Zapomenuté věci do školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101751
5.9.14 19:57

@Olya No, já tedy zjistit, že mi dítě šlo (a ještě v prvním týdnu školy) za školu, tak řádím jak černá ruka a budu si hodně rozmýšlet, zda mu omluvenku napíšu… a rozhodně by to nebylo „zadarmo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
5.9.14 20:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
5.9.14 20:21
@RadkaCh píše:
No bóže, tak jestli jsi neměla věci na tělák, tak se to pro jednou nezblázní. Jestli to neděláš každý týden, tak je to snad jedno, ne? Kam to chodíš na školu, že z toho máš takový nervy. A kolik ti je?

Hmmm, zajímavý názor. :roll: Slečna dostane zasloužený sprdunk (bohužel zkušenost je taková, že jakmile se udělá u takových puberťáků byť jediná výjimka, strhne se bouře) a tak jde za školu. To se nedivím, že s tím bude mít zaslouženě problém. Neomluvená hodina je na dvojku z chování - aspoň za nás to tak bylo, ne? Žádná sranda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
5.9.14 20:28

Nevím co řešíš, fakt ne, už to nezměníš, byla jsi za školou. Chápu že člověk může zapomenout, ale mohla ses dojít omluvit a věřím že když by ses třídní slušně omluvila že si zapomněla přezůvky, že by tě v nich nechala.

• Citovat
  • Upravit
65279
5.9.14 20:39

@Levandule121 Já měla na gymplu za 4 neomluvené řed. důtku. Většina třídy šla nacvičovat na Spartakiádu, my ostatní jsme zdrhli a nebýt jedné milé dívenky, která se vrátila, tak to bylo v pohodě. Pak už jsem se naučila krásně podpis rodičů, měla jsem dva omluvné listy. Ale to tu není moc výchovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
6.9.14 08:04

Já měla 5 neomluvených (hákovala jsem tělák) a dvojku z chování jsem neměla. Jo a v ponožkách bych po škole teda nešla, to se nesmělo, že to není bezpečné (klouže to) a při MS jsme cvičit musely, protože pak prý MS rychleji přejde :zed:, tvl, kam já jsem to chodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
6.9.14 08:18

@Allons-y Tak upřímně řečeno nevidím důvod proč při normální MS necvičit (akorát tedy plavat bych nechodila)… my jsme taky cvičili všechny, jen já občas ne, ale to bylo v případech, kdy mi bylo tak zle, že mě ze školy posílali domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
6.9.14 08:22
@j.a.n.i1 píše:
@Allons-y Tak upřímně řečeno nevidím důvod proč při normální MS necvičit (akorát tedy plavat bych nechodila)… my jsme taky cvičili všechny, jen já občas ne, ale to bylo v případech, kdy mi bylo tak zle, že mě ze školy posílali domů.

Tak asi jak kdo..někdo mám ms v pohodě a někdo při ní rodí ježky…tak jsem to mívala já, hrozný bolesti břicha první 2-3 dni, zůstávala jsem i doma a ležela s práškama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
6.9.14 08:35

@Crystal87 Taky jsem psala u normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie