Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky nevíte jestli se v ČR může dát jméno Kevin..... nedaří se mi najít informace o možnostech nebo se to dá zjistit jen na matrice? Díkys Zlatka
Ahoj,
podle mých informací a z toho, co mám vyčteno si myslím, že s „Kevinem“ nebudou žádné problémy. Pokud někde na světě jméno existuje (je např. v kalendáři dané země), tak s jeho zapsáním na matrice by neměl být žádný problém. Ale jestli chceš mít jistotu, je lepší na matriku zavolat ![]()
Ahoj,
KEVIN je bezproblémů!!
Normálně si ho můžeš dát.
Jarka
jééto je fajnes, ale holky kdy má svátek? já to jméno nikde nenašla
Zkus si to jmeno najit tady http://www.calendar.sk/…-czczhor.php, my mame Laru a dali sme ji svatek podle toho, kdy ho ma v tom kalendari, kde sme ho nasli - navic je to pekny datum, 1. rijna
.
Ahoj,
Kevin má svátek 3. června. Najdeš to v lunárním kalendáři Krásné paní.
Tereza
Toto jméno mi vrtalo hlavou už před narozením našeho prvního dítěte a nějak ho nemůžu dostat z hlavy. Je mezi vámi někdo, kdo má doma Kevina? Myslím, že dát toto jméno chce dost odvahu, ale přeci jenom není to Enrico nebo Matteo nebo Juan Carlos…
Kevina máme psa
takže za mě by to neklaplo.Ani zatím nikoho neznám s tímto jménem.Je to zvláštní jméno.
tak to potom chápu, že si nedokážeš představit člověka s tím jménem
My máme psa Báru zase…takže taky divná asociace ![]()
a znáš osobně někoho, kdo Kevina má? Jak se na to tváříš ty a okolí?
Anonymní píše:
a znáš osobně někoho, kdo Kevina má? Jak se na to tváříš ty a okolí?
Osobně neznám. ![]()
Myslim, že když se začalo dávat (Sám doma) tak to bylo zvláštní a lidi s tím měli možná problém. Teď když se podívám jaký všelijaký jména se dávají, tak Kevin je naprosto normální a hezký jméno. ![]()
Znám jednoho kluka jménem Kevin. A má pěkné české příjmení. Osobně se mi to jméno vůbec nelíbí, tak nějak pocitově mi sem k nám nesedí. Sice mi cizí jména nevadí, ale asi na ty americký jsem vysazená nejvíc:-)
U nás jsou Kevinové dokonce dva, oba školou povinní, já to hodnotit nebudu, ale s jejich příjmením to zní fakt divně ![]()