Zapomněli na moje narozeniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
4.7.13 21:31
@paola white píše:
@Ani.nnka no jo je to škoda, ale co naděláš. hlavně tchán je jediný děda co prcek má :,( taky mi to bylo líto, zvlášť když to zrušili hodinu před oslavou. a jako perlu ještě měsíc předtím nepřišli na vánoce, protože se 23.12. dva roky předtím se rozvedli a „bylo by to přece blbý“, ale že se vyprdnou na první vánoce a narozky jediného vnuka jim blbý není

To je šílený, to si vůbec neumim představit 8o Neříkám, že máme dědečky a babičky ukázkové, ale na 1.narozeniny a 1.Vánoce jejich 1.vnoučete se všichni těšili..a ještě to zrušit chvíli před oslavou.To je je fakt moc 8o A bohužel, ja píšeš, nenaděláme nic :,( třeba jim to někdy dojde, až zůstanou úplně sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111verunka111
4.7.13 21:32
@Ani.nnka píše:
Coože??Tak to bych asi hodně obrečela, protože by mě to hrozně moc mrzelo, hlavně kvůli synovi! To je hrůza 8o :,( Tak to bych už nikoho nikdy nepozvala..teda, mě se z toho chce úplně brečet… :( Mám taky syna.

Taky jsem to večer obrečela, bylo mi malého hrozně líto a taky jsem se celý den prcala s dortem a oslavou. Ale malý si to užil i tak, přišli tu 4 kamarádi, donesli mu dárečky. Fakt ještě, že si to nepamatuje! Ikdyž z fotek mu to dojde. Jinak tchán měl výmluvu, že musí jet do Jeseníků s přítelkyní(neplánovaně), mamka s babičkou prý jeli za mamčiným bratrem do kriminálu :roll: tchýně pozvaná nebyla, ani můj otec. Ten by se zas s mamkou asi zabil :roll:. Jinak mamka do dnes mu nedala ani blbou čokoládu k těm narozkám, to mě taky hodně mrzí :(

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
4.7.13 21:37
@Mauzik2 píše:
@Sepishka muž jim řekl, že se to jen přesune a tam mi popřejí, oni jsou v tom vlastně nevinně, celý to zpackal můj drahý..

to je trubka…mohl ti to alespoň říct že to takhle udělal :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.7.13 21:39

@Ani.nnka tchyně si bere na hlídání vnuka od svého přítele a nám nikdy nešla ani s kočárkem. taky mě to mrzí kvůli synovi, ale na druhou stranu už jsem se s tím smířila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
4.7.13 21:46

@Mauzik2 chtělas byt puvodne anonymni :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
2947
4.7.13 21:58

@111verunka111 abych ti pravdu rekla, delali jsme oslavu male prvniho roku u nas na chalupe, pozvali i druhou stranu dohromady asi cca dvacet lidi! Muzu rict, ze letos slavime jen doma. Pro dite moc lidi, nevedela co driv a ja si to taky poradne neuzila :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
4.7.13 21:59

@paola white ja bych si z toho hlavu nedelala, on si pak sam udela obrazek na babicku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.7.13 22:02

Ty jo, tak jsem se nechala zviklat holkama a taky jsem čekala velké překvápko. Ovšem tohle je ledová sprcha pro Mauzika :(. Je mi to líto, tvůj chlap je pako. Hlavně, že ti nedal vědět, bože :zed:

Maaauzik má narozeniny, myyy máme přání jediný. Štěstí zdraví, štěstí zdraví, hlavně to zdraví!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
4.7.13 22:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
4.7.13 22:23

@Mauzik2 25 ježiš to je krááásný věk…klopím do sebe panáka jagermaistera…Tobě na zdraví :kytka: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
4.7.13 22:26

@Mauzik2 A ještě k té dnešní situaci s tou oslavou jsem chtěla říct, že by mě to taky mrzelo, ale asi bych se snažila to přejít, určitě na to budeš v životě vzpomínat…a oslavu bych nechala na manželovi, on to pokazil, tak ať se snaží a pořádně bych ho pumpla, minimálně pořádné nákupy s kamarádkou bych si udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
4.7.13 22:31
@111verunka111 píše:
Taky jsem to večer obrečela, bylo mi malého hrozně líto a taky jsem se celý den prcala s dortem a oslavou. Ale malý si to užil i tak, přišli tu 4 kamarádi, donesli mu dárečky. Fakt ještě, že si to nepamatuje! Ikdyž z fotek mu to dojde. Jinak tchán měl výmluvu, že musí jet do Jeseníků s přítelkyní(neplánovaně), mamka s babičkou prý jeli za mamčiným bratrem do kriminálu :roll: tchýně pozvaná nebyla, ani můj otec. Ten by se zas s mamkou asi zabil :roll:. Jinak mamka do dnes mu nedala ani blbou čokoládu k těm narozkám, to mě taky hodně mrzí :(

To je fakt šílený…a takový výmluvy…jak znám svého přítele, tak by rodičům řekl, že už nemusej jezdit nikdy, kdyby mu řekli výmluvu, že jedou na návštěvu do basy 8o a já našim nevim co bych řekla, já si to nechci ani představovat 8o koukám, že nikde to není s těma babičkama a dědečkama růžový…ale že si nevzpomenou /radši zapomenou/ na narozeniny vnoučete 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
4.7.13 22:34

Já jsem nakojila a nalila jsem si na tvé zdraví trochu vína, tak všechno nejlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
4.7.13 22:46

@Mauzik2 i ja jsem mela zpackane 25tiny, je to sice davno, ale obcas s litosti vzpomenu…
Neva, zivot jde dal, chlapovi to snad dojde a zhycka Te.
Preji vsechno naprosto nejlepsi a hooodne pevne zdravi, nervy, lasku, stesti a at vsechny dalsi narozeniny vydari se vzdy dle Tveho prani :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
4.7.13 23:14

Sledovala jsem diskuzi s napětím :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
já bych bulela jako želva, snad se pochlapí a vynahradí ti to

přeji Ti vše nejlepší :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek