Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Mauzik2 Aha, no jo chlapi…
Ale abych byla uprimna- me se jednou podarilo zapomenout na manzelovo narozeniny a misto toho, abych mu poprala jsem se s nim jeste ten den silene pohadala- a on sedel jen a koukal chudak a kdyz jsem byla v nejvetsi razi, tak mi rekl- tak ti mockrat dekuju za krasny narozeniny a to by se teda ve me krve nedorezal ![]()
@Mauzik2 píše:
@Sepishka muž jim řekl, že se to jen přesune a tam mi popřejí, oni jsou v tom vlastně nevinně, celý to zpackal můj drahý..
To mě mrzí, neboj ona určitě bude. Nejlepší akce jsou ty neplánovaný ![]()
Az dam malou spat, dam si morgana s colou na tebe! Aspon mam duvod si dat!
cože? No to bych nerozdejchala
..
je neuvěřitelný jak ty pánové myslej
![]()
To mě mrzí, že to tak dopadlo. Syn slavil v dubnu 1.rok, taky jsem všechny dopředu pozvala rodinu i kamarády. Celá rodina z moji i přítelovi strany to na poslední chvíli odvolala kvůli kravinám! Někteří kamarádi taky, ale spíš mě mrzela ta rodina. Přítel ted v červnu pozval asi 8 kamarádů, přišel jen jeden, všeci zapoměli. Ale oslavili jsme to i tak hezky ![]()
@Mauzik2 mrzí mě to. Snad ti dětičky a čokoška spraví náladu. Čekala jsem mega překvápko a ono prd. ![]()
Jinak, to video na youtube, to je mazec
![]()
Taky mě to mrzí, přidávám ke gratulacím
nesmutni je to jen chlap
a já si na tebe otevřu brusinkové frisco
Mě se něco pdobného stalo s bývalým..taky na moje 25..měli jsme naprzeniny pár dnů po sobě..na ty moje jsem chtěla jít na večeři(jsme ho pozvala) a on, že tedy ne, že bude koukat na fotbal(hokej?) nebo něco obdobného..a že to oslavíme až na ty jeho narozeniny dohromady..mrzelo mě to..
Mauzik2? Všechno nejlepší
Být tebou, zavolám kamarádce a večer aspoň vypadnu někam do vinárny. A na chlapa se vybodni ![]()
Tak pote co jsem uspala maleho, letim, ze se dockam Party roku…nu, nevadi…chlapa zakopej- jeziiis uplne se vidim, jak ti podavam lopatu
Vsechno nejlepsi- mas krasny vek ![]()
P. S otviram vinecko na znameni soudrznosti s oslavenkyni.Na zdravi ![]()
Taky musím dodat, že u toho videa mě běhal mráz po zádech… Nádhera ![]()