Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Teď čtu na webových stránkách školy, že letos jsou zápisy do školy opět bez účasti dětí!
Jsem docela naštvaná, protože jsem si myslela, že letos to proběhne už klasicky.
Jaký k tomu mají zase důvod??Snad né stále covid!! Přijde mi, že jim to spíš všem vyhovuje… ![]()
Vše se má rozvolňovat a nemůžou dětem dopřát alespoň toto?
U nas jsou zapisy s ucasti deti. Jen si rezervujes cas, takze to neni hromadne.
Ještě jsem nezjišťovala, jak to bude u nás.
Mám několik nápadů, jaké vyrobit dárky pro předškoláky. Půjdu to vedení předložit. Tak se musím zeptat, jestli vůbec budou dárky třeba.
@Kelsey my už vyrábíme
U nás zatím s dětmi, jak to bylo vždycky před covidem
Příspěvek upraven 13.03.22 v 20:38
U nás jsou s účastí. Dokonce je tam připsáno, že účast dítěte je nutná. ![]()
@werakla píše:
Teď čtu na webových stránkách školy, že letos jsou zápisy do školy opět bez účasti dětí!
Jsem docela naštvaná, protože jsem si myslela, že letos to proběhne už klasicky.
Jaký k tomu mají zase důvod??Snad né stále covid!! Přijde mi, že jim to spíš všem vyhovuje…
Vše se má rozvolňovat a nemůžou dětem dopřát alespoň toto?
U nás na škole v obci co jsem se dívala, budou děti přítomné
@prejeta_zaba píše:
U nás jsou s účastí. Dokonce je tam připsáno, že účast dítěte je nutná.
což je ovšem nesmysl
@Petra Z píše:
@Kelsey my už vyrábíme
U nás zatím s dětmi, jak to bylo vždycky
Ještě je čas. My to vyrábíme s kolegyní. Vánočních 80 ks přání se zvládlo vyrobit za pár dní a to ona vymyslela, takového čandění 😁. Tak aj toto zvládneme. Ale my míváme kolem 40 předškoláků. To není moc. Aby bylo pro koho. Když nebudeme teď tvořit. Tak toho dostanou první školní den víc.
@Petra Z píše:
@Kelsey my už vyrábíme
U nás zatím s dětmi, jak to bylo vždycky
to jste nějaká malá vesnice, ne? Protože pochybuju, že by větší školy měly loni a předloni zápisy s dětmi, když školy byly zavřené a nesmělo se nikam.
@vokishka blbě jsem to napsala, vždycky jsem myslela jako před covidem.
@prejeta_zaba píše:
U nás jsou s účastí. Dokonce je tam připsáno, že účast dítěte je nutná.
To určitě není, to nebyla ani před covidem. ![]()
@vokishka píše:
což je ovšem nesmysl
@Sonmi píše:
To určitě není, to nebyla ani před covidem.
Tak asi není myšleno, že tam máš táhnout dítě se 40° horečkou, ale že se s nimi teď 2 roky nepočítalo, ať si to polovina rodičů nevyloží zase takhle. ![]()
Tak koukám, že to není plošné nařízení, tak o to víc mě to teď štve
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.