děti v reklamě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
166
29.8.06 14:32

děti v reklamě?

Ahoj,

nevíte o nějaké reklamní agentuře, která shání prcky do reklamy?

To moje zlato je docela hezký :lol: :lol: :lol: , tak jsem myslela, že bych toho zkusila využít než mi začne být podobný :lol: :lol: :lol:

díky

M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4258
29.8.06 14:39

haha to je dobry dotaz.
mne bylo receno,ze pry nas kousek je vystavni-pry jako delany na reklamy :lol: to potesi,ale nejsme z prahy :lol:
a o nicem samozrejme nevim.
ale mozna nejake modelingove agentury predvadi i hadriky atd.takze se muzes zkusit zeptat tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
29.8.06 14:45

Já jsem jen chtěla napsat takovou zkušenost! Měla jsem možnost pracovat v tomhle oboru a zažila jsem reklamy i s dětma a jen chci napsat, aby sis své rozhodnutí ještě rozmyslela, je to pro ty děti děsně náročný, jsou to hodiny čekání, trpělivosti, děti se nudí a mě to přišlo, jako šílené trápení!! Samozřejmě je to tvoje věc a může jít i dobrý přivýdělek, ale někdy jsem viděla ambice rodičů a dítě si to moc neužívalo, ale opravdu to ber jen jako můj názor a zkušenost!!!!! Samozřejmě se stalo, že vetší děti se tam i dobře bavily. Agenturu ti nedoporučím, většina agentur dělá castingy přímo na danou zakázku!!!
Hodně štěstí Danny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
29.8.06 15:18

Ahoj,
taky mám špatnou zkušenost.V našem městě je rekl.agentura,která si nás vyhlídla v čekárně u dr..Chtěli udělat pár fotek na nějaký leták k autu.
Malé byly 3 m.a v agentuře při focení po ní chtěli výkony jak po dospělém-třeba aby pásla koníky v kuse půl hodiny,než si udělají :,-(u snímků.Pak se fotograf divil,že se nechce koukat na jedno místo ,které určil.Dost brečela.Navíc chtěla po hodině jíst.No shrnu to,moje představy o mediální hvězdě se po pár minutách rozplynuly a po 2h.jsem malou sbalila,omluvila se s tím,že jsem sebe i malou přecenila a jela domu.
Jsem vyléčená,navíc honorář byl směšný-500,–Kč,ale musely jsme nakoupit oblečení,které určili,takže vlastně nic......Protože jsme nedofotili,honorář jsme pochopitelně nedostali…

Ale možná,že jinde to chodí jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
29.8.06 15:58

Agentur je spousta, ale je opravdu lepší hlásit se na konkrétní akci, než jen do databáze. Taky pozor na to, že některé agentury za „zařazení do databáze“ vyžadují různé poplatky (může to být 800 až 3000 a nikdo ti nezaručí, že se ty peníze vrátí) - doporučuju neplatit a najít si agenturu, kde to je zdarma.

Jinak jak už píše Stepik, focení a natáčení je pro mimísky docela dřina (i když se divím, že jste museli koupit oblečení? Normálně se půjčuje…), musíš zvážit, jestli to stojí za to… Asi bych spíš počkala, až bude to děťátko trochu starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová