Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Olya No, já tedy zjistit, že mi dítě šlo (a ještě v prvním týdnu školy) za školu, tak řádím jak černá ruka a budu si hodně rozmýšlet, zda mu omluvenku napíšu… a rozhodně by to nebylo „zadarmo“.
@RadkaCh píše:
No bóže, tak jestli jsi neměla věci na tělák, tak se to pro jednou nezblázní. Jestli to neděláš každý týden, tak je to snad jedno, ne? Kam to chodíš na školu, že z toho máš takový nervy. A kolik ti je?
Hmmm, zajímavý názor.
Slečna dostane zasloužený sprdunk (bohužel zkušenost je taková, že jakmile se udělá u takových puberťáků byť jediná výjimka, strhne se bouře) a tak jde za školu. To se nedivím, že s tím bude mít zaslouženě problém. Neomluvená hodina je na dvojku z chování - aspoň za nás to tak bylo, ne? Žádná sranda…
Nevím co řešíš, fakt ne, už to nezměníš, byla jsi za školou. Chápu že člověk může zapomenout, ale mohla ses dojít omluvit a věřím že když by ses třídní slušně omluvila že si zapomněla přezůvky, že by tě v nich nechala.
@Levandule121 Já měla na gymplu za 4 neomluvené řed. důtku. Většina třídy šla nacvičovat na Spartakiádu, my ostatní jsme zdrhli a nebýt jedné milé dívenky, která se vrátila, tak to bylo v pohodě. Pak už jsem se naučila krásně podpis rodičů, měla jsem dva omluvné listy. Ale to tu není moc výchovné.
Já měla 5 neomluvených (hákovala jsem tělák) a dvojku z chování jsem neměla. Jo a v ponožkách bych po škole teda nešla, to se nesmělo, že to není bezpečné (klouže to) a při MS jsme cvičit musely, protože pak prý MS rychleji přejde
, tvl, kam já jsem to chodila ![]()
@Allons-y Tak upřímně řečeno nevidím důvod proč při normální MS necvičit (akorát tedy plavat bych nechodila)… my jsme taky cvičili všechny, jen já občas ne, ale to bylo v případech, kdy mi bylo tak zle, že mě ze školy posílali domů.
@j.a.n.i1 píše:
@Allons-y Tak upřímně řečeno nevidím důvod proč při normální MS necvičit (akorát tedy plavat bych nechodila)… my jsme taky cvičili všechny, jen já občas ne, ale to bylo v případech, kdy mi bylo tak zle, že mě ze školy posílali domů.
Tak asi jak kdo..někdo mám ms v pohodě a někdo při ní rodí ježky…tak jsem to mívala já, hrozný bolesti břicha první 2-3 dni, zůstávala jsem i doma a ležela s práškama ![]()