Agresivní děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
5.9.14 13:06
@petrul píše:
bojím se toho, že to takhle jednou dopadne.. jenže kde vzít peníze na barák, abysme mohli zdrhnout z města :(

hlavně co s naším bytem, díky novým sousedům je zcela neprodejný :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
5.9.14 13:09
@anickadomnik píše:
@Pizlam sám chodí ven už asi 4 roky, ale teď mám prostě strach, to že mu ukradou všechno co si ven vezme to už jsem akceptovala, ale teď abych se bála že se ještě nevrtí celej, když mu dám mobil aby mi mohl zavolat kdyby něco tak mu ho stejně vezmou :zed: :zed: :zed: jen je mi líto že už je velkej a pořád musí mít mámu za zadkem

Jeste ze ma mladas rok a pul a maminku mit venku za zadkem musi :mrgreen:
Ne, vazne. Chapu tve obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.9.14 13:18
@anickadomnik píše:
hlavně co s naším bytem, díky novým sousedům je zcela neprodejný :zed: :zed: :zed:

Ale není, uděláš to, co ostatní. Prodáš spekulantům. Ach jo.
To nemá řešení. Fakt jen utéct a modlit se, aby se příliv nepřizpůsobivých vyhnul nové lokalitě. Jenže jich přibývá.

Dopadnem, jak v Indii, kde jsou celé čtvrti uzavřené a všude se musí autem, néb všude jinde je kikánov. A tam je vtipné, že jako nepřizpůsobivý vypadají všichni, i ti normální :lol: Když jsem tam byla, cítila jsem se kvůli tomu hrozně zvláštně. Třeba obchoďák plný normálně se chovajících Romů. To se fakt nevidí. Jo a ty nepřizpůsobivé tam prostě nepustí. Fakt. U vchodů stojí ostraha s automatickou puškou a normálně od oka zastavuje ty, co se jim nezdají. Nešvím, jak to poznají. Tomu říká diskriminace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.9.14 13:20

@Bábrdl jo jo spekulanti mi za rekonstruovaný 2+1 v osobní vlastnictví nabízí 80,000 před pěti lety se stejné byty ve stejné lokalitě prodávaly za 400,000, já ho za tyhle peníze odmítám prodat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.9.14 13:21
@Bábrdl píše:
Jo a ty nepřizpůsobivé tam prostě nepustí. Fakt. U vchodů stojí ostraha s automatickou puškou a normálně od oka zastavuje ty, co se jim nezdají. :mrgreen:

nevíš kde se dá zařídit aby to tak bylo i u nás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.9.14 13:22
@anickadomnik píše:
@Bábrdl jo jo spekulanti mi za rekonstruovaný 2+1 v osobní vlastnictví nabízí 80,000 před pěti lety se stejné byty ve stejné lokalitě prodávaly za 400,000, já ho za tyhle peníze odmítám prodat

To je bohužel život. Může se stát, že se to tam fakt zhorší a bude to neprodejné úplně. Nebo zlepší. Nebo si zvyknete na život tam. Kdo ví.

Ale je mi vás líto. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.9.14 13:24

@Bábrdl např. naši před 4 lety koupily za 150,000 3+1 za 350,000 zrekonstruovali a teď má byt hodnotu nějakých 120,000 to je dobrej kup :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.9.14 13:25
@anickadomnik píše:
nevíš kde se dá zařídit aby to tak bylo i u nás?

Upřímně, kdyby u nás bylo tolik nepřizpůsobivých jako v Indii (tzn. snad většina), ani by to jinak nešlo. Oni ti „normální“ Indové žijou z našeho pohledu normální život, no a ti nepřizpůsobivý žijou život jako u nás Romové, ale bez dávek. Jsou to dva odlišné světy, které fungujou víceméně vedle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.9.14 13:27
@Bábrdl píše:
Upřímně, kdyby u nás bylo tolik nepřizpůsobivých jako v Indii (tzn. snad většina), ani by to jinak nešlo. Oni ti „normální“ Indové žijou z našeho pohledu normální život, no a ti nepřizpůsobivý žijou život jako u nás Romové, ale bez dávek. Jsou to dva odlišné světy, které fungujou víceméně vedle sebe.

však se dočkáme, během deseti let jich tu bude tak 5× více než teď

a k těm počtům, nedávno pořádala radnice setkání s občany, všichni si tam stěžovaly na romy že se s nima nedá žít apod. a pan primátor vstal a lidem řekl že při posledním sčítání lidí se zjistilo že v chomutově žije jen 116 romů takže na co si vlastně stěžujeme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.9.14 13:32
@anickadomnik píše:
@Bábrdl např. naši před 4 lety koupily za 150,000 3+1 za 350,000 zrekonstruovali a teď má byt hodnotu nějakých 120,000 to je dobrej kup :cert: :cert: :cert:

Tak ony obecně šly ceny nemovitostí dolů, nejen v souvislosti s nepřizpůsobivými. Vaši měli smůlu, že kupovali na vrcholu ekonomické konjunktury. Ale chápu, že pár „veselejších“ rodin v okolí tomu nepřidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
5.9.14 13:46
@anickadomnik píše:
však se dočkáme, během deseti let jich tu bude tak 5× více než teďa k těm počtům, nedávno pořádala radnice setkání s občany, všichni si tam stěžovaly na romy že se s nima nedá žít apod. a pan primátor vstal a lidem řekl že při posledním sčítání lidí se zjistilo že v chomutově žije jen 116 romů takže na co si vlastně stěžujeme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pana primátora nakopat do zadní části těla a poslat ho mezi ně. Pak by zjistil, kolik jich je v CV a okolí. :zed:
Je to pár dní, co se podobný incident stal i v KlnO - akorát postižený byl starší. Nevím, fakt nevím, jak dlouho to budeme trpět a hlavně nevím, co s tím. Ti nahoře si žijí v klidu a normální běžní občasné, aby se báli vystrčit nos ven z baráku.
Přesně kvůli těmto haj*lům jsem si pořídila zbroják. Smutné je, že tu zbraň na vlastní obranu nemůžu ani použít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
5.9.14 13:53

@ZItu je to dva měsíce co v Kadani po útoku jednoho takového jeden člověk zemřel, v tom klášterci to bylo ve stejný den jako u nás, také jsem o tom četla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
5.9.14 14:02

Ano, v posledni dobe bych se bala pustit deti takhle ven samotne.. a to az do puberty… :( :( :( je to hrozna doba. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.9.14 14:14
@anickadomnik píše:
@martina.se jo tak před třemi lety u nás taky nebyli, jenže co tu hromadně prodávali byty a zkoupili je podnikatelé kteří je sem sestěhovali mimojiné i z chánova tak je to tu neskutečný, navíc se mi zdá že jich je každý den víc a víc
:zed: to u nás naštěstí nehrozí.. ale chápu, musí být šilené.. to mají naši - v dřív klidném baráku o 10ti bytech je teď půlka kikánů a peklo :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
5.9.14 18:50

Dokázal by pochopit, co má dělat s pepřákem? Jak se ten póvl shlukuje ve stádech, tak někdy stačí dát na budku jedněm a začnou se vyhýbat i ostatní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí