Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@paola white píše:
@Ani.nnka no jo je to škoda, ale co naděláš. hlavně tchán je jediný děda co prcek mátaky mi to bylo líto, zvlášť když to zrušili hodinu před oslavou. a jako perlu ještě měsíc předtím nepřišli na vánoce, protože se 23.12. dva roky předtím se rozvedli a „bylo by to přece blbý“, ale že se vyprdnou na první vánoce a narozky jediného vnuka jim blbý není
To je šílený, to si vůbec neumim představit
Neříkám, že máme dědečky a babičky ukázkové, ale na 1.narozeniny a 1.Vánoce jejich 1.vnoučete se všichni těšili..a ještě to zrušit chvíli před oslavou.To je je fakt moc
A bohužel, ja píšeš, nenaděláme nic
třeba jim to někdy dojde, až zůstanou úplně sami…
@Ani.nnka píše:
Coože??Tak to bych asi hodně obrečela, protože by mě to hrozně moc mrzelo, hlavně kvůli synovi! To je hrůza![]()
Tak to bych už nikoho nikdy nepozvala..teda, mě se z toho chce úplně brečet…
Mám taky syna.
Taky jsem to večer obrečela, bylo mi malého hrozně líto a taky jsem se celý den prcala s dortem a oslavou. Ale malý si to užil i tak, přišli tu 4 kamarádi, donesli mu dárečky. Fakt ještě, že si to nepamatuje! Ikdyž z fotek mu to dojde. Jinak tchán měl výmluvu, že musí jet do Jeseníků s přítelkyní(neplánovaně), mamka s babičkou prý jeli za mamčiným bratrem do kriminálu
tchýně pozvaná nebyla, ani můj otec. Ten by se zas s mamkou asi zabil
. Jinak mamka do dnes mu nedala ani blbou čokoládu k těm narozkám, to mě taky hodně mrzí ![]()
@Mauzik2 píše:
@Sepishka muž jim řekl, že se to jen přesune a tam mi popřejí, oni jsou v tom vlastně nevinně, celý to zpackal můj drahý..
to je trubka…mohl ti to alespoň říct že to takhle udělal ![]()
@Ani.nnka tchyně si bere na hlídání vnuka od svého přítele a nám nikdy nešla ani s kočárkem. taky mě to mrzí kvůli synovi, ale na druhou stranu už jsem se s tím smířila
@111verunka111 abych ti pravdu rekla, delali jsme oslavu male prvniho roku u nas na chalupe, pozvali i druhou stranu dohromady asi cca dvacet lidi! Muzu rict, ze letos slavime jen doma. Pro dite moc lidi, nevedela co driv a ja si to taky poradne neuzila ![]()
@paola white ja bych si z toho hlavu nedelala, on si pak sam udela obrazek na babicku ![]()
Ty jo, tak jsem se nechala zviklat holkama a taky jsem čekala velké překvápko. Ovšem tohle je ledová sprcha pro Mauzika
. Je mi to líto, tvůj chlap je pako. Hlavně, že ti nedal vědět, bože ![]()
Maaauzik má narozeniny, myyy máme přání jediný. Štěstí zdraví, štěstí zdraví, hlavně to zdraví!! ![]()
@Mauzik2 25 ježiš to je krááásný věk…klopím do sebe panáka jagermaistera…Tobě na zdraví
![]()
@Mauzik2 A ještě k té dnešní situaci s tou oslavou jsem chtěla říct, že by mě to taky mrzelo, ale asi bych se snažila to přejít, určitě na to budeš v životě vzpomínat…a oslavu bych nechala na manželovi, on to pokazil, tak ať se snaží a pořádně bych ho pumpla, minimálně pořádné nákupy s kamarádkou bych si udělala.
@111verunka111 píše:
Taky jsem to večer obrečela, bylo mi malého hrozně líto a taky jsem se celý den prcala s dortem a oslavou. Ale malý si to užil i tak, přišli tu 4 kamarádi, donesli mu dárečky. Fakt ještě, že si to nepamatuje! Ikdyž z fotek mu to dojde. Jinak tchán měl výmluvu, že musí jet do Jeseníků s přítelkyní(neplánovaně), mamka s babičkou prý jeli za mamčiným bratrem do kriminálutchýně pozvaná nebyla, ani můj otec. Ten by se zas s mamkou asi zabil
. Jinak mamka do dnes mu nedala ani blbou čokoládu k těm narozkám, to mě taky hodně mrzí
To je fakt šílený…a takový výmluvy…jak znám svého přítele, tak by rodičům řekl, že už nemusej jezdit nikdy, kdyby mu řekli výmluvu, že jedou na návštěvu do basy
a já našim nevim co bych řekla, já si to nechci ani představovat
koukám, že nikde to není s těma babičkama a dědečkama růžový…ale že si nevzpomenou /radši zapomenou/ na narozeniny vnoučete ![]()
Já jsem nakojila a nalila jsem si na tvé zdraví trochu vína, tak všechno nejlepší ![]()
@Mauzik2 i ja jsem mela zpackane 25tiny, je to sice davno, ale obcas s litosti vzpomenu…
Neva, zivot jde dal, chlapovi to snad dojde a zhycka Te.
Preji vsechno naprosto nejlepsi a hooodne pevne zdravi, nervy, lasku, stesti a at vsechny dalsi narozeniny vydari se vzdy dle Tveho prani
![]()
Sledovala jsem diskuzi s napětím
![]()
já bych bulela jako želva, snad se pochlapí a vynahradí ti to
přeji Ti vše nejlepší
![]()