Poradna duly
Jana Čurdová
Holky rodí nekdo v září??
já jsem ted 12+5 a prdbezny termín mám 21.9 2016 tak bych chtela pokecat kdo ma jete zarí
![]()
Ahoj, ja mam termin 13.9. Uz mate za sebou screening? Ja cekam uz tyden na vysledky krve a uz jsem silene nervozni ![]()
@jeeštěrka ahojky jojo uz mám screening za sebou dopadlo vse v poradku ja sem byla na krvi 1.3 a včera 17.3 sem byla na screeningu a krev mi nebrali tak si asi vzali výsledky z toho 1.3 jak sem byla neboj vše dopadne v pořádku ![]()
Ahoj, už se nám to blíží
Jak se připravujete na porod? Je mi fajn, jen se už hůř hýbu a spí a modlím se, abych to měla za sebou ![]()
@jeeštěrka čím víc se to blizi tak se bojím no nebudu lhát a jinak se nám daří dobře spat mi taky dělá už problém kolik si už pribrala??? Já hodně doufám ze se už to stopne a už mas vše nakoupené.?.
Ahoj, ted jsem 34+2 a mam 13 kg nahoře..doufám, že už moc nepriberu, už to vůbec nedávám…boli me záda, pali zaha a všechno me hned unavi…už abych rodila
věci už mám nakoupeny, nechci se honit na poslední chvíli v obchodech…naštěstí i počasí nám trochu přeje
počítám hodiny do terminu…už mi to těhotenství přijde desne dlouhý
![]()
Ano jak rikas je uz to dlouhe
tak to si moc nepribrala ja sem pribrala hodne tak doufam ze to zhodim po porodu
ale hlavni je ze je malicka v poradku
jsem hodne zavodnena a mam hodne plodove vody a otikam otoky mam hodne stim spanim uz je to horsi ani z postele uz pomalu nemuzu vztat jak me to boli no uz aby tu malicka byla snama
moc se na ni tesime
ale zaroven se aji bojim ale kdyz to zvladli ostatni zenske tak to musime zvladnout aji mi
Ahoj, tak už jsem byla na 16-17kg a ted jsem kilo a půl zhubla. V neděli mám první termín a v úterý druhý, ale k porodu se to vůbec nechystá, takže to vidím až na vyvolání
žádné praktiky jako sex, zvýšená fyzická námaha nefunguje ![]()