Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
…a není to jen nějaký vtip…třeba ti chystají překvapení? Nemyslím že by rodiče zapomněli… ![]()
Taky si myslím, že by na tebe všichni asi nezapomněli, třeba se na tebe domluvili a chtějí tě překvapit ![]()
Nezdá se mi to, v 16.00 měl být sraz v cukrárně, seděla jsem tam sama s dětma hodinu a pak šla domů, zbytečně vyhozený peníze. Mě by stačilo, kdyby mi řekli vše nej a líbli na tvář, mrzí mě spíš to, že se ani neozvali..
Hmmmm, chápu to správně že jsi na dnešek uspořádala oslavu? nebo co přesně jsi příbuzným a kamarádům řekla?
já to mám tak, že pokud někdo chce slavit, tak to má nahlásit dopředu(což ty jsi asi udělala…) protože plakat, že nikdo si nevzpomněl pro mě není, ale já to prostě neberu tragicky. spíš se mi stává, že mi někdo najednou popřeje a já zjistím že ten den mám svátek nebo narozky, jinak já moc na to slavení nejsem ![]()
A kdy jsi to plánovala? Chápu, že třeba kamarádi si nemusí pamatovat datum narozenin a pokud jsi to řešila několik týdnů dopředu, tak že mohli zapomenout. Ale že by zapomněl na narozeniny i manžel a rodiče? To mi přijde hrozně divné, to mi přijde jako velká shoda okolností
A narozeniny máš fakt dneska?
A už se někdy stalo, že by na tebe rodiče i manžel zapomněli?
@Mauzik2 píše:
Nezdá se mi to, v 16.00 měl být sraz v cukrárně, seděla jsem tam sama s dětma hodinu a pak šla domů, zbytečně vyhozený peníze. Mě by stačilo, kdyby mi řekli vše nej a líbli na tvář, mrzí mě spíš to, že se ani neozvali..
já myslím že určo něco chystají…
@Mauzik2 vše nejlepší k narozeninám!
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12447.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12447.gif. celysvet. cz/smajlici-ke-stazeni-smajlik
hodně by mě to mrzelo, ale že by rodiče a manžel zapomněli? Najednou všichni? Třeba plánují ještě překvápko. ![]()
Asi to neni vhodne rikat, ale nekuji treba nejake prekvapko?
Prijde mi divne, ze by vsichni vedeli, ze chystas oslavu na kterou jsou pozvani a najednou jim vsem do toho neco vlezlo…
Ale jinak by me to tedy take mrzelo
.
Proto radeji nic neslavim a neresim, vse radeji v tichosti a je to.
Mauzi, tak teď čtu druhý příspěvěk, tak to by mě teda fakt mrzelo, že bych dala sraz v cukrárně jakože oslava a nikdo by nepřišel
ale nevím, co ti na to říct… ![]()
No pokud opravdu zapomněli tak by mě to taky dost mrzelo…ale opravdu se mi nezdá že by zapomněli všichni a nikdo najednou nemohl…příjde mi to moc okaté ![]()
@Pce píše:
já myslím že určo něco chystají…
přeci by jí nenechali sedět hodinu samotnou v cukrárně, to už bych se jim na nějaký překvapení pěkně vyprdla ![]()
To se mi nějak nezdá, že by všichni zapoměli… Nechce se mi tomu moc věřit…Třeba tě ještě překvapí…
![]()
Ahoj maminky, je to pro mě dost citlivé, tak proto anonym. Dneska mám 25 narozeniny, plánovala jsem je už dlouho dopředu, všichni souhlasili, že se to hodí, když je to před svátkem a zatím si nikdo nevzpoměl..Ani rodiče, kamarádi, manžel. Některým jsem psala, zda dorazí, tak se jen omluvili, že zapoměli a už mají domluveno něco jiného. Cítím se podvedená, zklamaná a vlastně i nemilovaná a sama. Stalo se něco takového někomu z vás? Jak se mám teď ke všem chovat?