Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Podívej se na stránky školky, nám napsali, že za březen zaplatíme poměrnou část. Na duben se uvidí, podle toho, jestli školku otevřou - zase by se platila poměrná část a že kdo nechce duben platit, že tam dítě nepošle, tak má napsat mail, že duben platit nebude.
Příspěvek upraven 30.03.20 v 16:24
My máme také informace na stránkách školky, duben neplatíme.
My platit máme a podle situace se bude bud vracet, nebo budeme mit předplacené… Máme to na stránkách
@VelkaMys píše:
My máme také informace na stránkách školky, duben neplatíme.
my také
Me prisel mail, ze breznove skolkovne bude pulka a v dubnu 0. Vyuctovani probehne na konci skolniho roku.
A to mně žádnej mail nepřišel, nic není na webovych stránkách ani na dveřích. Mam trvaly příkaz, tak ho necham bezet a uvidim, co bude. Na konci roku je vzdy vyuctocani a v červenci se vraci penize (za dobu, co deti chybely, tak ted se predpokladam budou vracet i za dobu, co je zavreno). Zajímalo by mě, jestli se to nějak bude řešit i u kroužků.
@chaela jo, u kroužku mě to také zajímá, jak to kdo vyřeší, to bude záležet na daném organizátorovi.
@Cuddy u nás ve škole a cvč je napsáno, že se kroužky ruší bez náhrady, což potěší
@HankaHK no to ano, třeba u plavání při ceně 380Kc za lekci by mě to dost štvalo.
U nas si to skolka strhava z uctu automaticky, tak ani nevim ![]()
Na webovkách školky není napsané nic, žádný mail mi nepřišel, tak platím normálně dál jak školkové, tak stravné ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahojte, jak je to s placením státní školky nyní když jsou děti doma. Mám ji normálně zaplatit?