Zapomněli na moje narozeniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2401
4.7.13 19:55

@Mauzik2 Aha, no jo chlapi… :zed: Ale abych byla uprimna- me se jednou podarilo zapomenout na manzelovo narozeniny a misto toho, abych mu poprala jsem se s nim jeste ten den silene pohadala- a on sedel jen a koukal chudak a kdyz jsem byla v nejvetsi razi, tak mi rekl- tak ti mockrat dekuju za krasny narozeniny a to by se teda ve me krve nedorezal :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
4.7.13 19:55
@Ester13 píše:
Otevírej! Cink!

Koukat do očí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
4.7.13 19:56
@Mauzik2 píše:
@Sepishka muž jim řekl, že se to jen přesune a tam mi popřejí, oni jsou v tom vlastně nevinně, celý to zpackal můj drahý..

To mě mrzí, neboj ona určitě bude. Nejlepší akce jsou ty neplánovaný :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
4.7.13 19:57

Az dam malou spat, dam si morgana s colou na tebe! Aspon mam duvod si dat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
4.7.13 19:58

8o 8o cože? No to bych nerozdejchala 8o 8o.. :zed: je neuvěřitelný jak ty pánové myslej :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
4.7.13 20:00

@Mauzik2 To je ale vůl :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
4.7.13 20:00

To mě mrzí, že to tak dopadlo. Syn slavil v dubnu 1.rok, taky jsem všechny dopředu pozvala rodinu i kamarády. Celá rodina z moji i přítelovi strany to na poslední chvíli odvolala kvůli kravinám! Někteří kamarádi taky, ale spíš mě mrzela ta rodina. Přítel ted v červnu pozval asi 8 kamarádů, přišel jen jeden, všeci zapoměli. Ale oslavili jsme to i tak hezky :)

• Citovat
  • Upravit
111verunka111
4.7.13 20:01

Jo a všechno nejlepší :kytka:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
4.7.13 20:03

@Mauzik2 to mě mrzí :hug: klidně se vyplakej, vyvztekej :hug:

• Citovat
  • Upravit
Bunny puella
4.7.13 20:08

@Mauzik2 mrzí mě to. Snad ti dětičky a čokoška spraví náladu. Čekala jsem mega překvápko a ono prd. :(

Jinak, to video na youtube, to je mazec 8o :lol:

• Citovat
  • Upravit
14090
4.7.13 20:12

Taky mě to mrzí, přidávám ke gratulacím :kytka: nesmutni je to jen chlap ;) a já si na tebe otevřu brusinkové frisco

:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.13 20:14

Mě se něco pdobného stalo s bývalým..taky na moje 25..měli jsme naprzeniny pár dnů po sobě..na ty moje jsem chtěla jít na večeři(jsme ho pozvala) a on, že tedy ne, že bude koukat na fotbal(hokej?) nebo něco obdobného..a že to oslavíme až na ty jeho narozeniny dohromady..mrzelo mě to..

• Citovat
  • Upravit
2901
4.7.13 20:19

Mauzik2? Všechno nejlepší :kytka: :kytka: :kytka: Být tebou, zavolám kamarádce a večer aspoň vypadnu někam do vinárny. A na chlapa se vybodni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
4.7.13 20:27

mauzik

Tak pote co jsem uspala maleho, letim, ze se dockam Party roku…nu, nevadi…chlapa zakopej- jeziiis uplne se vidim, jak ti podavam lopatu :pankac: Vsechno nejlepsi- mas krasny vek :kytka:
P. S otviram vinecko na znameni soudrznosti s oslavenkyni.Na zdravi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
4.7.13 20:27

Taky musím dodat, že u toho videa mě běhal mráz po zádech… Nádhera :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...