Zápis do školy - už?

9867
7.1.13 20:47

Zápis do školy - už?

Ahoj :)

Právě jsem si do diáře zapsala 24.1. - ZÁPIS DO ŠKOLY

A je to u nás asi naposledy, holky, mě je najednou tak nostalgicky, nějak to uteklo… Nechcete být nostalgické (přiměřeně) se mnou?

L.

PS: Toto diskuse je jinak zcela o ničem :mrgreen: nehledejte v tom hlubší smysl, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3871
7.1.13 20:49

Ahoj, taky jsem nástup do školy obrečela. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.1.13 20:51
@vikiska píše:
Ahoj, taky jsem nástup do školy obrečela. :)

No, já brečet nebudu - jen mě trochu zaskočilo, že už i nejmladšátko bude školák. Pro mě to pořád naše nejmladší miminko. No :mrgreen: evidentně už není miminko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
7.1.13 20:52

Jestli dobře počítám, mohla bys dát odklad a jít ještě jednou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.1.13 20:53

Já nejsem notalgická, já z toho mám deprese jak hrom, já to svoje malé dítě nechci dát do školy :cert: a už měla odklad, už musí, to nedám :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
7.1.13 20:56

@terinka4444 dáš, musíš, ale mě to tedy taky dostalo. :zed: Obrečela jsem zápis, rozlučku ve školce i 1.září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.1.13 20:56
@vikiska píše:
Jestli dobře počítám, mohla bys dát odklad a jít ještě jednou. :mrgreen:

Odklad? Ani náhodu, pomaže pěkně do školy! :mrgreen: :mrgreen: To bych pančelkám ze školky neudělala ;)
Ale nedokážu v tom děťátku vidět prvňáka - je o dost menší než sourozenci ve stejném věku, tak asi proto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
7.1.13 20:58

@Lesina že by ve školce zlobil? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.1.13 20:58
@vikiska píše:
@terinka4444 dáš, musíš, ale mě to tedy taky dostalo. :zed: Obrečela jsem zápis, rozlučku ve školce i 1.září.

Hele, já nejsem citlivka, ale na školkových besídkách slzím zcela pravidelně (a to jsem se nedojímala ani jako těhule) ;) Zajímavé, že školní vystoupení mě zdaleka tak neberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
7.1.13 20:59

Taky se chystáme na zápis do školy, syna si jako školáka nedovedu představit, je právě taky o dost menší než starší, zápis bude asi hodně zajímavej, je to stydlín, tak jsme zvědavá, jak to zvládnem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
7.1.13 20:59
@vikiska píše:
@Lesina že by ve školce zlobil? :mrgreen:

No, zlobení - to není to správné slovo. :D Školu potřebuje jako sůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
7.1.13 21:01

My máme letos zápisy hned dva, jeden skolkovej a druhej školní… A já je furt vidím jako ty miminka :zed: a navíc ten nejstarší se po štědrým dnu zeptal jak je to s tím Ježíškem, tak už jsme ho nebulikovali - no taky zas o kus dospěl… Prostě letos mi jich vyrostlo nějak moc najednou. Asi budu přemýšlet jak se ukecava chlap na 5 dítě, jsem si ty miminka vůbec nestihla užít :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871

@Lesina no tak to mi povídej, ve školce ořvaná každá besídka, ve škole utrpení. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466

Já to taky obrečím. Pokud dobře počítám, tak mě to čeká příští rok. Malej bude mít v březnu pět. To je děs, jak to letí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
7.1.13 21:02
:mrgreen: :mrgreen: :palec
@doriang píše:
My máme letos zápisy hned dva, jeden skolkovej a druhej školní… A já je furt vidím jako ty miminka :zed: a navíc ten nejstarší se po štědrým dnu zeptal jak je to s tím Ježíškem, tak už jsme ho nebulikovali - no taky zas o kus dospěl… Prostě letos mi jich vyrostlo nějak moc najednou. Asi budu přemýšlet jak se ukecava chlap na 5 dítě, jsem si ty miminka vůbec nestihla užít :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí