Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mam prosbicku, myslite, ze mi jeste dneska zapisou prcka do pasu nebo uz budu muset zadat o cestovni pas?
diky
magrat a delfinek
magrata-nevim jak je to ted ale pred rokem jsem tam dosla,pani mi ho rucne asi za 50kc dopsala do pasu.
jo akorat na to myslim taky vyplnis nejakou zadost-ted nevim jiste-a asi musis mit rodny list a takovy ty veci.
Ahoj,
já myslím, že by to ještě mělo jít, když ta změna je až od 1.9.2006. Dělají to na počkání. Platí se 50,–-
Pa Ennie
Nevím, jestli nejsem mimo, ale myslím, že zapisování dětí do pasu ukončili už minulý týden, proto, že o to byl velký zájem. Ale nejsem si jistá, jestli se nejednalo o něco jiného.Mám dojem, že se tady o tom diskutovalo.
Andrea
Ahoj,
nechci lakovat, ale myslim, že už to nejde. Tušim, že děcka do pasu šlo zapsat někdy do 22. nebo 23. srpna. Ale úplně jistá si teď nejsem
.
Verča
Market,
dneska to ještě jde
. Už se strojíme a razíme tam, taky jsem to nechala na poslední chvíli
, ale včas jsem se informovala do kdy se tam musím stavit ![]()
Katka
Já taky slyšela, že to nejde, ukončili to minulý pátek.
Bebet
Myslím že do 21.8. se mohlo zažádat o vydání pasu za 200Kč a zapsání dítěte.
Myslím ale když je zapsání do stávající pau okamžité tak někde ještě zapisují.
Někde vas ale můžou poslat taky někam,že?
Chce to si raději zavolat ať se netáhnete s dětma zbytečně.
Martina
dopoledne jsem řešila to samé. Zavolala jsem si na příslušnou matriku a zeptala se. U nás to jde, stojí to 50,– Kč. Tak si zavolejte a zkuste to.
Ryšavka
a když u dítko mám dávno zapsané a jedem na dovči v září, tak to stačí? nemusí mít ještě vlastní pas?
Myslim, že to jde až do září, čili dnes a zítra, zřejmě. Na připsání do pasu je blbý, že se někdy nad tim občas v cizině pozastavujou, ale zase na druhou stranu velká výhoda je, že je na pár let vystaráno a nemusí se na pasový odd. kvůli obnově dětskýho pasu každej rok - nebo každej druhej rok, teď nevim.
tak hlasim, ze mi prcka dneska do pasu jeste zapsali, na P8 to udelaji jeste zitra a pak smula
magrat