Zapínání náušnic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ivi
1839
28.7.10 14:14

Zapínání náušnic

Ahoj,

chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte náušničky s tímto zapínáním a jestli to malou nepíchá. Připadá mi to totiž docela ostré.

Díky moc za reakce.

http://album.volny.cz/show_image.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2921
28.7.10 23:59

Ve zlatnictvi mi bylo receno,ze u techhle nausnic je to udelano tak, aby to dite nepichalo.. ale kdovi, treba chtela jen prodat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
29.7.10 12:20

Já bych jí asi takový nedala.Leda až by si sama řekla,že jí to píchá nebo alespoň,když tolik nebude hajat.My máme klasický na zapnutí zepředu a jsem spokojená.Doktorka mi říkala abych si nechala udělat zámečky aby se jí nerozepínaly,ale ještě štěstí,že jsem jí neposlechla.Jednou zavadila o proutěný koš,naušnice se rozepla a vyvlíkla.Kdybych tam měla zámečky,tak by jsme letěly na šití,protože by měla roztžené ucho.To je má skušenost.U mě zámečky určitě nevedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
3.4.12 16:12

Ráda bych věděl zda jste někdo dával naušnice s tímto typem zapínání do čerstvě píchnutých oušek kvůli protáčení. Myslíte že stačí když se ta naušnice nedá zcela protočit jako ty klasické ale jen se posunuje ten bodáček? :nevim:
Děkuji za každou odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.4.12 16:28

Ja bych nedala… mala ma 14 mesicu,ted jsme menili a stale jsem koupila to „detske“ zapinani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
3.4.12 16:33

Mě nejde ani tak ono kdo má jaké zapínání či zda by ho dal, ale spíš jestli někdo má tak zda byla tato tyčka dosttečně velká pro popotahování v uchu proti zarůstání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
3.4.12 17:42

Já osobně mám naušnice s tímto zapínáním a na noc je z uší vyndavám,protože to fakt dost tlačí nebo píchá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
9.4.12 23:42

Pro všechny:
Nakonec jsem si na 3 noci tyhle náušnice sama vzala a vůbec jsem je necítila. Takže je dostala i malá, která je bude nosit už skoro 2 roky. Neměla jsem s nimi zatím žádný problém. Ani náznak škrábnutí nebo píchnutí za ouškem. Skoro si na ně ani nesahá.

@loka Pokud jsou ouška píchnutá (ne nastřelená), tak je lepší dát náušnice, které se nasazují zezadu, aby se nasadily zároveň s vytáhnutím jehly.
Malá dostala moje staré kytičky než se jí ouška zahojí. Podle mého názoru (a jak tak mám ty náušničky denně na očích) se do čerstvě píchnutého ouška nehodí, protože:

• jdou málo popotáhnout, takže nebudeš moct dostat případnou mastičku (Framykoin a pod.) dovnitř dírky protáhnutím náušnice
  • při každé manipulaci budeš mít prsty hodně blízko bolavého ouška a malou tím můžeš zbytečně trápit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
9.4.12 23:55

Malá dostala tento typ náušniček a protože jsem měla doma schovaný po mně ty se zapínáním vepředu, tak jsem se před pícháním ptala mudry jaký je lepší a bylo mi řečeno, že je to úplně jedno. Dostala tedy tyto a žádný problém nenastal ani při mazání framykoinem ani se zarůstáním a už vůbec malou nepíchají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
10.4.12 14:09

Taky mi bylo lékařem který naušnice bud epíchat bylo řečeno že to ničemu absolutně nevadí, píchne se to jen ze zadu do předu a protáhne to taktéž rovnou jehlou tkže naše volba je jasná :palec:
A hýbat s nimi jde ani bych se výrazně dotýkala ucha v okolí dirky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
15.5.12 21:53

Doplňuji jen odpověď kdyby někdo hledal to co já pře pícháním naušniček :kytka:
Naušničky bohatě stačí na portáčení, styl zapínání mimču nevadí, nemá problém že by bylo něco ostré tudíž klidně doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí