem, ostatně jako všechno jídlo. Mám strašně žíznivý děti ![]()
Jinak na noc dávám vodu, ale přes den čaj. UM počítám jako dávku jídla, takže tím se u nás nezapíjí nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuji všem. Taky počítám UM jako 1 jídlo a ničím ho nezapíjíme, jen mi šlo o ten jogurtík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, k pití dávám dětské pytlíkové čaje a zapíjí v průběhu jídla i po jídle. Pokud ti toho jogurtu nesní jenom pár lžiček, tak nač zapíjet UM, vpodstatě další porcí jídla?
Sušenky jsem zkoušela, teď už jsou ok, ale dlouho se zakuckávala kouskama, který ještě nebyly úplně rozžužlaný, tak jenom na to pozor, abys nedala sušenku a nešla něco dělat a žasla, jak úžasně tichý máš dítě..
Zkus třeba kukuřičný křupíky, ty se rozpouští líp než sušenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne ne, já mu dneska jednu sušenku dala a poctivě jsem ho hlídala. Radši bych teda ty křupky, ale ještě jsem tady u nás na ně nějak nenarazila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tobík zapíjí ovocnou šťávou z DMky, ředím mu to hodně kojeneckou převařenou vodou. Pije docela dost i mezi jídly.
Sušenky mu koupil manža, ale strká si je celé do pusy a pak se nadavuje, takže pokud je dostane, tak rozdrobené v přesnídávce - aspoň si začne pomalu zvykat na kousky v jídle. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pampalin píše:
Ne ne, já mu dneska jednu sušenku dala a poctivě jsem ho hlídala. Radši bych teda ty křupky, ale ještě jsem tady u nás na ně nějak nenarazila. [/citacekřupky kupuju ve zdravé výživě, ale byla jsem docela překvapená, kukuřičné bez soli mají i v Lidlu, celkem velký pytel snad za 10 kaček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit