Agresivní děti

8151
5.9.14 12:35

agresivní děti

Toto je poslední případ z mého velmi blízkého okolí

http://chomutovsky.denik.cz/…0140904.html

teď nějak nevím jak se k tomu postavit, opravdu už začínám mít strach pouštět děti ven. Co vy troufli byste si pustit desetiletého kluka před barák na hřiště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
5.9.14 12:38

@anickadomnik naštěstí bydlíme v lokalitě, kde kikáni nejsou.. já jsem horká hlava, bych si toho xindla našla a bylo by extrémně zle :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.9.14 12:41

Bála bych se, stejně, jako se bojím u nás pustit do parku svou osmiletou dceru samotnou. Je tam těch nepřizpůsobivých denně mraky. A všechny věkové kategorie a kdykoliv během dne. Proč by pracovali nebo děti chodily do školy, že.. Napadají naše děti a prochází jim to. A ještě se ohánějí diskriminací. Už by s tím měl konečně někdo něco udělat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
5.9.14 12:43

Jsem z Chomutova. Od Ervěnic až na Březeneckou bych se bála sama vytáhnout paty, natož tam pustit malé dítě ven :? Je to smutný, ale bohužel s tím neuděláš nic jinýho, než se odstěhovat do jiné lokality…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.9.14 12:45

@martina.se jo tak před třemi lety u nás taky nebyli, jenže co tu hromadně prodávali byty a zkoupili je podnikatelé kteří je sem sestěhovali mimojiné i z chánova tak je to tu neskutečný, navíc se mi zdá že jich je každý den víc a víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.9.14 12:46

@petrul no to mě také napadlo jenže kam, vždyť oni přitáhnou všude, u nás ještě před třemi roky nebyli, tedy ne v takovéhle míře, dalo se tu normálně v klidu a pohodě žít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
5.9.14 12:46

Kdyby to bylo obráceně, tak už by to bylo večer v televizi a zítra by se to přetřásalo v Bruselu… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.9.14 12:48

@Black Cat jo jo obráceně by bylo zle, běda kdyby někdo na jejich dítě šáhnul, tak to je hned zle, normálně mám strach že kdyby šáhly oni na moje děti tak mám manžela v kriminále, protože ten by na policajty rozhodně nečekal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.14 12:53

Bydlela jsem nějaký čas ve Vídni. těch Turků, Arabů, černých… zdánlivě nepřizpůsobivých obyvatel až hrůza. Přesto jsem se tam nikdy nebála, ani v noci. Je to také o přístupu společnosti k jiným lidem (všem bez rozdílu, prostě jsou věci které se netolerují) a práci policie, úřadů… je to jedno s druhým. Bohužel nám nezbývá než se bát :( Je to smutné že v tomto vyrůstají naše děti. Bála bych se, bojím se a to žijeme v „lepší čtvrti“ v Pze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
5.9.14 12:54
@anickadomnik píše:
@petrul no to mě také napadlo jenže kam, vždyť oni přitáhnou všude, u nás ještě před třemi roky nebyli, tedy ne v takovéhle míře, dalo se tu normálně v klidu a pohodě žít

Hm, jako vsude v usteckem kraji… Co bylo to bylo, bohuzel.

Doufam, ze tohle moji rodinu nikdy nepotka, bo bych skoncila v kriminalu!

K otazce, na vesnici ano a ve meste :nevim:
Asi kdyby chodilo vice deti treba na hriste, tak ano. Deset let je uz velky ale v dnesni dobe, kdy dostane vecer po tlame i dospelej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
5.9.14 12:55

@anickadomnik jo, vidím to v Jirkově u našich… my jako děti jsme lítali venku v pohodě, byly tam jen dvě rodiny. Teď když jedu k našim na návštěvu nestačím zírat, hnus :? Bydlíme u Jitřenky a je tu klídek. Bohužel je mi smutno z toho, že musím napsat „zatím“ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.9.14 12:56
@anickadomnik píše:
@petrul no to mě také napadlo jenže kam, vždyť oni přitáhnou všude, u nás ještě před třemi roky nebyli, tedy ne v takovéhle míře, dalo se tu normálně v klidu a pohodě žít

Leda pryč ze sídliště, myslím tam u vás na severu. Je to hrůza.

Takhle začal´v USA tzv. bílý útěk. Běloši začali prchat na předměstí do domků a ze sídlišť (či u nich spíš z bloků) se staly časem ghetta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.9.14 13:03

@Pizlam sám chodí ven už asi 4 roky, ale teď mám prostě strach, to že mu ukradou všechno co si ven vezme to už jsem akceptovala, ale teď abych se bála že se ještě nevrtí celej, když mu dám mobil aby mi mohl zavolat kdyby něco tak mu ho stejně vezmou :zed: :zed: :zed: jen je mi líto že už je velkej a pořád musí mít mámu za zadkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.9.14 13:04

@Bábrdl no upřímně kdyby tu neměl manžel dobrou práci tak už tu nejsme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
5.9.14 13:05
@Bábrdl píše:
Takhle začal´v USA tzv. bílý útěk. Běloši začali prchat na předměstí do domků a ze sídlišť (či u nich spíš z bloků) se staly časem ghetta.

bojím se toho, že to takhle jednou dopadne.. jenže kde vzít peníze na barák, abysme mohli zdrhnout z města :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí