Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janli píše:
Tak já si je teda příště nechám zařízlý, no…..
Vepředu ![]()
Toho jsem si nikdy nevšimla, že to někdo dělá. Asi bych měla víc pozorovat. Já teda zase pořád upravuju prsa. Nějak jsou v tý vodě neposedný.
Kdo má holt poctivější zadek, tomu se zařezává. Nemáme všechny ploché zadky, no. ![]()
@Kelsey píše:… I nejapné plavce.
Právě. Po koupání taky popravuji plavky. A tanga nemám. Mám se snad koupat bez plavek?
To byl zase výkřik.
Pardon, nedalo mi to. ![]()
@Janli píše:
Kdybys tak nekecala, kocko. Tebe videli v plavkach naposledy na skolnim plavani na zakladce
.
@ontarova.stara píše:
Kdybys tak nekecala, kocko. Tebe videli v plavkach naposledy na skolnim plavani na zakladce![]()
.
Od té doby jen bez plavek, jo?
@Tomie píše:
Kdo má holt poctivější zadek, tomu se zařezává. Nemáme všechny ploché zadky, no.
Co je to poctivější zadek? Velká řiť?
@Kfětoslava píše:
Od té doby jen bez plavek, jo?
Ano, my zeny z okoli uz mame i vlastni odbojovou organizaci, protoze nam nestydate svadi muzsky! Treba Ontar si kvuli tomu koupil i dalekohled, kdyz na staflich (kde vybiral od kolemjdoucich obdivovatelu 50,–) u Janliovic baraku (za zivym plotem) budil pohorseni.
@Betty MacDonald píše:
@Janli @Kfětoslava![]()
![]()
![]()
zařízlýho kačera nee
@Náměsíčná píše:
Toho jsem si nikdy nevšimla, že to někdo dělá. Asi bych měla víc pozorovat. Já teda zase pořád upravuju prsa. Nějak jsou v tý vodě neposedný.
Ale notak… a proč nakonec ne. No tak se podíváme, no. Fantazii se meze nekladou.
… a za chvilku mám zas myšlenky jinde… ![]()
@ontarova.stara píše:
Ano, my zeny z okoli uz mame i vlastni odbojovou organizaci, protoze nam nestydate svadi muzsky! Treba Ontar si kvuli tomu koupil i dalekohled, kdyz na staflich (kde vybiral od kolemjdoucich obdivovatelu 50,–) u Janliovic baraku (za zivym plotem) budil pohorseni.
Jsem jen oběť mužskýho mamonu! Můj na mě šetří, nekoupí mi ani plavky a ten tvůj na mě rovnou vydělává! Jako, kdyby se aspoň podělil, tak vylezu z necek a zavrtím i biskupem, ale když ten tvůj hamoun nepustí ani korunu….. ![]()
@Janli píše:
Jsem jen oběť mužskýho mamonu! Můj na mě šetří, nekoupí mi ani plavky a ten tvůj na mě rovnou vydělává! Jako, kdyby se aspoň podělil, tak vylezu z necek a zavrtím i biskupem, ale když ten tvůj hamoun nepustí ani korunu…..
@Janli píše:
Jsem jen oběť mužskýho mamonu! Můj na mě šetří, nekoupí mi ani plavky a ten tvůj na mě rovnou vydělává! Jako, kdyby se aspoň podělil, tak vylezu z necek a zavrtím i biskupem, ale když ten tvůj hamoun nepustí ani korunu…..
Podivej, nebudu ti tvrdit, ze se me to take nedotklo, zvlast kdyz vsichni vi, jak mi to u nas za kadibudkou v neckach slusi. Trochu mi bylo divne, kdyz se ptal, zda-li jsou klapacky na pojistovnu a u obvodaka si vyzadal zadanku na okres, ze konecne poresi ty dva plesnivejici palce u nohy. Ovsem kdyz jsem nasla za Felixovym korytem plechovku od lancmitu s sesti padesatikorunami a s napisem Mamaia 2023, bylo jasno.
@Kfětoslava píše:Když on má dvacku na týden, jinak všechno ženě Filoméně
Ona pracuje jako domina?
![]()
(SM salon: Jakou máte sazbu?… To záleží na tom, kolik z Vás vymlátíme…
)