Zapomenuté věci do školy

2
5.9.14 17:41

Zapomenuté věci do školy

Dobrý den, chtěla bych poradit, sem píše hodně rodičů. Ráno jsem dost spěchala, aby mi neujel bus a zapomněla jsem si dát do batohu tašku, ve které mám tělák přibalit přezůvky. Přišla jsem na to až v šatně a představila jsem si v duchu sáhodlouhý kázání, který budu muset poslouchat, že za chvílí budu dospělá, že škola je jako práce a je nutný se do ní chystat a že nejsem připravená na hodinu a dostanu za to navíc za pět. Zkusila jsem projít nenápadně za šatnami, ale chytla mě uklízečka, že nejsem přezutá. Řekla jsem jí, že je léto a že mám boty čistý, jestli by mě nemohla výjimečně pustit, když mám na sobě bílý ponožky. Byla neoblomná a poslala mě zpátky, abych se zezula, s tím, že dál půjdu v ponožkách. Naštvala mě. A navíc ten tělák k tomu. Tak jsem si řekla, že pojedu domů, jenomže mně nedocvaklo, že mě viděli spolužáci. Možná, ji řekli, že jsem tam byla. Taťka by mně omluvenku možná napsal, kdybych mu řekla, že mi nebylo dobře, jenže jsem navíc zjistila, že se máma vrátí domů už v neděli, a když je doma, tak řeší tyhle věci ona. Ta mě přerazí, vím, co dokáže, to je předem jasný.
Já vím, že všichni asi budete stát za našima, když jste rodiče, ale to mi teď nepomůže. Potřebuju to nějak vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
5.9.14 17:46

No bóže, tak jestli jsi neměla věci na tělák, tak se to pro jednou nezblázní. Jestli to neděláš každý týden, tak je to snad jedno, ne? Kam to chodíš na školu, že z toho máš takový nervy. A kolik ti je?

• Citovat
  • Upravit
101648
5.9.14 17:47

A já myslela, že prázdniny už skončily :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
5.9.14 17:57

Byla jsi za školou. Kvůli tomu, že máš frňáček nahoru a nebyla jsi schopná jít do třídy v ponožkách, tvoje blbost.
Tak to řekni tátovi hned, že potřebuješ omluvenku s tím, aby se na to nezapomnělo a neměla jsi pak neomluvené hodiny, třeba ti ji napíše a do neděle na to zapomene a mámě to neřekne.

Příště nebuď pitomá, jdi v ponožkách a na těláku bych řekla, že mám menstruaci a bolí mě hodně břicho, v době menstruace jsme mohli sedět na lavičce a nebyla potřeba omluvenka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.9.14 18:07
@Bibi239 píše:
Byla jsi za školou. Kvůli tomu, že máš frňáček nahoru a nebyla jsi schopná jít do třídy v ponožkách, tvoje blbost.
Tak to řekni tátovi hned, že potřebuješ omluvenku s tím, aby se na to nezapomnělo a neměla jsi pak neomluvené hodiny, třeba ti ji napíše a do neděle na to zapomene a mámě to neřekne.Příště nebuď pitomá, jdi v ponožkách a na těláku bych řekla, že mám menstruaci a bolí mě hodně břicho, v době menstruace jsme mohli sedět na lavičce a nebyla potřeba omluvenka :nevim:

Souhlasím :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
5.9.14 18:27

@Olya omluvenku potrebujes, tak mu to hned rekni. A priste jdi v ponozkach, lepsi nez jit za skolu :zed: a telak se obcas zapomene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.9.14 18:28

Jednou se nic nestane, ale doma to vyklop no, rodiče nadšený nebudou, ale pokud to neděláš každý týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
5.9.14 18:50

@Olya
Myslím si, že tělák v prvním týdnu vůbec nevadí. Stejně se v první hodině necvičí, řeší se bezpečnost. I kdyby ne, tak když ve škole řekneš, že sis úbor nevzala, tak ti nikdo hlavu neutrhne.

Ze nektere uklizecky nuti chodit v ponozkach - tak si vezmu boty do batohu, projdu v ponožkách a za rohem/na WC se obuju.

A rozhodně se neuč lhát, nechat si psát nesmyslné omluvenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.9.14 19:00

Mela si jit v ponozkach…no nic…rekni to tatovi a at ti napise omluvenku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
5.9.14 19:23

@Olya Místo výmluv a utíkání od problému se nauč postavit se k problému čelem. Je to easy. Ve škole si nebudu hrát na primadonu a zuju se, učiteli se omluvím, že jsem si tělocvik zapomněla. Easy. Myslíš, že ti jako utrhne hlavu? Ty místo toho, abys problém vyřešila, tak si ho ještě řetězově namnožíš… Blbý…
Tátovi řekni na rovinu, co se stalo. Trochu si nasyp popel na hlavu, slib mu, že si dáš příště větší pozor a taky to dodrž. Easy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
5.9.14 19:27
@j.a.n.i1 píše:
A já myslela, že prázdniny už skončily :zed:

No právě. :mrgreen: Teď to bude ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
5.9.14 19:34

A to jsi sla do skoly az dneska, zes nemela dnes prezuti? Jinak s uklizrckou bych se vubec nebavila, zasla bych za tridni/m a omluvila se, ono byt nekolik hodin bez bot nic moc. A teda u nas nejaka menstruace nebyla omluva, vzhledem k tomu, ze nas mela.na telak ucitelka, ktera s menstruaci taky musela do prace i na ten telocvik… Prosla jen omluvenka od gyndare..potvrzeni o velmi silne neprijemne menstruaci, kdy se doporucuje spise klid.
No rekla bych to tatkovi, nasi by mi omluvenku nenapsali a nechali me to vyzrat a to vim, zazila jsem. Zaspala jsem, a nestihla prvni hodinu, musela jsem si to vyridit sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
5.9.14 19:36

@Olya Jeje, to je tak strašné, přežít jeden den v ponožkách? Případně návleky na škole nemáte?
Tělocvikář by Tě taky nesežral - zapomněla sis tělocvik, první týden ve škole se většinou ani necvičí.
Teď bych doporučila doma s pravdou ven, nezatloukat. Do školy donést omluvenku a na příště to řešit jinak, než útěkem, kterým si přiděláváš další, daleko závažnější, problém.
Ještě - u vás ve škole si nenecháváte přezůvky v šatně ( skříňkách )? Na většině škol, co vím, je to běžná praxe, díky které nám děti nelítají po škole v ponožkách, protože mají „sklerózu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
5.9.14 19:48

Teda po studený chodbě bych fakt celý den nechodila a ani jako matka dítěte bych nebyla nadšená a vadilo by mi to…když vidím synovi bačkorky po týdnu ve třídě…no bosa po škole NIKDY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.9.14 19:50

U nás se to tak nedělá. Kdo nemá přezůvky s sebou musí ze šatny v ponožkách. A na to abych se vyhla těláku potřebuju papír od doktora. Když to řeknu taťkovi, že mi jako bylo blbě asi to napíše, ale ve škole možná děcka řekli, že mě viděli a to doma už neukecám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí