Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Cauky holky, myslíte si, ze je možné abych měla v pochve měsíc tampon? Vím blba otazka, ale já si nemůžu vzpomenout, jestli jsem ho vyndala ![]()
Kdybys měla zapomenutý tampon v pochvě měsíc tak už nás brutální infekci a poznáš to
@Jolka86 píše:
Už bys měla pěkný zánět, při mytí sáhni dovnitř a uvidíš.
Co je to mytí
? ![]()
Kdysi vyprávěl kolega, že pubertální dcera strašně smrděla… čím dál hůř.. a asi po 2 -3 týdnech se přišlo na to, že tam tampon fakt zapomněla
no jasně že infekce jako prase.. jsou věci, které nepochopím… holt může se stát, že šňůrka netrčí - špatně zavedeno, ale tak není nic snazšího, než to prsty zjistit… takže takový nechutný vánočně-gynekologický trollík tipuji ![]()
@Jolka86 no jestli se třeba madam za ten měsíc umyla ![]()
Jinak většinou z tamponu čumí provázek
@Lucy75 NO do téhle bych nestrcil ani ty prsty jestli tam ten tampon opravdu je ![]()
@Fiducia píše:
@JiříkMazlík prosimtě, vagína se uvnitř nemyje
Vůně třeboňský kapr
![]()
No holky mě se stalo, že jsem to zjistila po týdnu…vyndávání a výměna je taková rutina že jsem na to vůbec nemyslela, šnůrku jsem nevytáhla a už byl konec MS, takže jsem myslela, že už je po ní, sex jsem neměla. Nejsem žádný prase a stalo se. Cítit to bylo hrozně, už jsem chtěla klusat s doktorovi s infekcí a pak mě to najednou napadlo…měla jsem teda ještě štěstí, žádný zdravotní problém z toho nebyl. Ale trol to asi je, když o tom uvažuje a nezkontroluje si to.
@JiříkMazlík píše:
Vůně třeboňský kapr![]()
Víš, kde je vagína, že jo? ![]()