Zápřednice jedovatá

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
64908
15.8.14 17:33

Nevím odkud jste, ale teď jsem o tom četla:
http://ustecky-kraj.5plus2.cz/…homutov.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
15.8.14 17:44

Je to ona, našla jsem ji na internetu. byla normálně u nás v obýváku. Chlap ji na můj příkaz zlikvidoval, ale ted nevím zda nemá v baráku „příbuzný“. vystříkali jsme celý barák, ale stále mi to připadá málo. ona byla přímo ukázková. Sousedíme barákem se sousedovou zahradou, myslíte, že je to v trávě? On na to kašle. Máme trávu skoro až po okna v přízemí. :zed: nikdy jsem to neviděla. holky, já mám z toho šílenou hrůzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.14 21:39

Ahoj, ja ji dneska nasla doma take.jsem z toho uplne vyrizena. A to bydlime v novostavbe v Praze, trava posekana, vilova zastavba. Uplne se bojim usnot a co teprve o malou, jak se bojim:-(…na zahradu do zimy uz nevylezu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
24.8.14 07:32

@Clementinka Ahoj, já tě úplně chápu. Sama jsem myslela, že se zblázním. Vystříkali jsme celý barák a stejně stále kontroluji. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.14 08:04

@WERISKA Ahoj, a vy jste to nekam hlasili? ja cetla, ze jejich nalez hlasi lide hasicum, mestske policii a ze se pak vesi upozorneni pro sousedy atd.
Od rana tu chodim, vsude rozsvecim a divam se na podlahu. Nase mala bere vsechen hmyz do ruky, co kdyby ho jako nasla prvni, to si nedovedu predstavit. Uz jsem zkusila napsat p. Dolanskemu, to je nas predni arachnolog, uvidim, zda odepise a poradi. Pritom mame barak celej postrikanej proti hmyzu, co sem vleze, je do par hodin mrtvy. Jenze tyhle mrchy nelezou po zdech asi. Zrejme nejsou moc plachy. Ja ho nasla na gauci na dece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
24.8.14 08:55

@Clementinka já to nikam nehlásila. Já vůbec nevím, že by se to mělo. :oops: :oops:

Ale pocit, že se to objeví znovu je šílená. Já se bojím pavouků obecně. A tohle mně dodělalo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
24.8.14 19:42

Holky já včera nepotkala zápřednici ale neškodného křižáka pruhovaného. A taky mi nebylo vůůůbec dobře po těle. Najít tuhle potvoru tak mě asi fakt vezou.
@WERISKA asi bych na tu městskou policii zavolala a zeptala se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
24.8.14 19:55
@Clementinka píše:
@WERISKA Ahoj, a vy jste to nekam hlasili? ja cetla, ze jejich nalez hlasi lide hasicum, mestske policii a ze se pak vesi upozorneni pro sousedy atd.
Od rana tu chodim, vsude rozsvecim a divam se na podlahu. Nase mala bere vsechen hmyz do ruky, co kdyby ho jako nasla prvni, to si nedovedu predstavit. Uz jsem zkusila napsat p. Dolanskemu, to je nas predni arachnolog, uvidim, zda odepise a poradi. Pritom mame barak celej postrikanej proti hmyzu, co sem vleze, je do par hodin mrtvy. Jenze tyhle mrchy nelezou po zdech asi. Zrejme nejsou moc plachy. Ja ho nasla na gauci na dece.

to musí být velmi zdrave mít doma permanentne jedy:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
26.8.14 18:53

@MarieOVMUC tobě se to směje, ale mít arachnofobii, jako já, tak by ti bylo jedno co… :roll:
tohle miluji.. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
26.8.14 19:50
@WERISKA
@MarieOVMUC tobě se to směje, ale mít arachnofobii, jako já, tak by ti bylo jedno co… :roll:
tohle miluji.. :roll: :roll:

Tak na to je psychiatr. Mam děti dvě a nedala bych ani raid do zásuvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
29.8.14 17:36
@MarieOVMUC
@MarieOVMUC píše:
Tak na to je psychiatr. Mam děti dvě a nedala bych ani raid do zásuvky.

A ten psychiatr ti zaručí, že tvoje děti nekousnou?? 8o
To čučím. :palec:
To já to ráda vyhubím, hlavně když to leze nad dítětem. Hlavně tu Zápřednici. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
29.8.14 19:46

@WERISKA ne, na tu arachnofobii :-D :potlesk: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
29.8.14 20:32
@MarieOVMUC píše:
@WERISKA ne, na tu arachnofobii :-D :potlesk: :zed:

to jsem pochopila. :lol: :palec: :mavam:
bylo to myšleno jako vtip. Tvé spojení psychiatra a raidem…
Ty to nedáš do zásuvky. A když se někdo bojí, tak psychiatra. OK, beru. Ale děti ti to před kousnutím neochrání. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
30.8.14 10:54

@WERISKA celý život jsem velmi ráda a extrémně často v přírodě, spala jsem venku x krát, doma máme neustále otevřená okna i dveře, soused má přímo pod našimi okny krávy, kozy, ovce, králíky, a všechnu možnou havěť, všude spouty sena, břečťanu na zdech.. v životě mě nekousnul pavouk (jen jednou sklípkan a to byla moje chyba do něj dožgarovat:DD), křižáci nekoušou, pokud do nich neryješ.. pokoutníka vynesu a ostatní jsou užiteční. Mít doma zápřednici vklidu ji chytím a vynesu ven na louku, kde má přirozené stanoviště. Nebudu si doma jedovat barák a ničit si zdraví kvůli tvoru, kzterý je x násobně měnší než já a bojí se mě daleko více…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
31.8.14 19:16
@MarieOVMUC
@MarieOVMUC píše:
@WERISKA celý život jsem velmi ráda a extrémně často v přírodě, spala jsem venku x krát, doma máme neustále otevřená okna i dveře, soused má přímo pod našimi okny krávy, kozy, ovce, králíky, a všechnu možnou havěť, všude spouty sena, břečťanu na zdech.. v životě mě nekousnul pavouk (jen jednou sklípkan a to byla moje chyba do něj dožgarovat:DD), křižáci nekoušou, pokud do nich neryješ.. pokoutníka vynesu a ostatní jsou užiteční. Mít doma zápřednici vklidu ji chytím a vynesu ven na louku, kde má přirozené oviště. Nebudu si doma jedovat barák a ničit si zdraví kvůli tvoru, kzterý je x násobně měnší než já a bojí se mě daleko více…

No, tak to tě obdivuji. náš soused má také kozy, krávy, slepice, husy, kachny, holuby atd…
neposekán má každoročně. to mi nevadí. ale pavouk, atd tady nemá dělat. 8)
prostě tuto havěd nesnáším.
jedno se mi nechce věřit, že když doma najdeš zápřednici, tak v klidu ji odneseš ven. :nevim: a dál nic jako neřešíš? kontrola, strach o děti atd prostě nic? :nevim:
já se toho bojím. :zed:
A i kdybych byla vyléčena, tak strach o děti mám a zamořuji celý barák stále a stále.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný