Zápis do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27645
11.4.16 21:53
@Svistice píše:
Tak hlavne, ze jsi dite udala. :lol:

já nééé manžel se byl jen zeptat jestli by syn mohl chodit jen na pár dní v měsíci a přišel s tím, že už je přihlášený 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
11.4.16 21:56

U nás byla v evidenci dítěte i kolonka pro dr. Chtěli prihlasku evidenční list, rodný list dítěte, očkovací průkaz a občanku rodiče, dítě sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
11.4.16 22:05

U nás chtěli přihlášku vyplněnou a potvrzenou pediatrem, můj OP, RL dítěte (3 roky zpět).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.4.16 22:06

@Aries6 Tak koukám, že můžeš být ráda, že tam chtějí aspoň ty děti :mrgreen: Nikde jinde je nechtějí :mrgreen: Taky už bych měla začít pomalu zjišťovat.

• Citovat
  • Upravit
27008
11.4.16 22:11

My jdem s razítkem od Dr v přihlášce, rodný listy beru raději taky a dítě doma, raději ať je nebereme ať je klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59392
11.4.16 22:17

@Aries6 na přihlášce je kolonka kterou vyplní dětská. To mít potvrzené musíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
11.4.16 22:17

@Aries6 Je to školka od školy. V Praze jsem musela mít potvrzení a přihlášku už k zápisu, tady po přestěhování dávali přihlášku až u zápisu a já ji potvrzenou od doktorky nesla do 14 dnů zpět. Každopádně RL dítěte a svůj OP musel být vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
11.4.16 22:21

Hlásím dcerku do 3 školek, ve dvou musím už přinést vyplněnou přihlášku s potvrzením u lékaře, ve třetí je napsáno k zápisu toto:

Rodiče obdrží „Přihlášku k přijetí do mateřské školy“ a seznámí se s kritérii pro přejímání dětí do MŠ. Zápis se týká dětí, které doposud naši MŠ nenavštěvují a rodiče uvažují o jejich nástupu do mateřské školy od září 2016.
Dokumenty potřebné k zápisu: rodný list dítěte a OP zákonného zástupce.

Potvrzení lékaře zřejmě budou chtít později, ale dle mého názoru je to blbost, protože třeba přijmou dítko a to pak nedodá potvrzení od lékaře, nebo nebude očkované nebo nevím, proč to mají takto hloupě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
11.4.16 22:22
@Markéta80 píše:
@Aries6 na přihlášce je kolonka kterou vyplní dětská. To mít potvrzené musíš ;)

To ano, kolonka tam je, ale právě v té naší jedné školce se přihláška obdrží až při zápisu. Je to divné, ale je to tak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59392
11.4.16 22:24

@Fazulina asi jak kde ;), my máme elektronické přihlášky takže se to vytisklo pak potvrzení k dětské a pak přinést k zápisu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
11.4.16 22:28
@Aries6 píše:
@Taara69 Ono asi bude školka od školky. Ale když tak se ohradím tím, že na stránkách to nemají a neměla jsem to jak jinak zjistit. Možná tam ještě ráno zavolám.

Školka, pod kterou spadáme, ani stránky nemá (je to malá vesnická školka). Vyvěšují letáček na obecní desce:-). Já jsem tam raději i volala, protože letáček vyvěsili až někdy minulý týden, byla jsem nervní, že nevím termín zápisu. Telefon snad mají, mohla sis tam zavolat. Nevím, zda mají povinnost to psát na stránky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
11.4.16 22:29

Asi to opravdu záleží školka od školky, u nás je potvrzení od doktorky součástí přihlášky a k zápisu chtějí RL dítěte a OP rodiče, dítě může ale nemusí přijít, my jí bereme, má kouzlo osobnosti, tak aby si jí zapamatovali a vzali nám jí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, néé to byl vtip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
11.4.16 22:30
@Markéta80 píše:
@Fazulina asi jak kde ;), my máme elektronické přihlášky takže se to vytisklo pak potvrzení k dětské a pak přinést k zápisu ;)

No, my jsme na vsi, jsou to vesměs malé školky, jedna nemá ani webové stránky:-)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59392
11.4.16 22:31

@Fazulina to my naopak a tam kam chci malou dát berou jen 12 dětí, přihlášeno 48 :jazyk:. uvidíme, ted v květnu jí budou 4roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
11.4.16 22:33
@medunka23 píše:
Asi to opravdu záleží školka od školky, u nás je potvrzení od doktorky součástí přihlášky a k zápisu chtějí RL dítěte a OP rodiče, dítě může ale nemusí přijít, my jí bereme, má kouzlo osobnosti, tak aby si jí zapamatovali a vzali nám jí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, néé to byl vtip

V jedné z našich školek mají přímo napsáno, že máme chodit raději bez dítěte, že jde o administrativní proces. Na mě to působí divně, jako by říkali, neberte děcka, ať tady (ve školce) neotravujou:))), není mi to sympatické. A spousta maminek třeba nemá hlídání, a tohle je ještě vystresne. Ale zase na druhou stranu, byl tam můj muž odevzdat přihlášku a prý čekal půl hodiny ve frontě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin