Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak kdo čeká miminko v září? já jsem zjistila těhu 12.1
volala jsem na gyndu abych se obědnala a sestřička mě tam nahnala na utz, ani mě neposlechla kdy byla poslední ms. takže samozdřejmě dr neviděl nic kromě vysoký sliznice a 2 mm dutinky
šla jsem si pak nechat odebrat krev a hcg bylo 365,5, takže snad bude vše v pořádku. Na kontrolu jdu 28 a tak si chci zkrátit čekání tady s vámi
budu ráda kdzž se budem společně těšit z rostoucích bříšek a obrázků z utz
já už mám doma v dubnu 3letou cácorku tak byl sourozenec na spadnutí, a Ježíšek nám dopřál
![]()
@Lukeskatka Já bych chtela. Cekam, ale jestli dorazí mrcha na konci mesice ![]()
@Lukeskatka ahoj, ja pozitivni test objevila 11.1. a k doktorce jdu prvne 27.1., stejne to bude brzy. A gratuluji.
Příspěvek upraven 20.01.14 v 15:24
Ahojky, také čekáme mimi na září, jsem po samovolném potratu měsíc zpátky…a už mi ani MS nedorazila.
@Lukeskatka 1.2.
a neustale si neco vsugerovavam, častý záchod, nafoukly podbrisek, hlen atd atd
Ahoj
já jsem také těhotná asi v šestém týdnu podle gynekologa. Ve čtvrtek jdu na kontrolu tam uz by mělo být videt srdíčko. Mám strach protože před rokem jsem potratila.Doma mám uz 2 letého roštáka.
@neovo držim palečky at to tentokrát výjde. já dělala těhu test 12.1. doktor mi řikal že toho 28 už uvidí víc, a co jsem ted googlila
tak už by mělo tlouct i srdíčko a orgány se začít vyvíjet, tak nevim
![]()
@janzule tak pak koukej napsat co dr viděl
já jsem zvědavá co uvidí mě za týden. dneska jsem 5+3 podle ms
@Lukeskatka ja jdu 27.1. a myslím ze je to brzy. To budu 6+1 a myslím ze srdíčko vidět jeste nebude. S malou jsem byla prvne 7+4 a to uz bylo vidět.
Holky děkuji. Test jsem dělala minulou středu, ale právě po tom SP nevím týden. K Dr chci jít až příští týden. Jinak mám už syna, v dubnu mu budou 2 roky;-)