2 dny zapomenutá antikoncepce

Anonymní
9.11.18 19:18

Zapomenutá antikoncepce 2 dny

Dobrý večer, chtela jsem se zeptat. Užívám antikoncepci už 3 měsíc a v tomto měsíci jsem si zapomněla vzít dvě tabletky po sobě naposled tedy v neděli. 13ta a 14 ta tabletku v platu tedy zapomenuta. V pondělí byl sex a to uz jsem tabletku nevzala, ani v úterý, ve středu ráno jsem vzala obě naráz. Chci se zeptat jaká je pravděpodobnost otěhotnění.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
921
9.11.18 19:27

Tak moznost je, ale mi osobne se to nestalo. Pokud se to stane nekde uprostred plata, tak je ta sance nizsi nez na zacatku, ale furt je. Ja nezapadla i kdyz jsem zapomnela, ale rozhodila se mi menstruace (muzes ji dostat driv, ja ji nedostala vubec).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
9.11.18 19:33

Možnost je vždcky. A koukni na příbalový leták, jak je to s braním těch zapomenutých. Mám pocit, že by se dvě najednou vůbec brát neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
9.11.18 20:14

Co to je tady za lidi. 2× po sobě zapomenout na pilulku a neumět si přečíst příbalový leták. Tohle má fakt volební právo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
9.11.18 20:33

@P4ja naopak,mas vzit dve najednou ;) nebo aspon to tak meli vsechny antikoncepce,co jsem brala,sice uz je to asi sedm let,co jsem polkla posledni piluli,ale prepokladam,ze se nic nezmenilo :) akoraz je doporuceno se pak chranit jeste jinym zpusobem ;)

• Citovat
  • Upravit
5040
9.11.18 20:45

@Twixinka ba ne, o dvou naráz se nikde nepíše. Vždy se píše, že zapomenutou pilulku si máš vzít hned jak si vzpomeneš a další potom v obvyklý čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
9.11.18 20:45
@Twixinka píše:
@P4ja naopak,mas vzit dve najednou ;) nebo aspon to tak meli vsechny antikoncepce,co jsem brala,sice uz je to asi sedm let,co jsem polkla posledni piluli,ale prepokladam,ze se nic nezmenilo :) akoraz je doporuceno se pak chranit jeste jinym zpusobem ;)

Já to měla tak, že do 12 hod ok, a pak už zapomenutou brát nemám. A mám normálně pokračovat dál a ta zapomenutá tam zůstala. Extra ochrana byla jasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
9.11.18 20:46

@Čičorečka ano,ale kdyz jsou to dve najednou tak se nic nedeje ;)

• Citovat
  • Upravit
21091
9.11.18 20:49
@Čičorečka píše:
@Twixinka ba ne, o dvou naráz se nikde nepíše. Vždy se píše, že zapomenutou pilulku si máš vzít hned jak si vzpomeneš a další potom v obvyklý čas.

Jj, já to tak měla. Ale po 12 hod od zapomenutí se už brát neměla a vzít si tu další, co byla na řadě. Určitě tam bylo, že se dvě najednou brát nemají, proto mě to zarazilo. Ale předpokládám že zakladatelka pečlivě přečetla příbalový leták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
9.11.18 20:52

@P4ja kopiruji pribalovy letak Belary
"Je-li interval delší než 12 hodin, antikoncepční účinek přípravku BELARA není již zajištěn. V takovém případě užijte zapomenutou tabletu okamžitě a pokračujte v užívání přípravku BELARA v obvyklém čase. Může to znamenat, že užijete 2 tablety v průběhu jednoho dne. V takovém případě musíte v průběhu následujících 7 dnů používat doplňkové mechanické antikoncepční přípravky (např. kondom). "
Rekla bych,ze u vetsiny pilulek to bude stejne :)

• Citovat
  • Upravit
21091
9.11.18 20:57

@Twixinka no nikde se nepíše že máš vzít dvě najednou a že se nic neděje, jak píšeš, ale je to jedno… Vždyť to stejně každá druhá zobe jak lentilky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí